Giresun Merkezde ofisleri olan firma evet, geçen sene aralıktan beridir cevap verecekler bana :) Ben Trabzon'a biraz daha yakınım Tirebolu adında sahil dibi bi ilçedeyim . DH olarak artık biz kurmalıyız bir iss < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
100 LÜK TARİFE (27. sayfa)
-
-
Sana bir firma bulacağız; biraz zorda olsa.
Türknet dene bence; pop noktası çok.
-
Şu an en avantajlısı Euronet.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Karşı apartmanda bi çocukta varmış, test sonuçlarını bekliyorum. Kendi netimi çözeyim bölge bölge firma firma haritalama yapıp paylaşacam valla
Faydalı olur.
1000 lik kendi altyapısından veriyormuş; sizin bölgede yok mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 12 Kasım 2024; 10:51:10 > -
Tam iletişim fakültesinin dibinde evim. Fakültede fiber var. Ben arka bloktayım bize kuru bakır var. Evim 2 dağıtım kutusu arasında, birine 140m, birine 170m mesafedeyim. Geçen sene 140lık kutuya bağlıydık, şimdi bizim apartman ve arka blokları 170liğe aldılar, fark pek olmadı ama modem aç kapa da farklı değerler geliyor hep ±10 mbit. Ayın 1 haftası ayrı, kalan haftalar ayrı. Mahalleye gelen teknisyenleri kovaladığım oldu, biri yüksek hız yüksek downloadları kısıtlattırıyoruz port ve hizmet kirasını artırıp servis sağlayıcıdan diye yumurtladı. Servis sağlayıcısıda o ayki ücreti artıramadığından hızı veya bant genişliğini düşürüyormuş ki müşteri çoşmasın. Benim kovalama sebebim Max 16mbit destekler hikayesini savunmaları ve sıfır kabloma gelip ek yapmaya çalışmalarıydı. Bu teknisyen sabotajlarını Telekom müdürlüğüne gidip sorduğumda, zorla şirket içi prensip deyip geçiştirdiler, en sonda güvenliği çağırdılar... Tirebolu İletişim Fakültesi diye haritalara yazıp bakabilirsin bölgeye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şaşırmam.
Alternatif firmalar; bulundukları il veya ilçede kendi altyapılarını oluşturmadığı sürece; böyle devam eder.
-
Telekom gerçekten Türk firması olsa ve yönetimi de vatandaşın halini algılayabilse diğer firmalara gerek kalmazda, işte var bi hayalimiz ;)
Buraya yazdığımı mı gördüler bilmem, 50mbit için 15 aylık, ilk 2 ay fatura 30 lira çıkacak, kalan aylar 580, Mevcut firmadaki son faturayı da (250) telekom kendi son faturasından düşecek şeklinde teklif geldi. 75 Sabit kullanıyorum, hat 93-103 arası gösteriyor dedikçe biz 63 görüyoruz deyip durdu, Bu hesaba göre 15 ay aylık net 490a geliyor. Yarın tekrar arayacaklar, aktivasyon, damga zırtbırt almayacaz dediler, Aralık 20de de yeni zamları çakacaklarmış. Ezeli düşmanla masaya otursam mı bilemedim, zorlasam aylık 40üe iner miydi emin değilim. Ki 40ü bile 50mbit için saçma...
Hocam taahhüt olayı olduğu için dikkat edin. Bence ilk önce 50 ile baslayın devamında yükseltirsiniz
-
Yarın komşudan ping testi yapacağım hem türknet hem TTNet için. Pingleri şu lanet fixnetten iyi çıkarsa ki çıkacak, TTNet 400e inerse onla devam ederim, yoksa turknet kodu verdi bir arkadaş onunla 6 ay 250liraya kullanırım. Sayın Hocam gelin DH olarak bi iss kuralım, ne firmalar 100 kişilik ekiplerle 20k, 30k fiyatlara kuruldu. Bize de kişi başı 30k yeterde artar, siz yuvarlak masada bi teklif edin isterseniz genel yönetime :)
Ping testleri için bu konunun ilk mesajında bahsedilen adımları yaparsanız daha iyi sonuc alırsınız hocam
DHnet kurulması ile ilgili önerinizi de iletirim hocam ilgililere.
-
Bunları denedim hocam en düşük millenicom 23, ardından bir önceki firmam Poyraznet 28ti. Fixnet kanser 45..
Aynı adreste size bahsettiğim 7 firmadan tam anlamıyla bi poyrazda memnun olduk o da 4 ay sürdü.
DH AKN de olduğu gibi bilinçli ve ses getiren bir şekilde hareket ederse, iss çümbüşünü hizaya koyar. Ne firmalar küçük iştiraklarle yükseldi, burada 100-200 kişi bile 30klık yatırımla domine eder.
Teşekkürler hocam yorumunuz için
Ttnet i de test ettiniz mi?
-
TTNet sahibi komşum gelmedi henüz,
Komşudaki Türknet (kutuya 90m)
Bir önceki firmam Poyraznet
Güncel Fixnet
-
Sunucu seçimlerinde sana en yakın sunucuyu seçersen daha iyi olur hocam.
-
@HesaplıBilgi teşekkürler liste için
25 kasımda 24mbps fiber ttnet taahhütüm bitiyor. 100 mbps down ve 20 mbps up olan bir fibere geçmeliyim. ttnetin yeni teklifi ortalama aylık 567 tl ye geliyor. (100 mbps için)
Hangisine geçmeliyim sizce ?
COMNET/migros internet/gigaspeed /netgsm
Kriterlerim;
upload 20 altında olmamalı, down 100 mbps
ödeme işlemi kolay olmalı(migros için markete gitme şartı var, bu zor)
edevletten hızlıca geçiş olmalı
modem ücreniti anlayamadım, şu anki faturamda böyle bir şey yok. modem benim mi ttnetin mi bilmiyorum.
comnet: indirim sonrası fiyat ne oluyor web sitesindeyazmıyor.
önerileriniz var ise memnun olurum.
Balıkesir / Edremit
-
Upload 100 de 20; hepsinde.
Ödeme kasada zorsa; Conmet oimden, Gigaspeed oim, İş bankası (online bankacılık-atm)- Faturamatik. Netgsm; sitesinde yazan birçok bankanın online bank.- oim- Hadi- Faturamatik
Hepsinde E-devlet'ten geçiriş var.
Fiberde modemi kullanmaya devam; mülkiyet yeni firmaya geçiyor. İptalde firmaya iade. Kira; Comnet ve Gigaspeed 50, Netgsm 60 TL.
Comnet; yıllık-aylık diye bakarsanız; normal-indirimli fiyatı kıyaslarsınız. (Comnet'i neden büyük yazdınız? )
Öneri nasıl vereyim; hiçbirini tecrübe etmedim. Ama Gigaspeed konusunu açmıştım; f-p olarak değerlendirilebilir. Siz kullanan arkadaşlara sorup; değerlendirme yapsanız daha doğru olur.
Balıkesir ise; Gigaspeed Kocaeli, Comnet İstanbul, Netgsm Ankara, ping düşük-yüksek ona göre farazi tahminde bulunursunuz.
Hadi; hayırlı akşamlar.
-
En Yakın Trabzon, Giresun'da Yok.
Oto Sunucu
-
Hocam bazen uzaktaki sunucular daha iyi sonuçlar verebiliyor buna itirazım yok lakin Giresun da olup Edirne deki sunucudan test yapmak doğru sonucu vermez size maalesef. Bu sebeple mümkün olduğu kadar yakın sunucuları tercih edin testler yaparken. Yani bunu bu sebeple söylemistim hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X