Kira hariç. |
100 LÜK TARİFE (26. sayfa)
-
-
50 tl modem ucreti varmiş.her firmada bu ücret neden farkli.yoksa fiyatlari yüksek tutup bir kısmıni kendileri mi karşiliyor.mesela netspeed de 20 tl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendileri karşılamıyor; dediğin gibi tarife içinde gizliyorlar.
-
bizi unuttular temsilci acil yazışma yaptım bu gece çözücem dedi
-
100 Luk FTTB-Ethenet altyapı ne tavsiye varmı?. Oyun oynamıyoruz. Netflix vs...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gigaspeed öneririm basın ağrımaz
Fiyat ve performans firması tüm dizi film iptv yayınları sorunsuz çalışıyor
Direk e devletten geçiş yapabilirsin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam Fiba nasıl memnun musunuz acaba ?
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 30 Ekim 2024; 14:2:49 >
Ekledim.
-
35 mbps ve 100mbps tarifede vdsl alt yapıda modem zorunlu olmayıp, fiber altyapıda ise modem kullanımı zorunludur ve aylık 67TL olarak tarifeye kira bedeli eklenir. Abonelik iptal durumunda modemin Alfa İletişim’e 15 gün içinde eksiksiz bir şekilde gönderilmesi gerekmektedir. Modemin iade edilmemesi durumunda 1200TL faturalanacaktır.
VDSL altyapıda modemi Şok Net’ten almak zorunlu değildir. Ancak mevcut VDSL modeminiz yoksa 960 TL karşılığında modem temin edebilirsiniz. Ödeme, teslimat sırasında kapıda kredi kartı ile alınmaktadır.
Yeni tesis abonelerde 516 TL değerinde olan kurulum bedeli ve 157 TL değerindeki aktivasyon bedeli bir defaya mahsus ilk ödemede alınmaktadır.
Farklı operatörden Şok Net geçiş yapacak müşteriler e-Devlet’ten evrak onayı vermesi şartıyla kurulum ücretsiz, geçiş aktivasyon bedeli 397 TL'dir.
Kampanya indirimleri 6 ay boyunca geçerlidir.
-
Flixnet abonesiyim İşten eve gelince her akşam aşırı yavaşlama ve kopma problemi yaşıyorum. Destek talebi bırakıyorum, sabah sorun görülmedi diye donüş yapıyorlar. Kabak tadı vermeye başladı. İhtiyacım olduğunda müşteri temsilcisi mesai dışında olduğu için artık firma değişikliği yapmak istiyorum. Akşam ve gece destek veren internet firması varmıdır acaba
-
Merhaba gigaspeed e araştırmanı tavsiye ederim en yoğun saatlerde bile tam hız alınabiliyor
1 sene geçti gayet memnunum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Üstat KAREL de internet işine girmiş. Daha önce varmıydı bilmiyorum. Ama altyapısı olan bir firma. Galiba telefon hizmeti de veriyorlar.
https://kareliletisim.com.tr/
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha önce baktığımda sadece kurumsal vardı galiba; site de yenilenmiş.
-
Roitel i bende bende bir yerden duydum. Karel satın almış galiba. İss işinde para var nede olsa.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Parasız saadet olmaz. Fiyatlar makül; tutar.
kobiefor sanayi ekonomi dergisiKarel, Roitel Telekomünikasyon ile ortak olduhttps://www.kobi-efor.com.tr/reel-sektor/karel-roitel-telekomunikasyon-ile-ortak-oldu-h14422.html -
www.teknosa.comTeknosa Kampanyaları, İndirimleri ve Fırsatları | Teknosa Kampanyaları & Fırsatları - Teknosahttps://www.teknosa.com/kampanyalar/TeknoClub-Teknosanet/TeknoClub-Teknosanet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Poyraz göçünce fixnete geçtim, bunlarda pişman etti, verdikleri vaatlerin hiç biri olmadı. Kökü tbtnet, sahilnet, Oris gibi firmalara dayanmayan (bizzat yaşadığım hepsinin ayrı bir dolandırıcılık hikayesi var) özellikle Giresun/Tirebolu da kullanabileceğim rahat bir firma var mı acaba, şu pop noktası denen olay bu adrese yakın olan ya da bunu öğrenme imkanım var mıdır, bireysel firmaları arayıp sorunca fixnet, turbonet adeta masal anlatıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X