Birde vc220-g3u gelecek elime, onunla deneyeyim. Böylece 4 modem olacak. Şu zamana kadar en yüksek gösteren hem komşumda hem bende h300s oldu. Pop noktası konusunda ise, speedtest.net in sunucu seçiminde illeri yazınca çıkan firmalardan ancak iyi değer alırsınız deniyor, Kars için sadece Tekirdağ da adı geçen firmayı kullanmayın denildi. Örnek; Samsun - Turknet/Turksat/Turkcell Konya - Gıbırnet/Efsanenet/Türk Telekom vs. Dairemde Nisan'da yaptırdığım sıfır Cat 6 kablodan apartman girişinden çektirdiğim kablo var. Güncel fixnet 24 Aralık'ta 3 ayı doldurmuş oluyorum. Pingi düşük olabilecek Poyraznet gibi gelebilecek firma arayışım devam ediyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CS BETA -- 8 Aralık 2024; 16:59:13 > |
100 LÜK TARİFE (29. sayfa)
-
-
Efsanenet ten dün 400 lira fiyat aldım VDSL için. Firma yetkilisi arkadaş hiç bir sorudan kaçınmıyor, neyse olduğu gibi söylüyor. Tavsiye ederim. Daha uyguna var mı bilmiyorum.
-
Rüter Kirazı ne lo
Ben Napolyondan başkasını yemem .
-
pop noktası sorusu..
hizmet aldığımız ilde Hangi firmaların pop noktası var bunu nasıl öğreniriz? -
Hayırlısı olsun hocam konudan bilgilendirme yaparsınız
-
Hocam migrosnet'e başvurdum. Money kart ile aktivasyon bedeli olmaksızın yeni abonelik 350 lira.
Ay bitince daha uygun bi firmaya churn başvurusu yapacağım. Ek bi bedel isterlerse kısmet artık.
Düzeltme: 3 ay kullanmadan churn yapamıyormuşuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18yusuf -- 9 Aralık 2024; 1:44:44 > -
sitesinde çok ucuz yazıyor 400 pahalı
-
hangi şehirdesiniz ping değerleri nedir oyun oynuyorsanız cs pubg valorant ın ıp lerine ping atıp görsel atar mısınız
-
Bursa'dayım oyun oynamıyorum .
Hız testinde 12 Çıkıyor .
Başka yoldan bakacağı yer varsa yolunu yazın Akşama bakabilirim
-
tracert 1.1.1.1
tracert 146.66.155.1
tracert 8.8.8.8
tracert 104.160.143.212
komut ekranından bunları yazıp ms değerlerini atarsanız çok sevinirim teşekkürler
-
Özelden yolladım
-
Comnet'e geçmeyin şuan TR genelinde herkes sorun yaşıyor.quote:
Orijinalden alıntı: edwin@HesaplıBilgi teşekkürler liste için
25 kasımda 24mbps fiber ttnet taahhütüm bitiyor. 100 mbps down ve 20 mbps up olan bir fibere geçmeliyim. ttnetin yeni teklifi ortalama aylık 567 tl ye geliyor. (100 mbps için)
Hangisine geçmeliyim sizce ?
COMNET/migros internet/gigaspeed /netgsm
Kriterlerim;
upload 20 altında olmamalı, down 100 mbps
ödeme işlemi kolay olmalı(migros için markete gitme şartı var, bu zor)
edevletten hızlıca geçiş olmalı
modem ücreniti anlayamadım, şu anki faturamda böyle bir şey yok. modem benim mi ttnetin mi bilmiyorum.
comnet: indirim sonrası fiyat ne oluyor web sitesindeyazmıyor.
önerileriniz var ise memnun olurum.
Balıkesir / Edremit
-
merhaba, 1 haftadır falan özellikle akşamları internet hızım aşırı düşüyor. herkeste mi böyleymiş? yoksa sizde başka bir sorun mu var
-
comnet dükkanı kapattı
-
Herkeste böyle hocam. Comnet İSS tarafını durdurma kararı aldı. Web sitesine girerseniz açıklamayı görürsünüz. Başka bir iss e geçeceksiniz(yapılması gereken) veya iptal edeceksiniz(tavsiye etmem, portunuzu kaybedersiniz).
-
sen hayırdır, amacın ne, çok zenginsen millete internet hediye edebilir ve bir işe yarayabilirsin, burada milleti küçümsemeye çalışarak eline ne geçiyor?
-
Burası referans konusu değil; git kendi konuna yaz o zaman.
Vatandaşı çok düşünüyorsanız; firmana söyle saadet zinciri yerine direk indirim yapsın.
-
konunun içeriğinden haberin yok, sen boş işler müdürü müsün? anlaşılan seninle muhatap olmaya gerek yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X