Şimdi Ara

100 LvL'n eN güZeL CharLarı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bildiğiniz üzere 100 geldi geçiyor herkes yavaş yavaş farmlarını tamamladı evet gelelim konumuza şimdiye kadar gördüğünüz en güzel 100 lwl çarlarınızın ya da arkadaşlarınızın çarlarını buraya alalım hem fikir sahibi olalım hemde çarlarınızın eksikliklerini bulalım

bana göre en güzel wizlerden biri böyle 1 konu daha açmıştım önceden ordada wardı bu :)

http://www.rev6.com/player/Alps/Apolon.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AngelSoul -- 30 Haziran 2009; 8:55:19 >

• AFFETMEYEN diye bir char vardı, konuyu bulursam koyarım. Çok güzel chardı.

Buldum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_32667296/mpage_1/key_AFFETMEYEN//tm.htm#32667296

Aklımda bir kaç tane char var daha.
    Onları bulursam koyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windsurf -- 27 Haziran 2009; 14:44:24 >
  • ewt affetmeyen sağlam çar;)

dipnot: ama ben bu Apolon nerden buluo onca sunu anlamadım gitti:S
  • Gaia'dan "SToooRM"
    http://forum.donanimhaber.com/m_31849888/tm.htm

Ama blade'in critini görünce üzüldüm yav.
  • harbiden ya öle bi çara o blade:))
    quote:

Orjinalden alıntı: windsurf

Gaia'dan "SToooRM"
    http://forum.donanimhaber.com/m_31849888/tm.htm

Ama blade'in critini görünce üzüldüm yav.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AngelSoul -- 30 Haziran 2009; 9:00:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AngelSoul

arkadaşlar bildiğiniz üzere 100 qeldi qeçior herkes yawaş yawaş farmlarını tamamladı ewt qelelim konumuza şimdiye kadar qördüğünüz en qüzel 100 lwl çarlarınızın ya da arkadaşlarınızın çarlarını buraya alalım hem fikir sahibi olalım hemde çarlarınızın eksikliklerini bulalım

bana göre en qüzel wizlerden biri böyle 1 konu daha açmıştım önceden ordada wardı bu :)

http://www.rev6.com/player/Alps/Apolon.html

40 kere medusa kesmiş

• Ben Güzele Güzel Demem Güzel Benim Olmadıkça
  • SsheytanN tabiki
    ben diye sölemiyorum
  • Killed BeakYung The White Viper 40 times
  • benim charı unutmayalım metalgirl
  • en iyi çarmı en çok unique kesen çarmı ?
  • @AngelSoul;

Konuyla alakası yok ama niçin böyle yazmayı tercih ediyorsun?
    Niçin benliğini kaybetmeyi bu kadar çok istiyorsun?
    Niçin kendine değer vermiyorsun?

Yoksa "k" yerine "q" yada "v" yerine "w" yazmayı bir tarz olarak mı görüyorsun?
    Bunlar ufak tefek şeyler değil. Bunlar tahmin edemeyeceğin kadar önemli şeyler.
    Lütfen özen göster.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AurorAbeam

@AngelSoul;

Lütfen özen göster.

katılıyorum..
  • quote:

@AngelSoul;

Lütfen özen göster.

Hehe şimdi Fikret Kızılok Türkçe ögretmeni damlar ama Onun bir farkı var kendi yaptıklarını görmeden başkalarının yaptıklarına laf Atıyor bir kerede tutturabilse keşke

Hocam yanlış anlamayın sizin için yazmadım oda bu tür konularla çok ilgilenir ama Biraz toy zaman vermek lazım ona , Kimseyi küçük görmemek lazım.

• quote:

Orjinalden alıntı: Royalty*

quote:

@AngelSoul;

Lütfen özen göster.

Hehe şimdi Fikret Kızılok Türkçe ögretmeni damlar ama Onun bir farkı var kendi yaptıklarını görmeden başkalarının yaptıklarına laf Atıyor bir kerede tutturabilse keşke

Hocam yanlış anlamayın sizin için yazmadım oda bu tür konularla çok ilgilenir ama Biraz toy zaman vermek lazım ona , Kimseyi küçük görmemek lazım.

Hocam olumlu yaklaşmaya çalıştım elimden geldiğince. Bazen uygun bir dille başkalarının hatalarını dile getirirken bazı sivri zekalar atlayıp "şu ayrı yazılır" diye bir yorum getiriyorlar Güler misin? Ağlar mısın? Ben işin o kısmında değilim. Yazışma ortamında noktalama işaretleri zamanla düzelir ama düzelmesede olur. Yeter ki gerçek hayatta yazarken dikkat etsin. Ama acayip acayip kısatmalar yapmak, öz harfler yerine bambaşka harfler kullanmak çok farklı! Şiddetle üstünde durulması gereken bir konu. Hatasını anlama sürecini hızlandırmak bizim görevlerimizden biri. Tarz yapmak amacıyla benliğini kaybettiğini, kendisine değer vermediğini anladığında iş işten geçmiş olmasın Mümkün olduğunca olumlu yaklaşmak lazım ters tepmemesi amacıyla.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Royalty*

quote:

@AngelSoul;

Lütfen özen göster.

Hocam olumlu yaklaşmaya çalıştım elimden geldiğince. Bazen uygun bir dille başkalarının hatalarını dile getirirken bazı sivri zekalar atlayıp "şu ayrı yazılır" diye bir yorum getiriyorlar Güler misin? Ağlar mısın? Ben işin o kısmında değilim. Yazışma ortamında noktalama işaretleri zamanla düzelir ama düzelmesede olur. Yeter ki gerçek hayatta yazarken dikkat etsin. Ama acayip acayip kısatmalar yapmak, öz harfler yerine bambaşka harfler kullanmak çok farklı! Şiddetle üstünde durulması gereken bir konu. Hatasını anlama sürecini hızlandırmak bizim görevlerimizden biri. Tarz yapmak amacıyla benliğini kaybettiğini, kendisine değer vermediğini anladığında iş işten geçmiş olmasın Mümkün olduğunca olumlu yaklaşmak lazım ters tepmemesi amacıyla.

Aynen öyle hacım çok güzel yorumlamışsın.
    Dilimizi dogru kullandıktan sonra Yok şu harf büyük bu küçük muhabbetinin yapılması Sadece karşındakine katlanamadıgını gösterir.Keşke herkes senin gibi başklarının hatalarını Tatlı dille gösterip , düzeltmesini beklese...
    Ama böyle yapmıyorlar nedense bazı arkadaşlar daha konunun başlıgından ötesini okumadan yorum yapmaya zeytin yagı gibi üste çıkmaya çalışıyorlar , başkalarının Hatalarından faydalanıp tarz yapmaya çalışıyorlar bu çok ayıp.
    Bunu herkes için söylemiyorum tabii , onlar kendilerini biliyorlar.

• quote:

@AngelSoul;

Lütfen özen göster.

@AurorAbeam kusura bakma normalde aslında öyle yazmam ama böle denk gelmiş
  • gerçekten unıque King'ini görmek istiyorsanız Unıque King :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: AngelSoul

quote:

@AngelSoul;

Lütfen özen göster.

@AurorAbeam kusura bakma normalde aslında öyle yazmam ama böle denk gelmiş

Ben niye kusura bakayım
    Bunun zararı kendine. Böyle yazarak bize değil kendine zararın var
    Fakat anlaman bile birşeylerin değişmeye başladığını gösterir

*ONUTEK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AurorAbeam -- 30 Haziran 2009; 11:55:52 >

• Bende kendi charımı yazayım bari :)

http://www.rev6.com/search/id/?type=player&sname=Gaia&pname=Old_Wolf

Buda Blade suanda +7 oldu

http://img229.imageshack.us/i/blade.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old_Wolf_Gaia -- 30 Haziran 2009; 12:55:30 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.