Şimdi Ara

100 lw en iyi pvp çarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
8.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar benım 90 lw FF hybrid nuker ( 90 fire 90 cold 90 bicheon) ve 90 FF force blader çarım var bu çarları 100 FF yapıçam allah nasıp ederse ama kararsızım acaba blader olan çarı bow mu yapıyım sizce bu çarlar 100 capda iyi bi set ve silahla ne işler yapabılır ve sizin en iyi dedıgınız buıld hangisidir ?

Yorumlarınız için tesekkur ederım

• bence bu sorunun cevabı için 100 lvin gelmesini bekle şuan kimse sana net bişey söyleyemez bence.
  • Doğmamış bebeye don biçilmez forumdaşım bi gelsin bakalım otursun bi sistem sonra bakılır denenir karar verilir
  • Haklısnız da yeni gelen skıller sizçe hangi çarın daha çok işine yarıyıçak
  • kesinlikle blader'a devam bowa yeni knock down geliyor ama öldürücü değil sadece paçayı yırtmaya yarar ama blade'e stun fear gibi efektler geliyor sende force'da var sanırım onada stun gelicek deyme keyfine
  • quote:

Orjinalden alıntı: Evil Clown

Doğmamış bebeye don biçilmez forumdaşım bi gelsin bakalım otursun bi sistem sonra bakılır denenir karar verilir

güzeldi. tahminimce full int 100 light 100 bicheon 100 cold diye tahmin ediyorum ama tabiki gelince görücez kesin bişe söleyemeyiz
  • bende farm yapıoyordum. 800k diye planlamıştım ama

galiba 1m kasıcaz artık

tam zamanıydı yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flexnitec91

bende farm yapıoyordum. 800k diye planlamıştım ama

galiba 1m kasıcaz artık

tam zamanıydı yani

seneye biter heralde
  • Daha yeni başlamıştım ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flexnitec91

Daha yeni başlamıştım ama

cold light 60 yapmıştım ben şimdi kara kara düşünüyorum nasıl yapıcam da düzelticem diye

@Flexnitec91
    aynı imzayı bir zamanlar ben kullanıyordum
  • kore serverinda oynayan ve pvplerden gördüğüm en iyi pvp charı chinese bowdur.5li ve 6lı geri itirme skilleri sayesinde 1 kere vuramıyorlar teke tekte ama başkası dalarsa bilemem
  • Bow 4ever
  • hybridi bir an önce satıp 100cap geldiğinde bladera devam edebilirsin derim yanılmıyorsam 100capta forceya stun geliyordu bowa karşı üstünlük bile yaratabilirsin... Bazı kendini akıllı sanan arkadaşlar bow da force açsa noolur o zaman diyecek bow da atk açığı vardır bu 1.si onun için fire açıcak az da olsa phy def açığı vardır onu da coldla kapatacak kalan kısım da zaten pacheon ha ama siz diyorsanız azıcık def açığından birşey olmaz siz bilirsiniz

Eğer baştan bir char kasmayı düşünürsen önerim full int ss de olabilir.
  • fire-pacheon 90 level , cold-light 60 level yapmıştım.

fire-cold-pacheon 100 level için 600,727 sp kasmam gerek.

bu oyun benim için bitmiştir, çektiğim çileye yazık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Evil Clown

Doğmamış bebeye don biçilmez forumdaşım bi gelsin bakalım otursun bi sistem sonra bakılır denenir karar verilir

• artık başlar bu tip topicler
  • pacheon fire force gusel olcak gibi bakalım
  • hybrid olan çardan çok mennunum 100 cap dede iyi işler yapıçagını sanıyorum ama gm bowculara çok kıyak geçmiş gerçi bladerlere gelen çok iyi skıller var ama kararsızım bladeri bowa cevırıyım mı yoksa blader 100 cap ın en iyi çarımıdır :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: MirabLe

fire-pacheon 90 level , cold-light 60 level yapmıştım.

fire-cold-pacheon 100 level için 600,727 sp kasmam gerek.

bu oyun benim için bitmiştir, çektiğim çileye yazık.

daha da oynamam diyosun
  • Bence 100 levelde bicheon ve heuksala gelen skiller ile blade ve glavie charlar baya iyi iş çıkartacaklar. Bu şahsi görüşüm tabi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.