Arkadaslar benım 90 lw FF hybrid nuker ( 90 fire 90 cold 90 bicheon) ve 90 FF force blader çarım var bu çarları 100 FF yapıçam allah nasıp ederse ama kararsızım acaba blader olan çarı bow mu yapıyım sizce bu çarlar 100 capda iyi bi set ve silahla ne işler yapabılır ve sizin en iyi dedıgınız buıld hangisidir ?
Yorumlarınız için tesekkur ederım
bence bu sorunun cevabı için 100 lvin gelmesini bekle şuan kimse sana net bişey söyleyemez bence.
Doğmamış bebeye don biçilmez forumdaşım bi gelsin bakalım otursun bi sistem sonra bakılır denenir karar verilir
Haklısnız da yeni gelen skıller sizçe hangi çarın daha çok işine yarıyıçak
kesinlikle blader'a devam bowa yeni knock down geliyor ama öldürücü değil sadece paçayı yırtmaya yarar ama blade'e stun fear gibi efektler geliyor sende force'da var sanırım onada stun gelicek deyme keyfine
quote:
Orjinalden alıntı: Evil Clown
Doğmamış bebeye don biçilmez forumdaşım bi gelsin bakalım otursun bi sistem sonra bakılır denenir karar verilir
güzeldi. tahminimce full int 100 light 100 bicheon 100 cold diye tahmin ediyorum ama tabiki gelince görücez kesin bişe söleyemeyiz
bende farm yapıoyordum. 800k diye planlamıştım ama
galiba 1m kasıcaz artık
tam zamanıydı yani
quote:
Orjinalden alıntı: Flexnitec91
bende farm yapıoyordum. 800k diye planlamıştım ama
galiba 1m kasıcaz artık
tam zamanıydı yani
seneye biter heralde
Daha yeni başlamıştım ama
quote:
Orjinalden alıntı: Flexnitec91
Daha yeni başlamıştım ama
cold light 60 yapmıştım ben şimdi kara kara düşünüyorum nasıl yapıcam da düzelticem diye
@Flexnitec91 aynı imzayı bir zamanlar ben kullanıyordum
kore serverinda oynayan ve pvplerden gördüğüm en iyi pvp charı chinese bowdur.5li ve 6lı geri itirme skilleri sayesinde 1 kere vuramıyorlar teke tekte ama başkası dalarsa bilemem
Bow 4ever
hybridi bir an önce satıp 100cap geldiğinde bladera devam edebilirsin derim yanılmıyorsam 100capta forceya stun geliyordu bowa karşı üstünlük bile yaratabilirsin... Bazı kendini akıllı sanan arkadaşlar bow da force açsa noolur o zaman diyecek bow da atk açığı vardır bu 1.si onun için fire açıcak az da olsa phy def açığı vardır onu da coldla kapatacak kalan kısım da zaten pacheon ha ama siz diyorsanız azıcık def açığından birşey olmaz siz bilirsiniz
Eğer baştan bir char kasmayı düşünürsen önerim full int ss de olabilir.
fire-cold-pacheon 100 level için 600,727 sp kasmam gerek.
bu oyun benim için bitmiştir, çektiğim çileye yazık.
quote:
Orjinalden alıntı: Evil Clown
artık başlar bu tip topicler
pacheon fire force gusel olcak gibi bakalım
hybrid olan çardan çok mennunum 100 cap dede iyi işler yapıçagını sanıyorum ama gm bowculara çok kıyak geçmiş gerçi bladerlere gelen çok iyi skıller var ama kararsızım bladeri bowa cevırıyım mı yoksa blader 100 cap ın en iyi çarımıdır :S