Teknobil telekom fiber kullanan var mı? |
100 mbit fiber,VDSL adsl İnternet 75 TL (3. sayfa)
-
-
Ttnet harici en iyi hizmeti veren firma hangisi sizce
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben geçtim kullanıyorum bunu,yalnız pingler yüksek önermem..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ping bölgeye göre değişir hocam altyapı ile ilgili olduğunu mu düşünüyorsunuz?
-
Evet kesinlikle altyapıyla ilgili,forumda kullanan diğer arkadaşların da pingler yüksek çünkü, büyükşehirlerde sunucusu yok firmanın..
Ben mesela şu netgalaksinden fiber hizmeti alıyorum. Ping süresi gayet iyi. Fakat altyapıyı Türk Telekom sağlıyor. Teknobil telekom altyapısını Türk telekomdan almıyor mu? Ping nasıl değişiyor anlamıyorum.
-
Fiber farklı, vdsl farklı hizmetler bildiğin gibi..evet hizmeti Telekomdan alıyor ,ancak sunucu önemli.. Türk Telekomun her yerde kendi sunucuları var sonuçta , Teknobilin sunucusu eksik ve yetersiz olduğu için böyle .
O zaman teknobil'e geçmeye gerek yok. Fiyatı uygun ama sunucu yetersiz ise sıkıntı olur. Bilgi için teşekkürler.
-
Türknet'e geçtim hızım çok arttı. Referansta buldum. Kafam rahat en az 1 yıl. Türknet'e geçecek arkadaş varsa özelden yazsın destek olurum maddi ve manevi.
-
Turknet bataklık gibi firma. Arkadaşım başvuru yaptı başvuru yaptığı hafta mahalleye gelen telefon kablolarını çalmış hırsızlar. Türk Telekom ile görüştüler ama abone sayısı az diye yeni kablo cekemeyiz dediler iptal etmek zorunda kaldı. Arkadaşım durumu anlatmasına rağmen umursamadilar. Henüz daha internete bile giremeyen aboneye 300 TL cayma bedeli çıkardılar. Öyle de ahlaklı bir firma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şu an en uygun 35mb hız veren sağlayıcı hangisi acaba?
-
comnet var 69, daha düşük varsa bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tahaa24 -- 2 Şubat 2022; 5:36:53 >
Ben yazin türknete baş vurdum port var dediler tamam dedik sonra direkte ariza var dediler turktelekom gelip yapmadi 15 gun bekledim kimse bakmadi biraz türktelekomun insafina kaliyorsin ariza ciktimi yaniyorsunuz o yüzden Türktelekom devam 150 tl 100 mbit eve gelen 93 mbit tam turknete gececektim hattim ariza yaptı 60 mbit düstü turknete geçmis olsayfim asla yapmazlardi turktelekomda olunca gelip yeniden hat cektiler suan 93 95 mbit arasi aliyorum gayet guzel
turknette taahhüt yok ki, cayma bedeli olsun. neyin cayma bedeli bu?
-
Altyapınız Türk Telekom ise turknet'in yapabileceği pek bir şey yok. Turknet'in kendi altyapısı olduğu yerlerde insanlar uçuk hızda internet alıyor ve fiyatı da komik kalıyor.
-
modem parası ya da arkadaşın sallamış.
turknet 95 tl, çok zam gelirse buna geçebiliriz.
1000 mps 99 tl, keşke tüm haritayı görebilsek de ev falan taşırken ona göre bilsek.
Turksat zamdan önce 76TL'ye 25Mbps 150GB kotaya taahhüt verildi. Fiyat noktasında işin vehametini vurgulamak üzere paylaşıyorum.
-
Sorgulama yapılıyor hocam ama dediğin gibi harita da güzel olurdu.
-
türknet varken, başka birşeye bakmamak gerek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X