Bu fiyata bu hız için en uygun tarife .Taahhüt yok.Kota yok. https://teknobiltelekom.com.tr < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D78B5F520 -- 20 Kasım 2021; 20:59:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
100 mbit fiber,VDSL adsl İnternet 75 TL
-
-
fiber için , modem ücreti alıyorlar mı?
-
Sitelerinde belirtmemisler. E-posta ile sorayım cevap gelince ekleme yaparım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sağol hocam
-
almıyorlarmış hocam statik ip de 10 liraymış
-
İyiymiş o zaman. Ama abone sayısı çok düşük sadece 10 000. Müşteri sayısı hızlı artınca bu tip firmaların alt yapıları cokebiliyor. Netgalaksi de tbtnet te ve gibir de sık sık sorun yaşayanlar oluyor.
Fiyat çok iyi , şuan 85TL ye 35mb alıyordum.
-
Netgalaksi kullanılyorum 100mbit 80tl ye.hiçbir sıkıntı yok.3 senedir aboneleriyim ve memnunum
Doğrudur ben genel olarak konuştum.
-
Yarın kablonet taahhüdümün son günü. Kararsız kaldım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne kadar fiyat farkı var ?
-
Modem ücreti dahil 91.50 tl. 24 ay taahhüt. 50 mbps akıllı sınırsız. (19-24 arası 20 mbps)
bu tarz firmalara taahhutsuz girmeniz tavsiye edilir. begenirseniz zaten sonradan yaparsınız. buna baglantı yada modem ucreti olanlarda dahil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D8DA96067 -- 20 Kasım 2021; 20:58:7 > -
Memnunsanız ve aradaki fark çok önemli değil diyorsanız Kablonet ile devam edin ama 20-30 TL iyi para diyorsanız geçin.Sonuçta çok bilinen firma değil.Kablonet kalitesinde olmayabilir.
-
Bende 1.5 yıldır kullanıyorum bi sorun yaşamadım
Şimdi aradım. Aktivasyon ücreti de yok modem ücreti de. Memnun kalmazsam turknete geçerim. Yada bırbırnete.
3ay kalmak zorundasiniz haberiniz olsun
16mbit için 80tl veriyorduk bir ay sonra tahüt bitiyor soyguncu telekom aynı kampanyayı 110 TL yapmış. Verdikleri leş hizmette cabası gün boyunca sürekli kopuyor, artık arayıp şikayet etmek de işe yaramıyor. Türknete baktım ondan da memnun olmayan çok yine telekomdan iyidir diyip geçmeyi düşündüm ama 500 lira modem kitliyolar yine bişe fark etmiyor. Bunlar güvenilir mi acaba?
-
Kendi modemimizi mi kullanıyoruz?
-
VDSL için modem ücreti olmaz zaten. Fiber ile vdsl aslında farklı şey fakat sürekli birlikte yazılması kafa karıştırıyor.
Benzer içerikler
- temu iade nasıl yapılır
- tod kampanya
- a101 akvaryum bileti
- amazon 300 tl üzeri 120 tl indirim
- spotify 3 ay ücretsiz
- n11 çabuk
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X