merhaba arkadaşlar.
böyle ilginç cihazlar sanırım türklerin mantığı ve çinlilerin yaparız abi taktiğiyle üretiliyor sanırım.
başlıkta bahsettiğim vcd cihazı temin ettim.
daha önceki maceramda premier pr80000g çinli tianli firması üretimli vcd temin etmiş ve uzun uğraşlar sonucu hem buraya hem yabancı forumlara yazmış,ve türk ün türkten başta dostu yoktur mantığıyla forumda bir arkadaşın "bende var" demesi üzerine clone cd programı ile cd yi kopyalayıp cihazı çalışır duruma getirmiştim.
bu cihazın çipini araştırmalarım sonucu sadece oyun kartuşu versiyonunu gördüm.hiçbir şekilde cd ile oyun çalıştıran versiyonunu göremedim.
bu cihaza yine clone cd vasıtasıyla;
1.tianli versiyon 571 oyun cd si yükleyip denedim sadece video introsu ve oyun listesi açıldı.sanırım farklı bir vcd de olsa bu cdyi yine bu şekilde açacaktı.oyun malesef açmadı.
2.belki mega cd versiyonu açar dedim sega mega cd oyun yükleyip denedim yine açmadı.
3.en son md uzantılı oyun denedim yine sonuç hüsran.
bu cihazla ilgili pek umudum yok ama elinde oyun cdsi olan ulaşırsa sevinirim
Youtube Video Yükleme Sorunu
kanalıma video yüklemeye çalıştığımda vido ekleniyor video bilgilerini girip devam ediyorum.sonrasında yükleme bitiyor ama video eklenmiyor kayboluyor.
aynı hesap ile youtube uygulamasında da aynı şekilde oluyorr
Merhabalar.
Hepsiburada da yaklaşık uzun zamandır sepette ödeme aşamasında "ödeme alınamadı,lütfen müşteri hizmetlerini arayın" hatası yüzünden defalarca soru talep açıldı.
Bu sorun 5 aydır var ve ne hikmetse verilen cevaplarla bağımsız olarak ara ara ödeme yaparak alım işlemini tamamladım
Gel gelelim artık yine aynı sorunun 1 haftadır çözülmesini bekliyorum ve en son beni çıldırttılar.
Müşteri hizmetleri kapalı duvar.
Soru talebi güncelleyip güncelleyip duruyor.
Soru taleplere verilen cevaplar resmen karşısındaki insanları aptal niyetine koymaya yönelik
Gelelim en son yazılan cevaplara
Önce uygulamadan çıkış yapıp bir süre sonra tekrar giriş yapın.
Yok olmadı .
Tekrar başa dön.
Sorun bankanızla ilgli bankanızı arayın.
1.ödemeyi hepsipay ile yapmayı deniyorum olmuyor
2.kartla olmuyor.
3.garanti pay olmuyor
Teknik departmandaki çalışanlar burayı okuyun.
SİZİ ORAYA TORPİLLE Mİ ALDILAR.
BU YAZDIĞINIZ CEVAPLARI GERÇEKTEN SİZ Mİ YAZIYORSUNUZ.
İŞ ARAMAKTAYIM.BENDE BU ŞEKİLDE SAÇMA SAPAN CEVAPLAR VEREBİLİRİM HEPSİBURADA MÜŞTERİLERİNİZE.
RESMEN DALGA GEÇİYORSUNUZ.
BENİ APTAL YERİNE KOYUYORSUNUZ
Amaç kazılan hepsipay leri kanunsuzca silmek.
Yüklü miktarda alışveriş yapmayan müşterileri elemek.
Bunlarla daha önceden de geçmiş aylarda yapıkredi kartla premium ödemelerine 6ay 1tl ödemesindede yaşadım demediğim laflar kalmadı.
Yazdıkları maddede "Mevcut Premium üyeliği bulunan müşteriler kampanyadan faydalanamaz. Hepsiburada Premium üyeliğini yeniden satın almaları gerekmektedir."
Bende premium bitmeden yapıkredi kartını ekleyip ödeme yapılmasını sağladım
Neymiş ben üyeliği devam ettirmişim,halbuki satın almam gerekiyormuş,ikiside aynı şey değilmi diyorum yok diyorlar.
Aşağıda hepsipapel diye verdiklerini sildikleri resmi
n11'den MSI NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti Ventus 3X 8G OC 8 GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Salatalık çıkmaz ise iyidir
Msi H610M Bomber ve i5 13400 Sorunu
Amazondan satıcısı amazon olanbaşlıkta yazdığım anakartı ve satıcısı hb olan hepsiburadadan başlıkta yazdığım işlemciyi satın aldım.
Sistemi topladım lakin görüntü vermemekte ve anakart üzerinde cpu ledi ikaz vermekte.
Normalde bu anakart 12.nesil işlemciyi desteklemekte ama 13.nesil işlemciye bios güncellemesi yaparak kullanma imkanı sunmakta.
Gel gelelim sistem hiç açmadığı yüzden güncelleme yapılmıyor.
Onboard üzerinden de ekran kartı üzerindende görüntü vermiyor.
Daha önce msi h410 anakart ve işlemci uyumsuzluğu yüzünden bios güncellemesi yapılması için ekrana ikaz uyarısı verip usb ile güncelleme yapıp sistemi açmıştık ama bu anakartta böyle bir özellikmi yok anlamadım gitti.
Palgaz Doğalgaz İlk Ay Bedava İmiş
Gündemi takip etmeyen biri olarak yukarıdaki mesaja istinaden mh yi aradım.benim bildiğim 25,metreküpe kadar devlet tarafından karşılanacaktı lakin mh inatla ilk ay tüketim ne olursa olsun 0 tüketim olarak yansıyacak dedi.sonraki aylardada her ay 25m3 indirim olacak dedi
İçimden bir his hâla bu işte bir ali cengiz oyunu var gibi geldi.
Gerçekten ücret yansımayacaksa da yine de mesela 500m3 gibi limitli olmalı.
Merhaba arkadaşlar.
Google haritalar ile kuşbakışı ölçüm ile tam 110metre aramız olan arkadaşımın evine internet vermek istiyorum.
Binadan binaya alıcı ve vericilerin konacağı nokta birbirlerini engelsiz görüyor.sadece bir tarafında bina var engelleyen ama karşıya baktığınızda nokta atışı görebiliyorsunuz
Benim balkona modemden keenetic extra dsl cihazı kablo çekip AP modda çalıştırdım.buraya kadar sorun yok.cihaz bu şekilde gayet stabil ve mükemmel bir hızda çalışıyor.
Karşı binanın çatısına da hem everest marka Ap hemde Xiaomi 4C marka AP denememe rağmen bir türlü bağlantı sağlanmıyor
Gel gelelim aynı cihazlar aynı ayarlar ile evimin içinde gayet güzel çalışıyor.
aynı zamanda karşı binanın çatısında hem 2.4/5G wifi destekli mi 11lite telefonumla hemde 2.4/5G wifi destekli honor notebookumla bağlanabiliyorum
Cep telefonum wifi ile 2 diş ile full diş arası oynuyor (sebebi keenetic cihaz ile telefon arasında uzaklık mesafesine göre kablosuz iletişim frekansının ayarlanması)
Genel olarak nperf de neredeyse tam hız alabiliyorum.
1.Everesti arkadaşın binasının çatısından wifi taraması yaptığımda keenetic görüyor hemde %70 çekim gösteriyor
2.xiaomi de denemedim ama sonuç olarak bağlanmıyor.
Bu wifi denen teknoloji açık alanda 300metre çekmiyormuydu?
Benim hem laptop hem de telefon 5ghz den bağlanıyor diye düşünüyorum.
Peki hani frekans artınca mesafe kısalıyor idi.
Benim telefonla laptop 2.4ghz ile bağlanması gerekmiyormu?
Ben arkadaşımın evine takacağım xiaomi ve everest AP den şüpheleniyorum çünkü her iki ciha sadece 2.4ghz ike çalışıyor 5ghz çalışmıyor
N11 de Dükkan Hesabı Olanlar Yardımcı olabilirmi lütfen
Merhaba.n11 den 2 top kablo aldım.
Kablo alıcı ödemeliydi.
Tuttsa tutsa en fazla 30tl tutar dedik.
55tl ödedim.
Aras kargo ile geldi ve 11 desi girilmiş.
N11 sitesindeki fiyatlarda 11 desi için
Satıcının sayfasına haliyle olumsuz yorum yazdım kargo ücreti için.o da beni aradı yarım saat telefonda tartıştık.arkadaş mazot zammından falan bahsetti salak yerine koydu
N11 ile görüşme sağladım
Kargo ğcretlerini mağaza belirliyormuş.
O ona çamur atıyor o ona.
Sormak istediğim sadece şu
Desiye göre fiyatlar ortadayken,satıcı kargo ücretini fazla yansıtabilirmi,fazla yansıttığını kendi cebine atabilirmi?
Merhaba arkadaşlar.
Garanti bankasının opet bonus kampanyası için pos cihazından ödeme yaptım,pos cihazı shell akaryakıt firmasının imiş.bunu da yine bana özel akaryakıt kampanyasının açıklamasında gördüm.
Sormak istediğim şu.opet bayisinin shell pos cihazını kullanması opet ve shell firmasının ilgili akaryakıt satan firmaya uyarı yapabilme durumu varmıdır?
Sinir bozucu bir durum.
Onca pahallılık arasında sinekten yağ çıkarmaya çalışıyoruz başımıza böyle olaylar geliyor 😀
Not:Sinekten yağ çıkartana kadar arabaya binme diyecek arkadaşlar,işim gereği araç kullanmak zorundayım.
sıcak gibi
yeni üyelikle oluyor web de.
indirim kodu kısmına VARVAR20 yazın
https://www.ciceksepeti.com/familia-tuvalet-kagidi-32-li-parfumlu-kc7392443
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.009
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 75.135 (Bu ay: 380)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.118 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar