Netspeed'in 1000 Mpbs hızı vermemesi üzerine bende Türk Telekom'a geçiş yaptım bugün Netspeed'e iptal talebinde bulundum ve yazılı kağıt yollayın dediler kağıdıda eposta ile yolladım. Ama bana modem iade etmeden aboneliğimin sonlanmayacağını söylediler Türk Telekom'da bana bu ayın 16'sı için randevu verdi ancak modemin gitmesi 3 günü bulacak modem gidene kadar internet kullanamayacakmıyım? Yoksa Türk Telekom başka bir port üzerinden mi verecek hizmeti? |
NetSpeed 200 Mbps'den Türk Telekom Fiber 1000 Mbps'e Geçiş Sorunu
-
-
Geçiş olmuyor muydu? Hem indirim alırdınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle bir saçmalık var evet bu yüzden ben bodrumdan istanbula taşınırken internetimi 6 aylığına dondurdum. modem ellerine ulaşmadan hiç bir işlem yapmiyorlar. gidip idarelik turknet bağlattım.
Verilen modem iade edilmeden işlem yapmıyorlar.
-
telekom bazı tarifelere geçiş yoluyla başvuruyu kabul etmiyor, ama taahhüt cayma olursa kurulum ücreti ve birtakım ücretleri fesih bedeline ekleyerek tahsil ediyor.
-
yok geçiş olmadı. iptal edin yeni hat verelim dediler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hizmet başka port üzerinden verilir.
Size tavsiyem maddi sorun yaratmayacaksa şimdi iptal etmeyip Türk Telekom yeni modem ve hat kurulumunu yapınca iptal edip gönderin eski modemi.
-
etmedim hocam aradığım cevap buydu teşeklürler :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
vdslde direk netspeedi iptal edip türk telekoma yeni abonelik başlattım son 2 faturamı gönderdim 200 lira yerine 120 lira indirim tanımladılar internetden başvuru yapmama rağmen 1 ay ücretsiz internette vermediler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X