Şimdi Ara

100 MBPS TTTNET (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aboneliği uzattırmıştım hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cehester

Seneleri karıştırmışım

1 sene olmuş siz taahut vereli. çok ceza çıkar

Mevcut taahutunuzde paket yükseltmesi yapabilirsiniz

Online işlemlerden denediniz mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Seneleri karıştırmışım

Yanlış bilgi vermeyin hocam insalara ilgili kanun maddesinde belirtildiği üzere belirli veya belirsiz süresi 1 yıldan uzun abonelik sözleşmelerinde (taahhütlerinde) kullanıcı ilk 1 yılı doldurduktan sonra 13. Aydan itibaren hiç bir gerekçe ve kanıt göstermeksizin aboneliğini ücretsiz bir şekilde iptal edebilir ibaresi var. Kullanıcı sözleşmeleri kanununda geçiyor resmi gazete linkinden bulunabilir ilgili madde. Son olarakta forumda bir çok arkadaş bu maddeden yararlanarak aboneliğini iptal ettirdi ücretsiz bir şekilde. Ezberden yazmayın lütfen mesaj forum kirliliği oluşuyor sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: tezekos

quote:

quote:

Seneleri karıştırmışım

Yanlış bilgi vermeyin hocam insalara ilgili kanun maddesinde belirtildiği üzere belirli veya belirsiz süresi 1 yıldan uzun abonelik sözleşmelerinde (taahhütlerinde) kullanıcı ilk 1 yılı doldurduktan sonra 13. Aydan itibaren hiç bir gerekçe ve kanıt göstermeksizin aboneliğini ücretsiz bir şekilde iptal edebilir ibaresi var. Kullanıcı sözleşmeleri kanununda geçiyor resmi gazete linkinden bulunabilir ilgili madde. Son olarakta forumda bir çok arkadaş bu maddeden yararlanarak aboneliğini iptal ettirdi ücretsiz bir şekilde. Ezberden yazmayın lütfen mesaj forum kirliliği oluşuyor sonra.

Bu konuda hakem heyetine gittim.ttnet cayma bedeli çıkardı 542 tl.
    Bende sizin dediğiniz maddeyi delil gösterdim dilekçemi alan bayan da bana btk kararını gösterdi.
    Taahhütten doğan cayma bedelini firmalar alabilirmiş.Bende kadına kanun var,btk kararı mı yoksa kanun mu üstün dedim.kadın siz bilirsiniz dedi ben dilekçenizi alayım dedi ama moralim bozuldu açıkçası.Forumda 1 kişi gördüm cayma bedeli hakem heyeti ile kazanmış fakat onunda taahhütünde imzası olmadığı gerekçe gösterilmiş.
    Sizin bildiğiniz başka örnek var mı acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    online işlemlerde 1 tane paket var 100 mbps 200 gb oda 133 tl zaten onada geçmeye çalıştığımda Sayın İnternet Müşterisi; Şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz. yazıyor.
  • quote:

online işlemlerde 1 tane paket var 100 mbps 200 gb oda 133 tl zaten onada geçmeye çalıştığımda Sayın İnternet Müşterisi; Şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz. yazıyor.

turk telekom müdürlüğüne gidin. çözüm masasında felan hallederler en kötü.
    santral hattınızın desteklediği hızı görebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @BJK@

quote:

Orijinalden alıntı: tezekos

quote:

quote:

Seneleri karıştırmışım

Bu konuda hakem heyetine gittim.ttnet cayma bedeli çıkardı 542 tl.
    Bende sizin dediğiniz maddeyi delil gösterdim dilekçemi alan bayan da bana btk kararını gösterdi.
    Taahhütten doğan cayma bedelini firmalar alabilirmiş.Bende kadına kanun var,btk kararı mı yoksa kanun mu üstün dedim.kadın siz bilirsiniz dedi ben dilekçenizi alayım dedi ama moralim bozuldu açıkçası.Forumda 1 kişi gördüm cayma bedeli hakem heyeti ile kazanmış fakat onunda taahhütünde imzası olmadığı gerekçe gösterilmiş.
    Sizin bildiğiniz başka örnek var mı acaba?

Forumda bir sürü örneği var hocam bu konuda hakediş kazanan sayısı bir hayli fazla.Sorun olmaz umarım.

• Yazdığım şikayete bu sabah cevap geldi şöyle yazıyor.

Şirketimize iletmiş olduğunuz şikayetiniz hakkında gerekli inceleme ve çalışmalar titizlikle yapılarak tamamlanmıştır.Yapılan inceleme neticesinde; XXXXXX hizmet numaralı Evde/İşte İnternet aboneliğinize ait şikayetinize istinaden ,Tarafımızdan sağlanan kontrollerde şebekenizin 140 mbps ye kadar desteklediği tespit edilmiştir.Tercih ettiğiniz paketimizden yararlanabilirsiniz.

tabi bunu görünce ben direk müşteri hizmetlerini aradım 15 dk telefonda bekledikten sonra yine geçiş yapamadım.Hattım 65 mbps dekliyor diye hata veriyormuş yine, telefondaki kişiyede şikayet kaydı oluşturduğumu cevap geldiğini ekrandan bakabileceğini söyledim kendiside gördü gelen mesajı haklısınız destekliyor v.s v.s derken bir arıza kaydı daha oluşiturduk hadi bakalım seneye olucak inş.
  • quote:

Yazdığım şikayete bu sabah cevap geldi şöyle yazıyor.

Şirketimize iletmiş olduğunuz şikayetiniz hakkında gerekli inceleme ve çalışmalar titizlikle yapılarak tamamlanmıştır.Yapılan inceleme neticesinde; XXXXXX hizmet numaralı Evde/İşte İnternet aboneliğinize ait şikayetinize istinaden ,Tarafımızdan sağlanan kontrollerde şebekenizin 140 mbps ye kadar desteklediği tespit edilmiştir.Tercih ettiğiniz paketimizden yararlanabilirsiniz.

tabi bunu görünce ben direk müşteri hizmetlerini aradım 15 dk telefonda bekledikten sonra yine geçiş yapamadım.Hattım 65 mbps dekliyor diye hata veriyormuş yine, telefondaki kişiyede şikayet kaydı oluşturduğumu cevap geldiğini ekrandan bakabileceğini söyledim kendiside gördü gelen mesajı haklısınız destekliyor v.s v.s derken bir arıza kaydı daha oluşiturduk hadi bakalım seneye olucak inş.

http://www.vodafone.com.tr/Internet/fiber-sorgulama.php
    buradan sorgulama yapınca hız hala 65mbps mi gözüküyor ?

benim hızım bugün güncellendi.
    58mbps gözüküyordu şuan 126 ya çıktı.

100 MBPS TTTNET100 MBPS TTTNET

turk telekom dsl altyapısı referans sistemine göre çalışıyormuş.sizin bölgenizde 65mbps den yüksek hız kullanan olmadığı için 65mbps çıkıyor.

hat değerlerim
    100 MBPS TTTNET

Evet hocam şuan baktım yine 63 mbps gözüyor, bizim burdaki komşular internetle pek işi yok face,haberler,youtube ver bunlara girsinler sabahtan akşama kadar, yani hiç şaşırmam durum öylese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cehester -- 22 Haziran 2017; 15:52:1 >
  • Hattımızın kaç mbps interneti desteklediğine nereden bakıyoruz
  • quote:

Evet hocam şuan baktım yine 63 mbps gözüyor, bizim burdaki komşular internetle pek işi yok face,haberler,youtube ver bunlara girsinler sabahtan akşama kadar, yani hiç şaşırmam durum öylese.

Düzeltmemişler demekki

Paket değişimi bile yapamıyor koskoca turk Telekom

Genel müdürlüğe gittiniz mi

• Hız testi sonucunuz nedir

Turknet kısıtlama yapıyor mu ?

• Benim de hattim 120Mbit civari destekliyor TurkNet 75mbit verebilecegini soyluyor. TTNet te olsa 100mbit alabilecegim fakat fiyatlari ucmus durumda. 60 liraya 75mbit e fit oldum mecbur. 150gb kota diyorlar ama kimisinin 250 kimisi in 350 neye gore anlamadim kota isi sans heralde bize de oyle bi sans vursun 75 yeter de artar bile

• Başıma gelen bir olayı anlatayım.

79 mbps hız alıyorum hız testi sonucum 70 mbps çıkıyor.

100 yükseltilmesi için basvurdum. Altyapiniz bu kadar destekliyor dediler biz hızı 100 yaptık ama modeme gelen 79 mbps dediler. Ayın 18 de sahura kalktığımda 95 mbps gordum. Nasıl olduysa o gece kısıtlama kalktı 1-2 saat bu hızı gördüm. Tekrar eski haline döndü. Turknet arıza kaydı bıraktım tekrardan olanları anlattım 89 mbps yükselttiler ancak 75 mbps üstünde hız testi alamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: trkocaer

Hız testi sonucunuz nedir

Turknet kısıtlama yapıyor mu ?

Akn yi astım 22-23 mbps suan

Akn siz sonucunuz nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: trkocaer

Akn siz sonucunuz nedir

Hızım bugun yükseltildi

Daha deneyemedim

yok hocam daha gidemedim.

• cehester kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom ceosuna tweet atın. Çoğu konuda işe yarıyor diye duydum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.