< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
100 megabitlik tarifeye geçemiyorum. (2. sayfa)
-
-
Hocam şuan tamamen DSLAM kilidine takılmışsınız, paketiniz 100 mbps ama size verilen 79 mbps.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nasıl bu kilidi kaldırırım. Destek kaydında Türk telekoma haber verildi diyor şu an.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ogzhnnkrtt -- 8 Eylül 2021; 17:12:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Saha ekibi kaldırıyor diye biliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Destek kaydına böyle bir mesaj geldi arıza düzeltildi diye, lakin test yaptım ve sistemde değişen hiçbir şey yok.
-
Destek konusunuda böyle değiştirmişsiniz. @TurkNetDestek
-
Arkadaşlar hala bir çözüm bulunamadı. Türk Telekoma iletiyor Türknet ama sık sık kopma yaşıyor olarak. Benim istediğim DSLAM kilidini bir türlü kaldırmadılar. Ya anlamıyorlar ya da ben anlatamıyorum. Belkide anlamak istemiyor Türknet...
-
Merhaba, arızanız ile ilgili yerleşik operatör saha ekipleri tarafından müdahalede bulunarak sorunun çözümlendiği bilgisi verilmiştir. Teknik uzmanlarımız sorunun devam etmesi üzerine olumsuz teyit vererek arızayı tekrar saha ekiplerine iletmiştir. Gelişme olması durumunda size bilgi vereceğiz. -
Ve son olarak hızımın 80in üzerine çıkamayacağını öğrendim. Nedeni TürkTelekomun zaten benim evime en fazla 61 megabit internet vermesiymiş. 80 alıyorum şu an ama özel bir durummuş 80 almam. Modem arayüzünde 120 görmeme rağmen şöyle dediler: BİZ SİZDEN DAHA FAZLA VERİ GÖRÜYORUZ. ZATEN 80 MEGABİT OLDUĞU İÇİN İNTERNETİNİZ ARADA KESİLİYOR. ARAYÜZDE GÖRDÜĞÜNÜZLE ALAKASI YOK. AYNI HATTI KULLANAN BAŞKA BİRİ HATTAN DÜŞSE BİLE MAKSİMUM ALABİLECEĞİNİZ HIZ FAZLA GÖRÜNÜR.
Son destek kaydında yazdıkları bu ve arayarak aynı şeyler bana iletildi. Son olarak hat değerlerimi ve bana atılan son mesajı atarak 80 megabitin üstünde internet alma gayetimi burada yorulduğum için sonlandırıyorum. Yakın zamanda bana önerilen başka bir servis sağlayıcısına geçiş yapacağım muhtemelen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ogzhnnkrtt -- 10 Eylül 2021; 0:14:9 >
-
Merhaba, yaşadığınız sorunu saha ekiplerine tekrar ilettik. Çalışmalar devam ediyor. Güncel bilgi aldığımızda arkadaşlarım sizinle iletişime geçerek bilgi verecektir. Konuyu ben de yakından takip ediyorum. -
Siz zaten olmuyor diye beni aradınız, Türk telekomun 61 megabit sınır koyduğuyla alakalı. Yani çıkmıyormuş 100 e sizin destek ekibinin dediğine göre. Dün arkadaş aradı yazdıklarımı anlattı. Sizin yapabileceğiniz bir şey yokmuş yani. Teşekkür ederim ilgi için..
-
Ben teşekkür ederim. İyi günler dilerim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X