Şimdi Ara

100 megabitlik tarifeye geçemiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, 75 megabitlik tarifeyi kullanıyorum. Modem arayüzündeki değerlere baktığımda maks hızın 119 megabit olduğunu görüyorum ama mevcut hızım 79 megabit. Online işlemler üzerinden paketi yükseltemiyorum. Daha önce 50 megabitlik tarifeden 75 e geçemiyordum. Geçen gün kontrol ettiğimde altyapımın iyileştirilmiş olduğunu fark ettim. Ama Online işlemlerde 100 megabitlik tarife maalesef yok. @TurkNetDestek Yardımcı olmanızı rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ogzhnnkrtt -- 7 Eylül 2021; 13:41:35 >

• Merhaba, kontrol ettiğimde destek kaydınızı 1.5 saat önce oluşturmuşsunuz ve henüz kaydınızla ilgili işlem yapılmamış. Net uzmanı arkadaşlarım kontrol ettikten sonra işlem sağlayarak size bilgi vereceklerdir.
  • Online işlemler üzerinden gerçekleştirebilirsiniz dendi. Yani 100 megabit alabiliyormuşum, lakin online işlemlerde o paketi göremiyorum.

• Ogzhnnkrtt kullanıcısına yanıt
    Destek kaydınızda paket değişikliği için onay verdiğinizi iletmişsiniz. Paket değişikliğinizi yaparak ilgili arkadaşım size bilgi verecek.
  • Tamamdır, geçişi bekliyorum. Yine buradan bilgilendirmiş olurum benim yaşadığım sorunu yaşayan arkadaşları.

• Bu sabahtan beri uğraşıyorum. Bir türlü paketimi yükseltemediniz. Tek istediğim 100 megabitlik tarifeydi. ''Bizlere talep açmanız halinde ya da sizler de online işlem merkezi üzerinden işlem sağlayabilirsiniz.'' dediniz ama online işlemlerde aradığım paket yok. Sizde geçişi yapmadınız. Hala bekliyorum bilgisayarın başında... Her platformdan yazdım hepiniz olumlu cevap verdiniz ama kimsede icraat yok maalesef...

• DSLAM kilidine takılmışsınız destek kaydınızda bunu belirtirseniz kilidi kaldırırlar

• Destek kaydında onuda belirtiyorum şimdi, teşekkürler hocam.

• Gökkubbe G kullanıcısına yanıt
    Şuan kilit yok, adamın paketi 75 lik. Ve hızına Uygun nms profiline sahip.

100 lük pakette olsaydı ve hızı 79 a takılsa idi o zaman kilit olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: << PriSonerS >>

Şuan kilit yok, adamın paketi 75 lik. Ve hızına Uygun nms profiline sahip.

100 lük pakette olsaydı ve hızı 79 a takılsa idi o zaman kilit olurdu.

Hat değerlerinde görünen nms değeri 75 mbit değil. Yüksek ihtimale paket 100 mbite geçirildi ve kilide takıldı.

16 35 50 79 88 100 nms profilleri mevcut. 75 mbps lik paketin nms profili 79 oluyor.

Arkadaşta kendi demiş zaten şuan 75 lik paketteyim diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: << PriSonerS >>

16 35 50 79 88 100 nms profilleri mevcut. 75 mbps lik paketin nms profili 79 oluyor.

Arkadaşta kendi demiş zaten şuan 75 lik paketteyim diye.

75 mbit nms hızı 76800 değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökkubbe -- 7 Eylül 2021; 23:9:13 >
    Hocam kbps cinsinden 75mbps o şekilde olabilir ama o şekilde bir nms profili yok.

Yüzlerce hat değeri gördüm, hiçbirinde 76800 diye bir değer görmedim. Durum dediğim gibi 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi << PriSonerS >> -- 7 Eylül 2021; 22:46:6 >
  • Doğrudur hocam dediğiniz gibi olsun önemli olan arkadaşın sorununun çözüme ulaşması :)

• 3 gün içinde değişimin yapılacağı söylendi. Herhangi bir gelişme olursa buraya yazarım. Desteğiniz için teşekkürler.  

Merhaba, paketinizi 100 Mbps olarak güncelledim. Tekrar kontrol eder misiniz?
  • Paketim değişmiş teşekkürler, ama aldığım hız hala aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ogzhnnkrtt -- 8 Eylül 2021; 10:28:33 >

• İnternet hızım şu an 80 e sabitlenmiş durumda, ne zaman 100 e çıkacak? Tarife olarak geçiş yapmama rağmen hız olarak ve arayüzde 80in üstüne çıkmıyor. @TurkNetDestek

Gün içerisinde hızınızda değişiklik olmazsa performans sorunu olarak destek kaydı oluşturur musunuz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.