Şimdi Ara

100 milyonda 1 denk gelen tasarım hatası sebebiyle iPhone 11 Pro rekor fiyattan satıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
14.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Abi bizim Türkiye'de olsa kullanıcı hatası der gönderirlerdi. Bir de logoyu ben nasıl kaydırayım diye izah etmek zorunda kalırdık. 🤣🤣🤣

• Bize denk gelse tasarım hatası demez çakma iPhone verdiler diye küfür eşliğinde iade ederiz 😂😂😂
  • Cok ilginc bizim normal paralarimiz adamlarda rekor fiyat, ülke bitti haberimiz yok.
  • Adam çürük elmadan bile kazanıyor

• hazarcep H kullanıcısına yanıt
    Kutudan ziyade sim kart yuvası bakirelik şeysisi. Fiili olarak Sim kart takılan telefon geri alınmaz diye bir kural var. Şu IMEI kaydı garabetinden dolayı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 11 Nisan 2021; 14:42:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pul mu bu ya allah akıl versin

• Logosu yamuk iphone, müthiş

mutlaka benim olmalı.

yüz bin dölar teklif ediyorum.  

(manyak la bu millet)  

• Ucuza gitmiş

• ''Ağır kalite testleriyle bilinen Apple'' Bunu okuduktan sonra geçmişteki üretim ve kalite hatalarını, Çerçevesi yüzünden çekmeyen telefonlarını, gövde kalitesi yüzünden yamulan modelleri, adam gibi testleri yapılmadan ve aylarca konuşulan dünyanın en sorunlu güncellemesini verdiği zamanı hatırladım. Dalga geçmeyin millette alttan mesaj vererek.

• quote:

Orijinalden alıntı: ipli jeton

Kutudan ziyade sim kart yuvası bakirelik şeysisi. Fiili olarak Sim kart takılan telefon geri alınmaz diye bir kural var. Şu IMEI kaydı garabetinden dolayı...

Neden öyle ki imei için olsa ee hangi hat aktif oldu zaten log tutar ilerde başkasında bir şey olsa geriye dönük bulurlar helbuki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim sırf logo yanlış yerde diye 2.7 katı fiyat verir. Gerçekten insanları anlamak güç.

• ipli jeton kullanıcısına yanıt
    Bir o bir de herhangi bir WiFi ağına bağlanınca almıyorlar geri :D

• Her haberde birim hesabi yapanlar bu kez 2700’u kurla carpivermisler nedense ;)
  • ABD den aldım vardı birtane ipad logosu bayağı kayma yapmıştılar ABD Apple gönderdim adamlar yenisini yolladılar birde iphone göndermişleri hediye olarak

• eror1 E kullanıcısına yanıt
    Satsan belki de köşeyi dönerdin 😁
  • Güzel reklam. İnandım.

• Tasarım hatası değil, baskı/üretim hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Statistik -- 11 Nisan 2021; 22:14:39 >
  • shake06 S kullanıcısına yanıt
    Telefon darbe almış, amblem o yüzden kaymış. Kullanıcı hatası. Der mi derler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.