Şimdi Ara

100 milyonda 1 denk gelen tasarım hatası sebebiyle iPhone 11 Pro rekor fiyattan satıldı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
14.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Rekora bak bende 1 milyon dolar falan bekliyorum. Pehh

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • modern cagin gercegi avaraj, siradan olmayacan. ya cok iyi cok basarili olacan yada marjinal cirkin, bir sekilde farkli olmazsan hic degerin yok. telefon icin bile gecerli durum.

• Bu Apple'ın her şeyi para hem de her şeyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Santiago Munez kullanıcısına yanıt
    Lan o kadar içimize sinmiş ki değer kaybı şaşırmadığımı bile anlamadım :)
  • isheep

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu 3 5 gün sonra dudak uçuklatacak bir fiyata tekrar satarlar

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Nerde 100 dolar Jsjxjdncjdjjf ordada 900 dolarin ustunde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne saçma iş ya. Araba olsa çizik olsa fiyatı düşer, telefon olunca 3 katı fiyat oluyor :))

• Ne diyeyim

Alan adama

Allah akıl fikir versin

• Banada yamuk duo dondurma çıktı keşke yemeseydim

• Komik gerçekten. Bir hatalı tasarıma değerinin 3-4 katı fiyat ödeniyor. Niye ? Dünyada tek diye.. Sanırsın tarihi eser

• Reklam kokan hareketler, satışlar düşük galiba şimdi millet 11 peşinde koşacak

• İnsanlık nereye gidiyor, kaliteye para vermeden kusurluya para vermeye kadar geldi, yırtık pantolona para vermekle aynı iş bu  

• kuasudba kullanıcısına yanıt

• Özel üretim olma ihtimalı daha yüksek derim Apple Reklam konusunda her türlü kendi lehıne cevırmesını bılen bir şirkettir.O logonun o kadr sapma yapması bana göre imkansız gıbı bır sey Tabıkı konu Apple olunca Bu sekıle bedava REKLAM konusu üretmış oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eryıl34 -- 13 Nisan 2021; 20:42:24 >
  • Ben olsam asla para vermem buna.Hatali tasarim diye neden daha pahali olur ki?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu hatalı üretimler normalde acayip fiyatlara gidiyor. Bence 2700 dolar bu telefon için hiçbirşey. Çok daha iyi bir fiyata satılabilirdi. Bunların kolleksiyonlarını yapan insanlar bunlara acayip yüksek rakamlar vererek sahip oluyorlar.

• iyi de zaten sıfırı da 2700 dolar değil miydi, yoksa bize hep hatalı mı satılıyor :)

Yanlış anlamayın telefonlarda bir sıkıntı yok, bayağı da kaliteli, sadece bize satılan satış fiyatı hatalı :) Acaba ben de faturasını satışa çıkarken ödediğim verginin 3 katına faturayı satın alan olur mu :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.