Instagram şifresi değişmiyor
|
Dershanede Konulardan Geri Kaldım
Arkadaşlar merhaba size bir sorunumu anlatacağım. Çözmemde yardımcı olursanız sevinirim. Şimdi ben 300 bin ile mezuna kalan bir sayısal bir öğrencisiyim. Yazın ben dershaneye gidip gitmeme konusunda arada kaldım. Aslında ben pek istemiyordum okuldaki rehberlik hocam da o kadar paralar vermene gerek yok evdende çalırsın gitme dedi ama annem ve bazı komşularımız ve bazı akrabalarım (kendi çocukşarı 10-15 sene önce dershaneye gitmiş dershanesiz olmaz falan dediler) git git babam da yoğun baskı nedeni ile yazalım seni dedi bende tamam dedim. Neyse eylülde başladı ekimin başına kadar iyi de gidiyordu. Anlatılan dersleri dinliyor işledikleri konuların hemen testini çözüyordum, hocaların da çoğu gayet iyiydi ama ailevi nedenlerden ötürü bir 10 gün kadar ders çalışamadım bir daha da bu güne kadar 3 gün üst üste ders çalışmadım yani yaklaşık1,5 ay ders çalışmadım kendi eşşekliğim yüzünden hem yapacağım masanın başından kalmayacağım diyorum ama bir şekilde en baştaki kendi telefona bakarken buluyordum şimdi ciddi ciddi oturdum masanın başına ama ben ilk işlenen konuları bile unutmuşum dershanede şuan tyt biyoloji bitti tyt kimya çok az kaldı tyt fizikye orta tyt matematik ilk 12 konunun çoğu bitti aytde logaritmaya geçeceğiz ama benim şimdi sıfırdan başlamam lazım hiç bir şey hatırlamıyorum kemdime bir program oluşturdum ama eve gelene kadar saat 4 oluyor sonra ( ben köyde yaşıyorum) sonra 2-3 saat mecburen babama yardım ediyorum bir saat uyuyorum 8 den 2 'ye kadar çalışıyorum 7 uyanıp 1 saat daha çalışıyorum sonra dershaneye gidiyorum yani anlayacağınız hafta içi günde en fazla 7-8 saat zaman kalıyor. Şimdi şöyle bir sıkıntı var ben en baştan YouTubedan dershaneye yetişmeye çalışacağım ama dershanede de konu işliyorlar ve yapmayımca ailene mesaj atıyorlar birden fazla yapmayınca arıyorlar. Şimdi ben de temelde fazla yok ilerki konuları bilmiyorum e daha baştakilerini bilmiyorum haliyle şimdi ben geriden YouTube ilerlesem ödevleri yapmasam zırt pırt arıyorlar yapsam öncesi olmadığı için yarım yamalak anlayacağım ve arkası kalacak böyle böyle birikecek ve 2. mezunla sonuçlanacak dershaneden ayrılsam ailem hayatta izin vermez sınava yaklaşık 200 gün süre kaldı sizce ne yapmalıyım? Bir tavsiye verebilecek olan var mı? (Buraya kadar okuduğunuz için teşekkürler)
Matematikte Hız Sorunu
Herkese merhabalar forumdaşlar genel olarak matematik çözerken çok yavaş çözüyorum bu tyt olsun ayt aşırı yavaşım. Hele bir konuyu ilk öğrendiğimde ultra derece yavaşım dün ve önceki gün Mert Hoca'nın 2. Derceden Denklemler Videolarını izledim. Bugün 345'ten çözeyim dedim klasikleşmiş sorular kısmının son 3 testini 3 saat 10 dakikada bitirdim. Son testi 1 saat 10 dk sürdü bu yavaşlık moralimi bozuyor sınıftaki çoğu insan matematikte benim kadar yavaş değil. Bu yavaşlık bazen çalışma isteğimi bile alıp götürüyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriim?
Vodafone Çekmiyor
Herkese merhabalar sayın forumdaşlar dün gece yatmadan önce telefonu şarja takarken elimden düştü ve dik bir şekilde yere düştü ama herhangi bir kırık çizik olmadı. Sabah uyandım ve internet çekmiyordu dedim geçer bu saate kadar geçmedi hiçbir yere girmiyor mesajlar çok yavaş gidiyor bu fotoğrafları çok yavaş atıyor 4.5 G'yi açtım kapadım simi devre dışı bıraktım açtım telefonu kapadım açtım ama hiçbiri soruma çözüm olmadı benim telefonumda 0.4 mbs hızla yükseklere doğru uçuyoruz. Arkadaşımın internetine bağlandım da ise herhangi bir sorun olmadı gayette hızlıydı. Sizce bu sorun alıcıyla mı Vodafone ile mi alakalı?
Kimya Kanal Önerisi
Uyurken ayağıma kramp girdi
Her gece olduğu gibi bu gece de yarın sabah 6'da kalkmak için yattım. Uyurken birden ayağıma bir ağrı girdi. Sanki biri hançer Nerdeyse ağlıcaktım. Sonra ayağı bükünce ağrısı biraz hafifledi gibi oldu. Ondan sonra sabah kalktığımda hafiif bir ağrı devam ediyordu. Bir 30 dk civarı daha sürdü ve ağrı geçti. Bunun sebebi nedir?
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 66
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.202 (Bu ay: 108)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 34 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic