Şimdi Ara

%100 orjinal Ramsey ve Zara trençkot/ mont

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ramsey trençkotun bedeni mediumdur. Geçen bahar başında alınmıştır fakat baharlık ceketlerim ve montlarım çok fazla olduğundan sadece 3 veya 4 kere giyilmiştir bu sezon ise satmaya karar verdiğim için hiç giyilmemiştir. Ürünün herhangi bir yerinde herhangi bir leke, iz, çizik vs. yoktur.

Mağaza fiyatı 600tldir geçen sezon ürünü olduğu için indirimle alınmıştır ihtiyacım olmadığından satış fiyatı: 159 tl

%100 orjinal Ramsey ve Zara trençkot/ mont %100 orjinal Ramsey ve Zara trençkot/ mont %100 orjinal Ramsey ve Zara trençkot/ mont %100 orjinal Ramsey ve Zara trençkot/ mont

Zara mont geçen sene sonbahar başında alınmıştır bedeni largedir. Çok ince değildir yani yaz aylarında üstünüze alıp çıkarsanız sıcak tutar fakat yaz dışında 3mevsim giyebilirsiniz (Denemedim fakat -10larda yani senenin en soğuk günlerinde de çok sıcak tutmayacağını öngörüyorum)
    1sene içerisinde 10-15 kere giymişimdir. Ramsey trençkotda olduğu gibi baharlık/kışlık ceketlerim ve montlarım çok fazla olduğundan ihtiyaç fazlası durumundadır.Ürünün herhangi bir yerinde herhangi bir leke, iz, çizik vs. yoktur.

Mağaza fiyatı 200tldir. 2.el olduğu için satış fiyatı: 109tl

%100 orjinal Ramsey ve Zara trençkot/ mont %100 orjinal Ramsey ve Zara trençkot/ mont
    Fotoğraftan çok anlamam isteğe göre farklı açılardan fotoğraflarını çekebilirim
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KALJOJO -- 8 Ekim 2015; 22:35:34 >

• up
  • Beden ve kaliplari hakkinda bilgi verebilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

Beden ve kaliplari hakkinda bilgi verebilir misiniz

Ramsey trençkot ürün medium bedendir. Zara montu satmaktan vazgeçtim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.