Şimdi Ara

100 tl ye kadar cpu fan önerisi + soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.Amd fx x6 6300 işlemcisine sahibim oc yapma gereksinimi duydum ve 4.6 da çalıştırıyorum suan.Stok fanla + tam işlemciye doğru üfüren kocaman bir fanım var.1 gece sıkıntısız oynadım ama gece yatarken windowsu crackleme hatası geldi bende crack indirirken pc ye virüs girdi kendi kendine cmd ye komutlar yazıyordu ve 4-5 tane program indirdi.Sabah kalktığımda oyuna girdim o programları felan silip ama cpu nun oyunda %30 civarında kullanılması gerekirken % 70 %80 leri gördüm.Sonuç olarak şuanda oyunu oynuyorum ama mesela oyunda ss tusuna 4-5 kere bastıgımda pc kapanıyor.Bu neyle alakalıdır.

Bu arada her halükarda yarın gidip bir cpu fanı alıcam 100 tl ye kadar önerilerinizi bekliyorum.

• Zalman Cnps9700
  • Usta o.c olayına ne diyorsun virüstenmidir oc den midir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemfurkan12398 -- 14 Haziran 2015; 22:57:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cemfurkan12398

Usta o.c olayına ne diyorsun virüstenmidir oc den midir ?

Virüstendir, amazondan 212 evo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: Cemfurkan12398

Usta o.c olayına ne diyorsun virüstenmidir oc den midir ?

Virüstendir, amazondan 212 evo.

Kapıda ödeme var mı nakitle

Birde ben şimdi format atıcam usb ayarlayınca pc kapanmayı kesti gibi duruyor ben bu fanı alıcamda takması zormu ? yani video izleyerek takabilirmiyim millet videoda anakartı felan çıkarmış ben zar zor fanı temizliyorum

• Cemfurkan12398 C kullanıcısına yanıt
    Fan mı , Cpu soğutucu mu.

zor biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Fan mı , Cpu soğutucu mu.

zor biraz.

cpu soğutucu.Ayrıca sistem geri yüklemeyle pc yi crackten öncesine yükledim virüs kalktı gibi hiçbir problem yok o otomatik program indirmeler felan ama gene pc kapandı biosu sıfırladım acaba ısınmadan dolayımı kapanıyodur yoksa voltajı ayarlayamadım diyemi ? cs ye girdim 1 el attım bitmeden kapandı mesela
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anladığım kadarıyla montajı kolay olsun istiyorsunuz.Akasa nero 3 sizin için uygun olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.