Şimdi Ara

100 Tl ye kadar kaliteli bir kulaklık almak istiyorum, yardım eder misiniz? :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben daha önce pek çok kulaklık kullandım ama öyle 50 100 liralik şeyler kullanmadım ve pek anlamıyorum. Şu anda elimde Philips she2660 var ki bu yeterli değil. Slikonlu tercihim değil ama yine de alabilirim yani önerileriniz üzerine. Bassı iyi ses kalitesi yüksek 50 ile 100 TL arasında bir kulaklık almak istiyorum yardım ve önerilerinizi bekliyorum

• Beats al sesi guzel forumda satanlar var 25 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetten pek bişey alma yanlısı değilim Eskişehirde yaşıyorum bulabilirim inşaAllah ya bu Philips falan artık kesmiyor beni .s
  • Vardir ben kusadasindan almistim ses kalitesi tartisilmaz

• Kulakiçi mi önerirsin yoksa klasik mi? :)
  • Sana kalmis benimki klasik

• Beats 25 TL dediği çakma.Orjinali 1 milyar.Ama orjinali de çöp(fiyatına göre).Tavsiyem Philips'e bakman.

Örneğin şu modeller çok başarılı: http://www.sanalmarketim.com/urun/cd8aa87e168951c6061a8bea5a5b41ac/PHILIPS-SHL1700BL-Mavi-Hafif-Katlanir-Bas-Bantli-Kulaklik
    http://www.sanalmarketim.com/urun/328899242b549cd3c5ee1ab6b571c21c/PHILIPS-SHO8801-O#39;Neill-The-Snug-Bas-Bantli-Kulaklik-Siyah
    Burdan (http://www.sanalmarketim.com/urun_liste/?liste&ref=%2Csxbiu%3A253%2Csxbia%3A131%2Csxmi%3A41%2Csxfi%3A50-99&sxpg=1) da diğer renklerine bakabilirsin.
    İnternetten birşey alma konusuna da şüpheli yaklaşma.Linkini verdiğim yer gayet iyi ve güvenli bir sitedir mesela.Ordan alabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Orjinal demedim cakma ama sesi orjinal ;-)

• Çok teşekkür ederim arkadaşlar ama ben klasik değil de biraz daha kulakiçi falan bakıyorum onda var mı bildiğiniz beğendiğiniz model ve ya marka :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteFish

Orjinal demedim cakma ama sesi orjinal ;-)

Evet benim arkadaşım Avea bayiinden 35 TL ye almış denedim çok iyi bir ses kalitesi vardı beğendim :)
  • Biliyorum bende ilk aldigimda cok fark etmistim ses kalitesini

• quote:

Orijinalden alıntı: 05volkan05

quote:

Orijinalden alıntı: WhiteFish

Orjinal demedim cakma ama sesi orjinal ;-)

Evet benim arkadaşım Avea bayiinden 35 TL ye almış denedim çok iyi bir ses kalitesi vardı beğendim :)

Avea bayiinde çakma Beats satmazlar.Telefonun yanında promosyon falan gelmiştir.

Kulak içi olarak o fiyata en iyi bunlar var : http://www.sanalmarketim.com/urun_liste/?liste&ref=%2Csxbiu%3A253%2Csxbia%3A131%2Csxao%3A;1203422049-3689%2Csxfi%3A50-99%2Csxmi%3A210%2Csxst%3Aon&sxpg=1

Bir de millet ne der diye kulaküstü(klasik) takmıyorsan dışarıda, boşver milleti derim.Seni yadırgarlarsa onların geri kafalılığıdır, senin hatan değil.Birde sana linkini attığım kulaküstü kulaklıkların tasarımı gayet şık ve zarif.

• Evet attığın linktekiler gerçekten hoş ve harbiden görünümünden dolayı takmak istemiyordum aklımı okudun hehe :) Ya ne biliyim biraz değişik oluyor kulakiçi daha iyi diye düşünüyorum. Avea da hat alana 35 TL ye satıyorlar diye biliyorum. Şu an attığın link için de teşekkür ederim yarın çarşıya çıkıp bütün elektro marketleri gezeceğim :)
  • ben cakma beats alicam 55e sizde ondan alin bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratal

ben cakma beats alicam 55e sizde ondan alin bence.

Çakma alıcaksan 20-40 arası bulurusun ya 55 çok bence çakma için .s
  • quote:

Orijinalden alıntı: 05volkan05

quote:

Orijinalden alıntı: muratal

ben cakma beats alicam 55e sizde ondan alin bence.

Çakma alıcaksan 20-40 arası bulurusun ya 55 çok bence çakma için .s

ay aonu alicam bir sekilde hocam. :)

• İyi bakalım şimdiden hayırlı olsun o zaman bende yakın zamanda düzgün bişey bulursam almayı planlıyorum
  • Bende var almayi dusunurseniz yeni gibi az kullanilmis sari

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.