Şimdi Ara

iPhone Kullananlar 300 TL Kazanmak İster misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple Developer hesaplarınızı satın alıyorum. 1 kişi 1 adet açabilir.

iphone kullananlar 650 TL'ye satın alıp bana 950TL'ye satabilirler. Yani 300 TL kazanabilirler.

iPhone Kullananlar 300 TL Kazanmak İster misiniz?

OKUMADAN İŞLEM YAPMAYIN!

Hesabı açarken dikkat:

-Lütfen hesabı açmadan önce benimle iletişime geçip, onay alın.

-Kendi adınıza KREDİ KARTI VEYA SANAL KART kullanmalısınız. (papara,ininal vs. olmaz.)

-KENDİ İCLOUD HESABINIZLA ALMAYIN. YENİ İCLOUD AÇIP ALINACAKTIR.

-Doğru bilgiler ile açılan hesaplar normal onaylanıyor. Çok düşük ihtimalle Apple kimlik onayı isteyebilir. Kimlik bilgisi bana değil, doğrudan apple'a gönderilir. Fakat dediğim gibi çok düşük ihtimaldir. Bu durumla şuana kadar karşılaşmadık. Kimlik vermem diyenler lütfen iletişime geçmesinler. Teşekkürler.

İLETİŞİM WP:

0850 885 01 02

ARTIK PC İLEDE HESAP AÇABİLİRSİNİZ!

PC ile web üzerinden açmak isteyenlere 200 TL Ödeme yapabilirim. Fakat orada satın alırken fiyatı 1050 TL'dir. Yani işlem sonunda 1250 TL ödeme yapıyorum.

AKLINDA SORU İŞAĞRETİ KALANLARI AYDINLATAYIM: APPLE FİRMASI ÇOK TİTİZ OLDUĞU İÇİN İLLEGAL BİR UYGULAMA YAPIMINA VS. ZATEN İZİN VERMİYOR. SİZDEN SATIN ALINMA NEDENİ İSE BU DEVELOPER İLE ŞİRKET KENDİ UYGULAMALARINI GELİŞTİRİP SATIŞINI YAPTIĞI İÇİN SÜREKLİ YENİ UYGULAMA GELİŞTİRMEK İÇİN YENİ HESAPLARA İHTİYAÇ DUYUYOR. YANİ UYGULAMALARI YAYINLAYIP SATIŞINI YAPIYORLAR. YENİ UYGULAMA YAZABİLMEK İÇİN YENİ DEVELOPER GEREKİYOR. ONUDA BU ŞEKİLDE TEMİN EDİYORLAR.

Apple Geliştirici hesabı nasıl açılır : 

iPhone Kullananlar 300 TL Kazanmak İster misiniz?cihad sümbül
    Apple Developer Hesabı Nasıl Açılır? - Apple Geliştirici Hesabı
    https://www.cihadsumbul.com.tr/apple-developer-hesabi-nasil-acilir-apple-gelistirici-hesabi/

Bilgisayardan yapmak için:

https://www.ideasoft.com.tr/sss/diger-sss/apple-itunes-gelistirici-lisansi-almak/

Başka bir forumda referanslarımı görebilirsiniz :

https://www.r10.net/internetten-para-kazanma-sanati/3226855-apple-developer-hesabi-alinacaktir-650300tl-odeme.html

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arshi -- 6 Haziran 2022; 12:42:4 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam tum kayitlar bizlerin adina olacak ama siz kullanacaksiniz. Yasal bir durumda da hesap sahibi yine biz olacagiz. Biraz papara hesap kiralama durumuna benzettim sanki.

• Sizin amacınıza nasıl hizmet ediyor onu açıklarsanız, çok daha anlaşılır olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • spintirea kullanıcısına yanıt

Hocam banka hesabı değil ki bu uygulama satın alıyoruz.

Sebebi ise bu uygulamayı bir cihazdan 1 kişi satın alabiliyor. Apple bunun denetimini yaparken gerçek kişilere satmak istediği için bu tarz bilgiler ile satın alıyoruz.

Zaten 1 yıllık kullanım hakkı var. 1 yıl sonra bitiyor bu uygulamanın kullanımı. Yani riskli bir durum söz konusu değil.

• burakabali kullanıcısına yanıt

Apple için uygulama geliştirme yazılımı satın alıyoruz. Bu her cihaz için 1 adet ile sınırlı olduğu için başkalarından alıyorum. Yazılım yapan şirketlere komisyon ile satıyorum. Riskli bir durum söz konusu değil. Kendi aile bireylerim ve kendi adıma da aynı işlemi yaptım. :)

Teşekkürler.

• Arshi kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle de bizim kimliğimizle alınıp sizin aracılığınızla başka şirketlere satılıyor. Ben olayın içinde değilim o yüzden sıcak bakamadım.

• spintirea kullanıcısına yanıt
    Anladım tabi ki istemeyen yapmaz hocam yorumunuz için teşekkürler. İnsanları aydınlatmış olduk.

Ama sonuçta bir bank hesabı gibi üzerinizden bişeyler alınmıyor daha sonra. Bir tür oyun alıp başkasına satmak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arshi -- 20 Mayıs 2022; 12:59:38 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu kilit
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AKLINDA SORU İŞAĞRETİ KALANLARI AYDINLATAYIM: APPLE FİRMASI ÇOK TİTİZ OLDUĞU İÇİN İLLEGAL BİR UYGULAMA YAPIMINA VS. ZATEN İZİN VERMİYOR. SİZDEN SATIN ALINMA NEDENİ İSE BU DEVELOPER İLE ŞİRKET KENDİ UYGULAMALARINI GELİŞTİRİP SATIŞINI YAPTIĞI İÇİN SÜREKLİ YENİ UYGULAMA GELİŞTİRMEK İÇİN YENİ HESAPLARA İHTİYAÇ DUYUYOR. YANİ UYGULAMALARI YAYINLAYIP SATIŞINI YAPIYORLAR. YENİ UYGULAMA YAZABİLMEK İÇİN YENİ DEVELOPER GEREKİYOR. ONUDA BU ŞEKİLDE TEMİN EDİYORLAR.

konuya da ekledim bu yazıyı. bilgi almak isteyen mesaj atabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.