Şimdi Ara

1000TL e kadar telefon tavsiyesiniz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugünlerde telefon alıcam bütçem 1000 tl ye kadar olablir sanırım

ÖZELLIKLE SES KALITESİ IYI OLSUN ISTIYORUM

Fiyatı biraz daha esnetebilirsemhttp://www.teknosa.com/urunler/125071010/lg-e975-optimus-g-akilli-telefon tavsiye edermisiniz 32gb hafızası 13mb kamera 2gb ram arayüz vs. hoşuma gitti memnun kalırmıyım kullanan varsa ses kalitesi nasıl ?

http://www.youtube.com/watch?v=CDyeSZSeAd8 bu incelemeyi izledikten sonra ses olayında kısık vs. denildi
    ben sese çok önem veriyorum şarkı dinlemeyi seven biri olarak sizin düsünceleriniz neler ? xperia sp için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikeShinoda96 -- 5 Aralık 2013; 7:01:12 >

• discovery'ye o para verilmez. 1000 tl civarında nexus4 var inceleyebilirsin. 100 tl daha koyarım diyosan xperia sp var şarjı daha iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MikeShinoda96

Bugünlerde telefon alıcam bütçem 1000 tl ye kadar olablir sanırım almayı düşündügüm telefon general mobile discovery 16gb. 700 tl civarı 1000 tl ye kadar almaya değer telefon tavsiyeniz varsa paylaşın iyi forumlar

1000 tl ye kadar en ıysı xperıa sp dır,bende nexustan sp ye gecmıs bır kullanıcısı olarak..
    Ilk olarak muadıllerınden cok daha saglam yapısı,kalıtelı kasa ve malzeme yapısı,2370 lık pıl kapasıtesı ıle gunu mukemmel tamamlaması,sd kart ıle arttırılabılen depolama ve adreno 320 gıbı guclu gpuya sahıp olması dolayısıyla 1000 butce ıcın bıcılmıs kaftan.
    dıger yandan dıscovery hıc bulasma derım,hatta genıs bır zamanında ımzamdakı lınkı tıklayarak alıp sonrada bın pısman olan kullanıcılarını gorebılırsın.

• Xperia sp veya nexus 4 al(nexus 5'ide bekleyebilirsin)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 2 ay içerisinde 2 güncelleme alıp takır takır o çıkan versiyonların yazısını ekranda görmek her telefona nasip olmaz hız,güncellik tabikide Nexus 4.
  • bende ciddi ciddi nexus5 çıkmasını beklıyorum. Nexus4 alacam. Cunku LG Optimus yada G2 için bikaç fark için şöyle 300 TL fazla veresim yok o fazla paraya gider dijital foto makinesi alırm kendıme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakLEE -- 3 Aralık 2013; 8:59:27 >
  • quote:

Bugünlerde telefon alıcam bütçem 1000 tl ye kadar olablir sanırım almayı düşündügüm telefon general mobile discovery 16gb. 700 tl civarı 1000 tl ye kadar almaya değer telefon tavsiyeniz varsa paylaşın iyi forumlar

dıscovery kesınlıkle o parayı haketmeyen kalıtede bır telefon,1000 butce varsa madem adam gıbı bırseyler almanızı onerırım,favorı olarak xperıa sp,saglam ve oldukca hızlıdır sarj olarakta denıldıgı gıbı efsane olabılecek sony kalıtesınde bır telefon,2.secenekte nexus 4 onerırım gerek guncellıgı(2014 te baska guncelleme alacagını sanmıyorum 4.4. kıtkat son olur tahmınım) gereksede 2 gb ram olması guzel yanları.Her ıkısıde dıscoveryden cok cok daha memnun edecektır sızı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8.500TL ye kadar Araç Tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • xperıa sp onerırım
  • Xperıa sp.

• quote:

Orijinalden alıntı: jerome34

quote:

dıscovery kesınlıkle o parayı haketmeyen kalıtede bır telefon,1000 butce varsa madem adam gıbı bırseyler almanızı onerırım,favorı olarak xperıa sp,saglam ve oldukca hızlıdır sarj olarakta denıldıgı gıbı efsane olabılecek sony kalıtesınde bır telefon,2.secenekte nexus 4 onerırım gerek guncellıgı(2014 te baska guncelleme alacagını sanmıyorum 4.4. kıtkat son olur tahmınım) gereksede 2 gb ram olması guzel yanları.Her ıkısıde dıscoveryden cok cok daha memnun edecektır sızı.

tamam hadi nexus 4 ile xperia sp discovery den iyi bende öyle düşünüyorum zaten. Ancak internet oyun kamera ekran olarak gayet yeterli bir telefon ve bu fiyata alacağınız hiçbir telefonda bu saydığım işlevleri tam olarak yerine getiremiyorsunuz. Nedir bu discovery düşmanlığı anlamayorum.

• xperia sp
  • Herkes gibi bende xperia sp ya da n4 al derim , ikisi arasindaki secimide onceliklerine gore yap

• Sp,Nexus 4, Lg g

• sp derim optimus g kullanmıs bırı olarak
  • Ikinci el iphone 4s

• Xperıa sp bencede

• Sony Xperia SP
  • Xperia sp cazıp

• Ses kalitesi olarak hangisini önerirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

Son 2 ay içerisinde 2 güncelleme alıp takır takır o çıkan versiyonların yazısını ekranda görmek her telefona nasip olmaz hız,güncellik tabikide Nexus 4.

valla hocam bende de nexus 4 var. 4.4 güncellemesi geldi. yaptım. ama sıkıntılar var. mesela bir programdan geri yapıp çıkar çıkmaz arka plandaki açık uygulamaya geçiyor bazen. kafası karışıyor aleni bi şekilde bugün telefon sapıttı twitterda bi resmi açmak için tıkladım açmadı takıldı telefon. neyse çıktım twitterdan whatsappa girdim mesaj yazmaya, birden 3 dakika önce twitterda tıkladığım o resmi açtı . böyle aklıma gelmeyen bir kaç örnek daha var. kesinlikle 4.4 güncellemesiyle olan bişey ve eminim 4.4.1 güncellemesiyle kesinlikle düzelecek. ama böyle olunca insanın canı sıkılıyor. win8 veya ioslu cihazlara bakıyor insan.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.