Şimdi Ara

Duolingo Max Aile Planı İçin Üye Alımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Oyun Platformu #Diğer
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biz 4 kişi, biten Duolingo Super Aile Planından sonra Duolingo Max Aile Planına geçmeye karar verdik. Ücret şuanda yıllık olarak 3600 TL olarak gözüküyor ancak aynı sayfada 7 günlük ücretsiz deneme sonrasında Aile Planıyla %75 oranına kadar tasarruf et yazıyor. Bu şekilde bu fiyat üzerinden indirim olursa 900 TL'ye düşüyor. 6 kişi olursak kişi başı 150 TL oluyor. Bu yüzden 2 kişi arıyoruz

Edit: Ayrıca Duoling Max şuanda sadece IOS cihazlarda çalışıyor. Bu yüzden IOS kullanan 2 kişi arıyoruz

Edit: Yerimiz dolmuştur.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 007emin -- 17 Ocak 2025; 8:15:28 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Şuan 1 kişilik yer kaldı

• hocam üye olurken dikkat edin, indirim olduğu söylense de indirim yansımayabiliyormuş, limitli sanal kartla yapın ödemeyi.

• aileia kullanıcısına yanıt

Tamam hocam, teşekkürler uyarınız için

• hocam merhaba ben talibim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben istiyorum yer varsa, ozel mesaj gonderemiyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar ben katılmak isterim mevcutta boşluk varsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilgilendirmek amacıyla yazıyorum: Yerimiz doldu. Ayrıca Max Planından beklediğimiz indirimi alamadık. Ücretsiz kullanım bittikten sonra 3600 TL fiyat karşımıza çıkardılar. Bizde ücretsiz kullanım boyunca elde ettiğimiz deneyim sonucunda Super planına geçmeyi uygun gördük. Max planının şuanda kattığı şey, Yapay Zeka aracılığıyla sözlü bir görüşme gerçekleştiriyor ancak gerçekten çok sığ ve çok kısa sürede bitiyor. Yani gitmeleri gereken epey yol var gibi hissediyorsun( Tabi bu konuda bu dili ilk defa öğrenmiyorsan hissediyorsun bunu. Örneğin ilk defa ingilizceyi Duoling aracılığıyla öğreniyorsa bir kişi, ona bir nebze fayda sağlayabilir). Bu noktada 3600 TL vermenin çokta bir gerekçesi olmuyor. Belki ileride düşünürüz. Ayrıca Super planından Max planına update edebiliyorsunuz

• Dualingo max 4 kişi boşluk var.Katılmak isteyen bana yazabilir.3600 tl verdik kişi başı 600TL

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.