< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi outworks -- 8 Ağustos 2024; 13:18:13 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi outworks -- 8 Ağustos 2024; 13:18:13 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TR100083800875000546849193 Gökhan bilsel Biraz önce scinar nickli şahıs tarafından TT kodu yoluyla dolandırıldım haberiniz olsun arkadaşlar |
Yapılmak istenilenin uygulanma şekli çok yanlış ve beni bu sinirlendiriyor. Madem kota koyacaklar, o zaman kod dağıtmayacaklar. Almaya kalksanız hala daha PO uygulamasından alınabiliyordur kodlar. Garanti Bankası gibi yapacak, 5000 adetten sonra "Teşekkür ederiz, kampanya kotası dolmuştur" diyecek. Biz de ona göre yolumuza bakacağız.
Madame Coco'nun ay ortasında 750₺ alışveriş şartı getirmesi de ayrı bir saçmalık. Tabii altına yazıyorlar "Değişiklik yapma hakkı saklıdır vs." diye ama o zaman kampanyayı sonlandırmaları daha etik olurdu; şartları zorlaştırmaları değil. Herkes 15-20-30 harcama yapıp kodları alıyordu. Şimdi illa diyorlar ki git 750-800 Liralık nakit ile alisveris yap, kod gelsin. Ertesi gun de gidip vazgectim diye iade et. Bu etik mi degil mi peki ? İnsanı bunlara zorluyorlar iste. Surada ev ekonomisine biraz kazanc saglayalim diye diye ekonomist olduk ama firmaların umrunda degil. Onlar beni dusunmuyorsa ben onlari hic dusunmem. Migros'da babamın oğlu degil. Yarın CSA daha uygun yaparsa gider oradan alırım. Sadık müşteri portföyü olusturmak istiyorlarsa o zaman ona göre hareket edecekler. ------- Mesajımda dediğim gibi, ben şikayetimde bulundum. Olumsuz dönerse gidip üst makamlara şikayet edecek halim yok. Sadece şansımı denedim. |
Gizem kasmak hadi patlatıyorum bombayı anadolu efes uygulamayı bulursunuz heralde
|
Tek çözüm migros başlığı üyelere özel olmalı. Ama kabul etmediler. |
Mabadınızdan element uydurmayın şimdi görüştüm mh ile genel bi teknik iyileştirme mevcut hepsi düzelcek dedi ısrarla sordum bittimi diye hayır dedi
|
Sorun bizim başlığı takip eden onlarca instagram fırsat sayfası var.Migros başlığındaki fırsatları,komboları paylaşıyorlar böylerce onbinlerce kişi de öğrenmiş oluyor. Sorun bu,migros başlığı kesinlikle ÜYELERE özel olmalı. |
Şu kod konusuda suistimal edildi ya gerçekten pes. Bu ülkede son kullanıcı efendi gibi indirimden faydalanamayacak galiba. 1000₺ alışverişe 200₺ yeterli zaten. Nedir yani yaptığın alışverişten fazla almak. Tamamen açgözlülük bu olay.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
200 yapan kod vardı sanırım sanalmarket200 müydü neydi hocam |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bir arkadaş geçen ayki kodun ayın 7 sine kadar geçerli olduğunu yazmıştı.Ayin 8 i itibariyle gelir diye düşünüyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
tt prime 1000/200 kod ücret karşılığında alınır |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiagraM -- 7 Ağustos 2024; 20:13:8 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
modanisa kod varsa bende alabilirim 1 adet. |
Modanisa uygulamasını indirip maille üye olun. Daha sonra hesabım-mymodanisa tıklayın orda migrosu göreceksiniz. Kodunuzu alabilirsiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
teşekkürler hocam. |