Şimdi Ara

MİGROS İNDİRİM KODU PAYLAŞIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
1.447
Cevap
200
Favori
111.588
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilindiği üzere migros indirim sayfası var ama bu ara migrosta çok fazla kod olduğu için konuyu çok meşgul ediyoruz o yüzden bu sayfayı açma gereği duydum ve inşallah buradan devam edelim.

📢 MİGROS İNDİRİM KODLARI 📢

🔥MİGROS🔥
    1000 TL ve üzeri alışverişte 200 Money hediye ayrıcalığından yararlanıyor. PRIME MIGROS boşluk TC numarası yaz 6262 ye gonder
    Bu ayrıcalık, Türk Telekom Prime Mobil veya Türk Telekom Prime Evde İnternet müşterilerine özeldir.

🔥TEKNOSA🔥
    1000/100 Money
    www.teknosa.com
    Teknosa Kampanyaları, İndirimleri ve Fırsatları | Teknosa Kampanyaları & Fırsatları - Teknosa
    https://www.teknosa.com/kampanyalar/TeknoClub-Migros/TeknoClub-Migros?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Üye olup kod almanız yeterli

🔥MODANİSA🔥
    500/50 Money
    Modanisa ya üye olup hesabım Mymodanisaya tıklayıp kodunuzu alabilirsiniz.

🔥PETROLOFİSİ🔥
    750/75 Money
    Uygulamasını indirip anasayfa bulunan migros 75 TL money kodunu alabilirsiniz.

🔥LCW WAİKİKİ 🔥
    1500/100 Money
    Uygulamasını indirip indirimler sayfasında bulabilirsiniz.
    Not: LC WAİKİKİ bu kodu bazı hesaplara gönderiyor herkeste olmayabilir.

🔥ADIMPARA 🔥
    500/50 Money
    Migros uygulamasından davet kodunu alın ve adımpara uygulamasini indirip bu davet koduyla üye olun ve birkaç adım ile buradaki kodu alabilirsiniz.

🔥Paribu Çocuk kulubü🔥
    750/75 Money
    Sinemaya gidip Çocugunuzu Paribu sinema kulübüne üye yaptırdığımızda veriyor.

🔥 GARENTA🔥
    500/50 Money
    Garentaya üye olun ve müşteri hizmetlerine mail atın migros indirim kodu istiyorum diye o şekilde yolluyorlar. MİGROS İNDİRİM KODU PAYLAŞIMI MİGROS İNDİRİM KODU PAYLAŞIMI MİGROS İNDİRİM KODU PAYLAŞIMI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi outworks -- 8 Ağustos 2024; 13:18:13 >

• Yapılmak istenilenin uygulanma şekli çok yanlış ve beni bu sinirlendiriyor. Madem kota koyacaklar, o zaman kod dağıtmayacaklar. Almaya kalksanız hala daha PO uygulamasından alınabiliyordur kodlar. Garanti Bankası gibi yapacak, 5000 adetten sonra "Teşekkür ederiz, kampanya kotası dolmuştur" diyecek. Biz de ona göre yolumuza bakacağız.

Madame Coco'nun ay ortasında 750₺ alışveriş şartı getirmesi de ayrı bir saçmalık. Tabii altına yazıyorlar "Değişiklik yapma hakkı saklıdır vs." diye ama o zaman kampanyayı sonlandırmaları daha etik olurdu; şartları zorlaştırmaları değil.

Herkes 15-20-30 harcama yapıp kodları alıyordu. Şimdi illa diyorlar ki git 750-800 Liralık nakit ile alisveris yap, kod gelsin. Ertesi gun de gidip vazgectim diye iade et. Bu etik mi degil mi peki ? İnsanı bunlara zorluyorlar iste.

Surada ev ekonomisine biraz kazanc saglayalim diye diye ekonomist olduk ama firmaların umrunda degil. Onlar beni dusunmuyorsa ben onlari hic dusunmem. Migros'da babamın oğlu degil. Yarın CSA daha uygun yaparsa gider oradan alırım. Sadık müşteri portföyü olusturmak istiyorlarsa o zaman ona göre hareket edecekler.

-------

Mesajımda dediğim gibi, ben şikayetimde bulundum. Olumsuz dönerse gidip üst makamlara şikayet edecek halim yok. Sadece şansımı denedim.
    Konuda bir arkadaş kargopark kampanyasından bahsetmişti öncesinde bilgim yoktu, daha sonra Hepsiburada alışverişimi kargopark noktasına söyledim kampanya hakkında çok bilgi olmadığı için kargopark Instagram hesabına mesaj attım oradan yalnızca migros market önlerinde bulunan kargopark noktalarından teslimat alınca kodun ekranda çıkacağı bilgisi verilmişti benim noktam migros önü değildi bu akşam kargoyu teslim aldım ama yinede ekrana kod çıktı aynı zamanda kutucuğu seçtim sms olarakta geldi faydalanmak isteyen arkadaşların bilgisi olsun
    MİGROS İNDİRİM KODU PAYLAŞIMI
  • İlk paylasımı yapayım
    HEDİYE150
    1500TL ALIŞVERİŞE 150 TL İNDİRİM YAPIYOR.
  • outworks kullanıcısına yanıt

200 yapan kod vardı sanırım sanalmarket200 müydü neydi hocam

• artçı kullanıcısına yanıt
    Şuan aktif değil hocam o kod
  • Teknosa ve lcwaikikiden nasıl alınıyor kodlar
  • desparegas D kullanıcısına yanıt
    Teknosa buradan alabilirsiniz
    www.teknosa.com
    Teknosa Kampanyaları, İndirimleri ve Fırsatları | Teknosa Kampanyaları & Fırsatları - Teknosa
    https://www.teknosa.com/kampanyalar/TeknoClub-Migros/TeknoClub-Migros?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

LCW kendi bazı hesaplara yatırıyor

• Modanisa bu ay paket oldu heralde
    Geçen ay almıstım kod şimdi linke tıkladım otomatik olarwk kod göründü ancak geçersiz diyor.Siz de oldu mu yoksa temmuzda aldım diye yeni vermiyor mu?
  • DiagraM kullanıcısına yanıt

Bir arkadaş geçen ayki kodun ayın 7 sine kadar geçerli olduğunu yazmıştı.Ayin 8 i itibariyle gelir diye düşünüyorum.

• Nonchalnt kullanıcısına yanıt
    Vermesi lazım hocam bug olabilir veya arkadaşın dediği gibi 8 ine kadar geçerlidir bence başka telefondan veya bilgisayardan deneyin
    Anladım hocam teşekkürler bilgilendirme için.
  • tt prime 1000/200 kod ücret karşılığında alınır

• M coco tt prime 200 money birlikte 150 tlden alınır
  • Modanisa fazla veriyor

1608946019

1610209489

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiagraM -- 7 Ağustos 2024; 20:13:8 >
  • Modanisa kodu fazla varsa ben de alabilirim
  • modanisa kod varsa bende alabilirim 1 adet.

• Modanisa kodu nasıl alınıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: desparegas

Modanisa kodu nasıl alınıyor

Modanisa uygulamasını indirip maille üye olun. Daha sonra hesabım-mymodanisa tıklayın orda migrosu göreceksiniz. Kodunuzu alabilirsiniz.

• çiğburger kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.