< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi outworks -- 8 Ağustos 2024; 13:18:13 > |
MİGROS İNDİRİM KODU PAYLAŞIMI
-
-
İlk paylasımı yapayım
HEDİYE150
1500TL ALIŞVERİŞE 150 TL İNDİRİM YAPIYOR. -
200 yapan kod vardı sanırım sanalmarket200 müydü neydi hocam
-
Şuan aktif değil hocam o kod -
Teknosa ve lcwaikikiden nasıl alınıyor kodlar -
Teknosa buradan alabilirsiniz www.teknosa.comTeknosa Kampanyaları, İndirimleri ve Fırsatları | Teknosa Kampanyaları & Fırsatları - Teknosahttps://www.teknosa.com/kampanyalar/TeknoClub-Migros/TeknoClub-Migros?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
LCW kendi bazı hesaplara yatırıyor
-
Modanisa bu ay paket oldu heralde -
Geçen ay almıstım kod şimdi linke tıkladım otomatik olarwk kod göründü ancak geçersiz diyor.Siz de oldu mu yoksa temmuzda aldım diye yeni vermiyor mu? -
Bir arkadaş geçen ayki kodun ayın 7 sine kadar geçerli olduğunu yazmıştı.Ayin 8 i itibariyle gelir diye düşünüyorum.
-
Vermesi lazım hocam bug olabilir veya arkadaşın dediği gibi 8 ine kadar geçerlidir bence başka telefondan veya bilgisayardan deneyin -
Anladım hocam teşekkürler bilgilendirme için. -
tt prime 1000/200 kod ücret karşılığında alınır
-
M coco tt prime 200 money birlikte 150 tlden alınır -
Modanisa fazla veriyor
1608946019
1610209489
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiagraM -- 7 Ağustos 2024; 20:13:8 > -
Modanisa kodu fazla varsa ben de alabilirim -
modanisa kod varsa bende alabilirim 1 adet.
-
Modanisa kodu nasıl alınıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: desparegas
Modanisa kodu nasıl alınıyorModanisa uygulamasını indirip maille üye olun. Daha sonra hesabım-mymodanisa tıklayın orda migrosu göreceksiniz. Kodunuzu alabilirsiniz.
-
teşekkürler hocam.
TR100083800875000546849193 Gökhan bilsel Biraz önce scinar nickli şahıs tarafından TT kodu yoluyla dolandırıldım haberiniz olsun arkadaşlar |
Yapılmak istenilenin uygulanma şekli çok yanlış ve beni bu sinirlendiriyor. Madem kota koyacaklar, o zaman kod dağıtmayacaklar. Almaya kalksanız hala daha PO uygulamasından alınabiliyordur kodlar. Garanti Bankası gibi yapacak, 5000 adetten sonra "Teşekkür ederiz, kampanya kotası dolmuştur" diyecek. Biz de ona göre yolumuza bakacağız.
Madame Coco'nun ay ortasında 750₺ alışveriş şartı getirmesi de ayrı bir saçmalık. Tabii altına yazıyorlar "Değişiklik yapma hakkı saklıdır vs." diye ama o zaman kampanyayı sonlandırmaları daha etik olurdu; şartları zorlaştırmaları değil. Herkes 15-20-30 harcama yapıp kodları alıyordu. Şimdi illa diyorlar ki git 750-800 Liralık nakit ile alisveris yap, kod gelsin. Ertesi gun de gidip vazgectim diye iade et. Bu etik mi degil mi peki ? İnsanı bunlara zorluyorlar iste. Surada ev ekonomisine biraz kazanc saglayalim diye diye ekonomist olduk ama firmaların umrunda degil. Onlar beni dusunmuyorsa ben onlari hic dusunmem. Migros'da babamın oğlu degil. Yarın CSA daha uygun yaparsa gider oradan alırım. Sadık müşteri portföyü olusturmak istiyorlarsa o zaman ona göre hareket edecekler. ------- Mesajımda dediğim gibi, ben şikayetimde bulundum. Olumsuz dönerse gidip üst makamlara şikayet edecek halim yok. Sadece şansımı denedim. |
Sorun bizim başlığı takip eden onlarca instagram fırsat sayfası var.Migros başlığındaki fırsatları,komboları paylaşıyorlar böylerce onbinlerce kişi de öğrenmiş oluyor. Sorun bu,migros başlığı kesinlikle ÜYELERE özel olmalı. |
İlk paylasımı yapayım
HEDİYE150 1500TL ALIŞVERİŞE 150 TL İNDİRİM YAPIYOR. |
Instagram sayfaları burayı takip ediyor,burada ne paylaşılıyorsa orada da aynısı paylaŞIYORLAR. Böylece yüzbinlerce forum dışı kişi haberdar oluyor. Patladıysa sebebi bu. |
Sıcak Fırsatlar bölümünde Çek-Kod-Hesap vs. alımı-satımı-takası yasaktır. İyi forumlar, |
PO kodları geldi,alabilirsiniz |
Bedava alınacak kodlara para vermeyin arkadaşlar, modanisa bilgi güncelleyin, sms,e-mail izni verin, doğum tarihini bir gün sonra seçin, bir şekilde puan geliyor 1 puan yetiyor kod almak için, gerekirse yeni hesap açın
|
Benzer içerikler
- spotify premium hediye etme
- 5 kg şeker - a101
- pegasus doğum günü indirimi
- aşımsız prime 30 gb
- bim dijitsu televizyon yorumları
- black friday ne zaman 2024
- amazon prime günleri ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X