< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
MİGROS İNDİRİM KODU PAYLAŞIMI (5. sayfa)
-
-
Alışveriş sırasında kasada, kod gelmesi için üyelikte kullanılan mail veya telefon numarası mı söyleniyor acaba ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sadece numara uye olurken dikkat edin sms mail bildirimini açın yoksa gelmez kod.quote:
Orijinalden alıntı: bytunga050
Alışveriş sırasında kasada, kod gelmesi için üyelikte kullanılan mail veya telefon numarası mı söyleniyor acaba ?
Alısveriş yaptim,9 tl lik cay bardaği aldım.Üye olduğum tel no yi da söyledim alısveriş esnasında ama kod hala gelmedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bende açık onlar.Kayıt açınca yardımci oluyorlar mı
Bu arada obilet kodları 3 tane aldım,3 üne de gecersiz diyor.Kodları dogru girmiş olmama ve hala süresi olmasina rağmen
TT prime 3 aydır aynı kodu veriyor bana. Sizlere her ay yeni kod veriyor mu
Evet veriyor hocam sıkıntı yok müşteri hizmetlerini arayin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Mail atın mail olarak kodları verirler.quote:
Orijinalden alıntı: Fatih KARAHANHocam bende açık onlar.Kayıt açınca yardımci oluyorlar mı
Teşekkür ederim
Modanisa 50tl kodları, kullanılmışsa söyleyin dün anakonuda paylaşmıştım kullanılanları buraya yazmıyorum.
Kullanıldı 1 - 2186971232
Kullanıldı 2 - 2190768198
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 9 Ağustos 2024; 1:37:47 > -
hocam nereye mail atmamız gerekiyor tt prime icin , 4-5aydır kod alamıyorum ,kac defa musteri hizmetlerini aradım hicbirşey den anlamıyolar tuzluk niyetine mi orada duruyorlar anlamıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firefighter06 -- 8 Ağustos 2024; 18:12:16 >
Prime için uğrasmayin ben uğrastım bahane bulup vermediler 4 5 ay önce.quote:
Orijinalden alıntı: Firefighter06hocam nereye mail atmamız gerekiyor tt prime icin , 4-5aydır kod alamıyorum ,kac defa musteri hizmetlerini aradım hicbirşey den anlamıyolar tuzluk niyetine mi orada duruyorlar anlamıyorum
Bende de aynı durum 3-4 aydır kullanamıyorum
-
Evde internet prime ile sorunsuz alıyorum her ay mobil prime ile 2 aydır aynı kodu veriyor
Adimpara verebilecek var mi
Teşekkürler hocam. 1 adet sabun aldım
Çok iyi yaptın bu konuyu açmakla gelecekten geliyorum
Bir money üyesi tüm kampanyalardan ayda 1 kez faydalanır diye limit gelir aferin
Lcw money kodu nasıl alınıyor uygulamada bulamadım yardımcı olabilir misiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X