Şimdi Ara

twich de youtube da 50 100 200 tl para gönderen tipler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
0
Favori
21.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
163 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abicim bu nedir ya.baba parasınıda harcarsında bu nedir allah aşına.twich den yayın yapanlar youtube dan yayın yapanlar video koyanlar cok ciddi paralar kazanmaya başlamışlar.aylık 30 40 bin tl ler havada ucuşuyormuş.sponsorlar milletin 3 4 bin tl ye aldığı kartları adamlara bedava vermek içim sırada bekliyormuş.
    hiçbir vasfı olmayan akşama kadar pc başında don gomlek oturup yayın acan milletin anasına bacısına da kufur edip duran tiplere bu paraları kimler veriyorlar abiiii.yeni bir akımmış şimdi.işinden istifa edip 10 15 bin tl bir bir bilgisayar alip evde aksama kadar yayin yapip sohbeti de biraz iyiyse bu işi yapanlar varmiş artık.bunlara 50 100 200 tl para gonderenler.hatta hatta 5 tl bile gonderenler.allah akıl fikir versin sizlere.para kazanmanın ne demek oldugunu asla bilemeyen tipler.

• Paraları var gönderiyorlar demek ki bana da saçma geliyor ama banane dimi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen de al bilgisayar yap yayın sana da göndersinler devir değişti artık bilek gücüyle para kazanılmıyor

• milletin parasını nereye harcayacağına da mı karışacağız daha neler göreceğiz bakalım ben de 1 lira bile göndermem göndermedim de hiç ama gönderene bir şey deme hakkını kendimde bulmuyorum
  • ilk 10 bine girip doktor olan adamlardan bile 6-7 bine çalışanlar var. bağış atanlarn çoğunun yaşı küçük oluyor. yayıncılar,yootuuberlar falan sempatik geliyor bunlara . gerçekleri b ir bilseler xD
  • ya bırak allah aşkına.dilencilik den başka bişey degil bu.başkasının oyun oynadığını seyredicem bide para gondericem oylemi?
  • 3-5tl çok sevdiğin kişi için bağış yapabilirsin ama 100-200tl bağış saçmalık 100tl ye gider oyun alırım kendim oynarım ne başkasına para verecem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

3-5tl çok sevdiğin kişi için bağış yapabilirsin ama 100-200tl bağış saçmalık 100tl ye gider oyun alırım kendim oynarım ne başkasına para verecem.

hocam hergun 100 tl atan cocuk var ya.babası doktor muş.zenginlermiş.cocuk hergun ismimi soyle diye 100 tl gonderiyormuş.ayda 3000 tl yapar.bi memurun maaşı hocam.cocuklar bu işi yanlış kullanıyor.yayıncılarda şuan bu işin kaymağını yiyor.iyi valla yataktan kalk pc başına gec.hem oyun oyna.iş güc yok hemde ayda 30 40 bin tl kazan.devlet bu işe dur demeli bence.dur diyecek kısım cocuklar.ellerindeki 3 5 kuruşu adamlara veriyorlar.git guzel yemek ye.git guzel tarz kıyafetler al .adamı seyrediyorum diye bide para vericem oylemi?bana faydası ne bu işten?seyretmem mi?admımı mı soylemesi? :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

3-5tl çok sevdiğin kişi için bağış yapabilirsin ama 100-200tl bağış saçmalık 100tl ye gider oyun alırım kendim oynarım ne başkasına para verecem.

hocam hergun 100 tl atan cocuk var ya.babası doktor muş.zenginlermiş.cocuk hergun ismimi soyle diye 100 tl gonderiyormuş.ayda 3000 tl yapar.bi memurun maaşı hocam.cocuklar bu işi yanlış kullanıyor.yayıncılarda şuan bu işin kaymağını yiyor.iyi valla yataktan kalk pc başına gec.hem oyun oyna.iş güc yok hemde ayda 30 40 bin tl kazan.devlet bu işe dur demeli bence.dur diyecek kısım cocuklar.ellerindeki 3 5 kuruşu adamlara veriyorlar.git guzel yemek ye.git guzel tarz kıyafetler al .adamı seyrediyorum diye bide para vericem oylemi?bana faydası ne bu işten?seyretmem mi?admımı mı soylemesi? :))

işin kötü tarafı yaptıkları 100tl bağışın tamamı o yayın yapan kişiye gitmiyor. twich o bağın belli bir kısmını kendine alıyor. ne kadarını kestiğini bilmiyorum ama kesiyormuş. yani yurtdışına döviz çıkışı bile oluyor devletin bu tür şeylere bağış yapmayı engellemesi lazım.

• Bize ne diyenler ekonomiden gram anlamıyor.

İyi herkes parayı bu saçmalıklara yatırsın sonra ne oluyor görelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Bize ne diyenler ekonomiden gram anlamıyor.

ya hocam ben bişey duydum enes batur diye twich ci cocuklar anamiza söv diyormuş oda sövüyormuş.cocuk para gonderiyormuş adama .kesinlikle el atılmalı bu duruma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Bize ne diyenler ekonomiden gram anlamıyor.

ya hocam ben bişey duydum enes batur diye twich ci cocuklar anamiza söv diyormuş oda sövüyormuş.cocuk para gonderiyormuş adama .kesinlikle el atılmalı bu duruma.

Enes Batur Twitch yayıncısı değil ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlarin hayatlarina, yaptiklarina müdahele etmeye ne kadar meraklısıniz! Belki buradakilerin çoğu da haftada 100 lira sigara parası veriyor. Onlarda para göndermeyi tercih etmis, sizi mi gerdi?

Not: Tek bağışım 2 lira gibi bir seydi. Öyle seyleri sevmem, sevene de karismam. Olm sokakta birini dövseler sesiniz çıkmaz, tek derdiniz bu mu oldu?

• Buram buram kıskançlık akıyor konudan.Sen de yayın yap lütfen kaç kişi izleyecek hep birlikte görelim
  • Ben sadece abone oluyorum daha bağış atmadım

5$ veriyorum her ay 2.5$ yayıncıya gidiyor karşılığında beni 30 gün boyunca eğlendiriyor. Çok büyük bir ücret değil sinemadan daha keyif alıyorum.

Tabi 100 - 1000 TL gibi büyük rakamları sürekli gönderenler sinir bozucu özellikle öğrenciyim abi param yok bu son param al bağış diyerek atılan bağışlar beni deli ediyor. Benim param var 5$ verebiliyorum aylık çok değil benim için ama gidip 1000TL atmam.

Abone olcaksanız Videoyun gibi bir kanala olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 10 Eylül 2017; 15:36:13 >
  • böyle vasıfsızlara 5 kuruş bile göndermem
  • Yabancilarda webcam actirip kiz arkadasiyla oyun oynamalari icin para verenler var ayni oyle bisey mi?

• Eksiden insanlar hobi olarak yapıyorken, şuan tamamen para için yapılıyor.
  • gelmiş gene sananeci bananeci tipler
  • Futbol ya da basketbol gibi sporları da izlemiyorsun sanırım :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.