Şimdi Ara

twich de youtube da 50 100 200 tl para gönderen tipler! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
0
Favori
21.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
163 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Melih diye bir yayıncı vardı 3.000₺ bağış almıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beginyou kullanıcısına yanıt
    Uyuşturucuyla konumuzun ne alakası var? Cevap vereceğiz diye saçmalamanın alemi yok.

Donanım Haber'e bile para kazandıran üyeleri. Sen, ben. DH'nin aldığı aylık reklam paralarından haberinizde yok. Aynı mantık. Zorunuza gidiyorsa buraya da girip boş boş konular açmayın o zaman!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rixeos R kullanıcısına yanıt
    O işi yapmak çok kolay.

Cebinde 3.000₺ var ise birazda takipçin var ise kendin 2. bir hesaptan ya da bir arkadaşına verirsin parayı, birkaç yüz kişi yayındayken kendine 3.000₺ bağış yapmış gibi gönderirsin parayı, millette oha adama 3.000₺ bağış geldi diye bunu sağa solda anlatırsa, klibini alıp Youtube'a videosunu atarsa insanlar merak edip, neymiş bu adamın özelliği diye gelir takip etmeye başlar.

Jahrein bile 2007'den beri yayın yapıyor, aldığı bağışlar 1€ 3€...

Çok iyi biliyorsanız, sizde yan gelir elde etmek istiyorsanız, açın efendi gibi yayınlarınızı yapın. Takipçiniz artarsa para kazanmaya başlarsınız. Kıskanıp gelip burada ağlamanın bir anlamı yok.

• Son derece haklısın. Futbolda da holiganı var, maç sırasında hakemden tut futbolcusuna, teknik ekibinden tut yöneticisine kadar ana avrat küfür ediliyor. Evde otururken ailenle, eşinle, dostunla o küfürler bayıla bayıla izlerler, futbol yorumları programında hakaret, küfür gırla. Buna aylık milyonlar yüzlerce TL para verir, gelir burada twitch eleştirir.

Hey yavrum hey. Biraz mantık bee!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 11 Eylül 2017; 13:18:23 >
  • İsteyen istediği kadar bağışını atabilir tabiki o ayrı bir konu isterse evi adamın üzerine yapsın bizi ilgilendirmez :) Kendi düşüncem bunların coğunluğu kendi parasını bile kazanmayan zamanın çoğunluğunu oyun oynayarak geçiren 15-22 yaş kitlesi .Ha hiç izlenmez demiyorum ama hergün saatlerce başkasının oyununu izlemek çok mantıklı gelmiyor doğrusu. Birkaç defa ünlü birkaç yayıncıyı izledm bu kadar popüler olduklarına göre eğlenceli bir yayın yapıyor olmalılar diye düşündüm meğer adam sadece oyununu oynuyor eğlence adına hiçbir şey yok. Eğer bunları izleyerek eğleniyolarsa gerçekten ilginç bir eğlence anlayışları var :) Bu yayıncılık olayı git gide daha da büyüyen bir sektör halini aldı. İnsanlar artık bu tür platformlarda zamanını geçiriyor.
  • haklısın ama bu insanlar günde 1 milyon lira kazansa dahi bir şey deiyemezsin, takdir etmek lazım başarıdır bu çünkü, öyle olmasa herkes yayın yapar iyi para kazanırdı lakin kızlar vücutlarıyla erkekler sohbetleri, yan yardımcıları ve çekilişleri ile işi götürüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • chatturbate in -18 versiyonu gibi bir şey oldu.
  • kanallara abone olanlarin cogu ogrenci 15-20 yas arasi yiyeceginden iceceginden kesip para abone oluyorlar tapiyorlar yayincilara babalarina bile o kadar sevgileri yoktur
  • Bu twitchler vergi veriyor mu ? Hani memurdan senden benden tonla vergi alip yillarca futbolculardan gostermelik vergi aldilarya bassinlar bu elemanlara yuksek vergiyi.

Dunta cok oktan bir yer arkadas.Adam madene insin hayatini riske atsin coluguna cocuguna uc kurus zor getirsin ama bu adamlar 10-15 yas araligindaki ergen-veletlerden parayi vursunlar ki arkadasin dedigi gibi tek yaptiklari kufretmek vs

Bakin eglencedir vs laf etmem yani muhabbeti iyi olur begenilir izlenir vs ama bu kadar para kazanmalari cok ucuk ve adaletsizlik en azindan bana gore dedigim gibi araba alirken milletten fahis fiyat alan devletimizden bu arkadaslara da bir vergi duzenlemesi bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Brolaf

Bu twitchler vergi veriyor mu ? Hani memurdan senden benden tonla vergi alip yillarca futbolculardan gostermelik vergi aldilarya bassinlar bu elemanlara yuksek vergiyi.

Dunta cok oktan bir yer arkadas.Adam madene insin hayatini riske atsin coluguna cocuguna uc kurus zor getirsin ama bu adamlar 10-15 yas araligindaki ergen-veletlerden parayi vursunlar ki arkadasin dedigi gibi tek yaptiklari kufretmek vs

Bakin eglencedir vs laf etmem yani muhabbeti iyi olur begenilir izlenir vs ama bu kadar para kazanmalari cok ucuk ve adaletsizlik en azindan bana gore dedigim gibi araba alirken milletten fahis fiyat alan devletimizden bu arkadaslara da bir vergi duzenlemesi bekliyoruz

Cahil cahil şu yorumları nasıl attığını anlayamıyorum

Paranın yarısı Twitch + Vergilere gidiyor zaten.

Aynı şeyi bende yaşıyorum Google Play ve Appstore da oyunum mevcut %50 si vergilere + google/apple gidiyor.

Zaten kazanmamız gerekenin yarısını alıyoruz.

Bir özelliği olmayan madenci olur. O madenciye sen al bilgisayarını yayın yapsın bakalım 3 kişi izler mi. Boş yapmasan

• şahsen o kadar izlememe rağmen hiç vermedim.. ara sıra 2,5tl yada 5 tl atıyorlar ben izlerken, bilmiyorum benim tuhafıma gidiyor.. 5-6 yaşından beri hep çalışmış biriyim... ilk bisikletimi yazın günü güneşin altında mercimek tarlasında çalışarak aldım 7 yaşında... tamam gidip internet cafede 20 tl parayı verdiğimi bilirim ama gidipte birine sırf yayın yapıyor diye para hibe etmek zoruma gider.. veren yine kendi bilir ama baba parası veriyorsa yazık ona..
  • sende al bilgisayar sende yap sende kazan bu kadar kıskanmanın bi mantiği yok artık el gücüyle doğru düzgün para kazanılmıyor anca ince iş yapanlar güzel para kazanıyor el emeğiyle onuda başarabilmen için çocukluktan yetişmen gerekiyor bunda pek bişey bilmene gerek yok 10 bine güzel bir bilgisayar 5-6 mbit uploadı olan bir internet olsun muhabbetinde iyi olsun yeterli oluyor ayda 10-15 bin kazanabiliyorsun izlenme artınca sponsorlar başlıyor ürün dağitmaya yok 1080ti yok ryzen işlemci yok corsair kasa soğutma ssd vs keşke internetim iyi olsaydıda bende açabilseydim diyorum bazen şansıma hala adsl kullanmaktayım
  • arkadaşlar eğer o kadar para kazanan yayıncıların vasıfsız olduğunu düşünüyorsanız inanın çok yanılıyorsunuz ya da kendinizi kandırıp, biraz da kıskanıyorsunuz.
    bu eleştiyi yapan arkadaşlar kendileri de yayın açıp, oyun oynayıp bu paraları kazanabilirler o halde. madem kendini daha üstün görüyorsun o insandan, sende şimdi yayınını aç ve para kazanmaya başla. fakat hiç sanmıyorum.
    ayrıca ben de bugüne kadar 1 kuruş para atmadım yayıncılara ve atacağımı sanmıyorum fakat insanların parasını yorumlayıp, ayıplamakta biraz boş boğazlılık gibi geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozeceze

Beyefendi, ben size çocukların tutarsızlığı hakkında bir şey söylemedim. Üslubunuz yanlış. Bende çocukların bu raddede desteklemesi hoş bulmuyorum lakin sizin tutumunuz tamamiyle yanlış, fevri olup fevri düşünüyorsunuz. Ailelerin bunu kontrol altına alması gerekiyor. Biz çocukken ailemiz harcadığımız 50Bin in hesabını sorardı. Bir çocuk babasının/annesinin kartından 100TL bağış yapabiliyorsa suç ailededir. Bana yüklenmenizi gerektirir mevzu yok.

İyi forumlar.

Bu efendi cevabınızdan dolayı kutluyorum.

Dipçik: yukardaki yoruma cevaben. kimse kimseyi zorlamıyor bu batılılaşma vs vs. bin çeşit şeye dayatılabilecek bir durum ama kimse kimseyi zorlamıyor git o yayıncının karşısına çık düşüncelerini dile getir sanane diyecektir ki bu konuda hakkıda var.

Eğlence sektörü gibi düşünmelisin bunu, bu sıralar bu moda. Evet, tüm hikayeyi bilmeden bakarsan saçma olabilir ama moda işte. Ve o kişileri önceden takip eden insanlar için eminim daha anlamlıdır. (Türk yayıncı takip etmiyordum fakat bir iki kişiye bakıyorum bazen)

• sunburst S kullanıcısına yanıt
    Katılmadığım bir nokta var. İnsanlar eleştiriyor diye kıskanıyor olmak zorunda değiller. Kendini üstün gördükleri için bunu yapmaz herkes. Ama genelleme huyumuz var ne yazık ki.

Git o parayı sen kazan kolay olduğunu sanıyorsan, kendini üstün görüyorsan demişsiniz. Alakası yok. Burada bunu tartışan insanlara bu olay zaten "mantıksız, anlamsız, boş beleş iş" geliyor,görüyorlar. Tutup bir de mantıksız gelen bu şeyi yapmalarını mı söylüyorsun? Çünkü kıskanıyorlar? Yapmazlarsa bu yayıncılardan çok aşağılarda bir başarı sergiledikleri anlamına mı geliyor?

Bakış açınızı değiştirin. İki taraf için de 3-4 kez yazı yazdım bu konuya. Israrla iki taraf da ölümüne bir şeyleri savunuyor.

Yapmayın etmeyin.
  • Hepsi maalesef olgunlaşmamış çoluk çocuktan oluşan bir kitle, o yüzden herşey beklenir.

• çoğu babasının anasının kartından yapıyor o işi sonra Bn yapmadım diye chargeback başlatıyor, türkiye için durum genellikle böyle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasıl kıskançlık? Deniz Feneri gibi kurumlara bağış yapılacağına bu çocuklara yapmayı tercih ederim hiç değilse haftada 3-4 gün yüzlerini görüyoruz para ile ne yaptıklarını söylüyorlar.
  • suana kadar cok yayin izledim. hic para gondermedim. ama absurt rakamlar gonderenler haric ses etmem. soyle dusunun adam sizle guzel vakit geciriyor ya da bir show izlemissin gibi kucuk hediyeler maksadinda para atilabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DogusCay -- 11 Eylül 2017; 15:51:24 >
  • 5 dolara abone olmak yerine 4 euro ya aylık origin access almak daha mantıklı geliyor bana. Ama bende yayın açmayı düşünüyorum arada beklentisiz şekilde. Oyun oynarken arkadaşlarla obs yi açarım aşağıda durur.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.