Bildirim
100 TL'ye kadar kulakiçi kulaklık tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Slm kardes yaklaşık 5-6 ay önce sony mdr ex300sl aldım bu forumdan ve çok memnunum hem müzikte hemde film izlerken kesinlikle doyuyorum sana tavsiyem bu kulaklık olabilir. Bu arada belirtmek isterim kullandığım kulaklık ep630 2 yıla yakın kullandım ve en iyisi sanıyordum o fiyatlarda ama fark keinlikle çok ex300 siddete oneririm... -
ne ex300 ne de ep630 bu fiyat aralığında önerilecek kulaklıklar değil. Brainwavz M2 kulaklığı bi araştırın hatta sipariş verin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Dreampark
Bu arada belirtmek isterim kullandığım kulaklık ep630 2 yıla yakın kullandım ve en iyisi sanıyordum o fiyatlarda
hahah bu cümle her şeyi açıklıyor -
Nuforce ne-6 öneririm.. Ben de 100 TL aralığında kulaklık arıyordum. Araştırmalarım sonucu ne-6'da karar kıldım. Brainwavz M2 de güzel deniyor.. Bu iki seçenek arasında tercih yapın bence.. -
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. -
vmode 2 de güzel bir tercih olacak , Nuforce ne-6 ve Brainwavz M2 kalitesini bilmiyorum dinlemedim ama bendeki vmode 2 süper bana göre
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kulaklık tamiri
- redmi buds 4 lite ses az çıkıyor
- sennheiser momentum 4 vs sony wh-1000xm5
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- mediamarkt ödeme reddedildi
- bluetooth kulaklık bilgisayara nasıl bağlanır
- en iyi kablolu kulaklık
- soundcore sleep a20
- airpods orjinallik sorgulama
- redmi buds 6 pro
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X