Öncelikle merhabalar ben Selim, Başlıktada belirttiğim gibi müzik için kulaklık arayışındayım. Şuanda 3 senedir sony xb-70ap kullanıyorum ve çok memnunum. Fakat artık para kazandığım için daha iyisini almak istiyorum. Sizce leptop da profesyonel kulaklık kullanmak olur mu? Mesela m30x gibi. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1000-1300 TL Müzik İçin Kulaklık Önerisi
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Alıntı
metni:Sizce leptop da profesyonel kulaklık kullanmak olur mu? Bence olur neden olmasın. Sonrasında belki bir ses kartı ile desteklersiniz. Ama ses kartı olmadan da yine elverişli olabilir. Bende Beyerdynamic DT 990 Pro var. Telefonda bile dinlediğimde yine kulaklığın ses kalitesini hissedebiliyorsunuz. Audio-Technica için de M30X değil de M40X öneriyorlar sanki diye aklımda kalmış. M50X ile DT 990 arasında çok kalmıştım. O zaman araştırma fırsatım oldu. M40X fiyat olarak daha uygunken ses olarak da baya iyi diye okumuştum yanlış hatırlamıyorsam. Zaten TR'deki fiyatlara baktığımda da Hepsiburada'da M40X 1300₺ civarında, yani sizin bütçeye uyuyor. Ama alacaksanız da iyice araştırın. Ben kendi kulaklığımı Almanya'dan aldım. Türkiye'de de Amazon Germany'nin stoklarına giriyor arada. Yani direkt Amazon Türkiye'den sipariş geçebiliyorsunuz. Fiyat olarak da 135€, gerçi şu anki kurla kargoyla beraber 1500₺'yi geçer herhalde. Ama siz Audio-Technica için de Amazon stoklarını kontrol edin arada. Almanya'dan gönderilecek olsa bile Türkiye'deki fiyatlara göre çok daha avantajlı oluyor. Bu arada kulaklık Türkiye'de 2200₺'ye satılıyor. O yüzden özellikle diyorum Amazon'un stoklarını takip edin diye.
-
Yorumun için çok teşekkür ederim, beni aydınlattınız. M40x' i araştıracağım. Önerilere hala açığım bu arada.
-
Sennheiser HD 350BT kullanıyorum memnunum
Benzer içerikler
- media markt ödeme reddedildi
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- bluetooth kulaklık ayrı ayrı bağlanıyor
- kulaklığın sesi azaldı
- realme buds air 6 pro
- bluetooth kulaklık nasıl bağlanır
- ikko active buds
- en iyi bluetooth kulaklık
- en iyi kablolu kulaklık
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X