Şimdi Ara

1000 TL telefon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kız Arkadaşım telefon alıcak ve samsung almak istiyor bütçesi 1000 tl bu fiyata en iyi hangi samsung akıllı telefon alabilir? ekranın büyük olması daha iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bulabildigin en buyuk ekranliyi al bence,nasil olsa 3 aya hepsi donup kasmaya baslayacak samsungta.

• samsungun kötü olduğunu bende biliyorum beni dinlese Xperia SP aldırıcamda samsung istiyor kılıf seçeneğinide çok olan bi telefon olduğu için oda önemli

• quote:

Orijinalden alıntı: NcTNS

samsungun kötü olduğunu bende biliyorum beni dinlese Xperia SP aldırıcamda samsung istiyor kılıf seçeneğinide çok olan bi telefon olduğu için oda önemli

xperıa M2 goster ıstersen onu mutlaka begenır tahmınım
  • samsung galaxy s3 var. 850-950 lira arası. 4.8'' AMOLED EKRAN. 4 çekirdek falan güzel cihaz. tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesvk

samsung galaxy s3 var. 850-950 lira arası. 4.8'' AMOLED EKRAN. 4 çekirdek falan güzel cihaz. tavsiye ederim.

Bilmiyorsun diye suçlamıyorum seni, bilmeden millete yanlış bilgi verdiğin için suçluyorum. S3 şuan kasım kasım kasılıyor bunu biliyor musun? Millet elinden çıkarmak için elinden geleni yapıyor sen adama bu dandik telefonun sıfırını aldırıyosun.

• bilmiyordum öğrenmiş oldum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    8 ay önce açıldı
    5500 lira limit telefon önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.