Şimdi Ara

%100 Türk yapımı oyun. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: enesture

merhaba,
    oyunu C dilinde, openGL grafik ve FMOD ses API'lerini kullanarak yazdık. Şu an %95'i tamamlanmış durumda fakat tamamlamadan önce başka sistemlerde nasıl çalıştığını tespit etmek istedik. oyunu yabancı forumlara da gönderdik bu yüzden şu anki beta versiyona sadece ingilizce dili dahil ettik. anladığım kadarıyla oyun sizin sistemlerinizde de sorunsuz çalışıyor. yukarı ok tuşu olayını da geliştireceğiz.

fikirlerinize teşekkür ederim.

hangi c ?sürümü ne?
    c++ mı?
    programın bir resmini gösterebilirmisin.
  • tamam abi oyunu oynadım güzel bi oyun bazı kopyaları vede eksikler var ama daha iyisi olacak işşallah
  • elinize saalık..

• quote:

Orjinalden alıntı: chappy

elinize saalık..

ne çabuk oynadın olm demin korku topicindeydin sen

• ben hayal kırıklığı yaşadım
  • Selam arkadaşlar,

Okuldan dolayı birtakım sorulara cevap yazmaya vakit bulamadım. Kusura bakmayın. Cevapları biraderle zevkle okuyoruz ve inanın bu kadar kısa sürede bu kadar çok feedback alabileceğimizi zannetmiyorduk. Hepinize çok teşekkür ederiz.

Genellikle sizlerden gelen eleştiriler kontroller üzerine yoğunlaştı. Bu sorunu halletmeye çalışıyoruz.

Oyunun beta sürümü niye Türkçe değil de ingilizce şeklinde sorular var. İnanın yerden göğe kadar haklısınız. Oyunun betası yabancı forumlarda da mevcut ve biliyorsunuz ki küresel dil ingilizce. Herkese ulaşması açısından böyle yapmayı uygun gördük. Eğer küresel dil başka bir dil olsaydı betayı o dilde yapacaktık. Ama sonuçta bu henüz bir beta. Shareware bile değil. Bizim merakımız da oyunun değişik sistemlerde nasıl çalıştığı. Sanırım birkaç kişi hariç herkeste çalıştı. Bu da ne kadar stabil bir program yaptığımızı gösterir . Sonuçta oyunu şu an bile Türkçe'ye çevirmek kolay. Ama içiniz rahat olsun. Bu oyun mod değil. Bu oyun yabancı bir oyunun kodlarını çalarak ortaya çıkardığımız bir şey de değil. Bu oyun bir senelik uğraş sonucu A'dan Z'ye sıfırdan yapılmış bir programlama. Bu yüzden topicin başlığı "%100 Türk yapımı bir oyun". Böyle bir başlık için de bağışlayın çünkü haddinden fazla iddialı bir başlık. Ama bu aslında çalışmamızı sizlerle paylaşmaktan dolayı duyduğumuz bir heyecanın yansıması. Oyunun linkini yazarken biraderle ellerimiz titriyordu. Hatta ilk başta yanlış dosyayı upload etmişiz. Neyse.

Sonuç olarak bu çalışma bizim için bir tecrübe oldu. İşini bilen biri böyle bir tetris clonunu 2-3 ayda yapabilir. Ama biz amatör programcılarız. Sonuçta benim abim kimyager ve İzmit'te çalışıyor. Ben psikoloji son sınıf öğrencisiyim. Tamamıyla amatörüz. Ama biz bile böyle bir çalışma yapabiliyorsak, en az bizim kadar bilen biri çok daha iyi çalışmalar yapabilir. İnşallah da yapacağız.

Tekrar sağolun.
    Saygılarımızla,
    Enes Türe
    Emre Türe

NOT: Oyunu indiremeyen arkadaşlar. Bandwith dolmuş olabilir. Ertesi gün tekrar deneyin...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.