Şimdi Ara

%100 Türk yapımı oyun.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir senelik emek sonucu ortaya çıkan oyunumuzun beta sürümünü sizlerin beğenisine sunuyorum. Oyunun müziklerini ben, programlama ve grafiklerini ise abim yaptı. Yaklaşık %95'i bitti. Beta sürümünü test edip bize feedback verirseniz çok sevinirim. Feedback'in yanında kullandığınız sistemi ve işletim sistemini de yazarsanız çok iyi olur. Umarım beğenirsiniz. Şimdilik İngilizce; fakat tam sürümünde Türkçe de olacak.

Şimdiden teşekkür ederim.
    Saygılarımla,
    Enes Türe

Download Link:

http://www.emreture.net/coderis/download/coderis_b3.zip

• bakalım keske bastan turkce yapsaydınız beğeniden sonra ingilizce yapardınız ama insinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

bakalım keske bastan turkce yapsaydınız beğeniden sonra ingilizce yapardınız ama insinde
    walla fena deil hemde hiç fena deil yanlız gorduğum bika hatayı hemn soyleyeym

1. hemn turkce demosunu yayınlayın busefer ingilizler dili deiştirmek zorunda kalsın
    2. blokların seklını deiştirirken yukarı butonu deilde ''A'' ''S'' gibi harf tusları olursa cokdaha iyi olur yada optionsa button config koyun herkes kafasına gore takılsın

3.goruntu gercekten hos fazla gözü yormuyor bikaç tanede patlama efektı felan koysanız biraz daha hos olur

benim gorduklerim bukadar basarılar arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: Ares

walla fena deil hemde hiç fena deil yanlız gorduğum bika hatayı hemn soyleyeym

1. hemn turkce demosunu yayınlayın busefer ingilizler dili deiştirmek zorunda kalsın
    2. blokların seklını deiştirirken yukarı butonu deilde ''A'' ''S'' gibi harf tusları olursa cokdaha iyi olur yada optionsa button config koyun herkes kafasına gore takılsın

3.goruntu gercekten hos fazla gözü yormuyor bikaç tanede patlama efektı felan koysanız biraz daha hos olur

benim gorduklerim bukadar basarılar arkadaslar

Alıntıları Göster
    açamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: guenen

açamadım

Alıntıları Göster
    Download olmakta..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fprox41

Download olmakta..

Alıntıları Göster
    Çok muhteşem bi oyun yapmışsınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: guenen

açamadım

Alıntıları Göster
    oyun bende çalıştı .cel 1.7 asus ati 9550 ,256 ram , xp ,asus anakart.
    fena değil ama 3 boyutlu bir şey bekliyordum, hayal kırıklığı yaşadım.
    inşallah daha güzel bir şeyler çıkarırsınız.
    bu arada bende aslında bu işleri öğrenmek istiyorum.
    hangi programla yaptınız , ne kadar zamanınızı aldı ve sistem olarak sizce bu işler için en uygunu nedir (amd ,intel , diğer bileienleride söyleyebilirmisiniz (ram ekran kartı vs..) ).
    kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhami

oyun bende çalıştı .cel 1.7 asus ati 9550 ,256 ram , xp ,asus anakart.
    fena değil ama 3 boyutlu bir şey bekliyordum, hayal kırıklığı yaşadım.
    inşallah daha güzel bir şeyler çıkarırsınız.
    bu arada bende aslında bu işleri öğrenmek istiyorum.
    hangi programla yaptınız , ne kadar zamanınızı aldı ve sistem olarak sizce bu işler için en uygunu nedir (amd ,intel , diğer bileienleride söyleyebilirmisiniz (ram ekran kartı vs..) ).
    kolay gelsin.

Alıntıları Göster
    Oyun genel olarak güzel farklı bi misyon yüklemiş esinlendiğiniz oyuna
    Yalnız şunu belirtiyim tuş hassasiyetleri biraz fazla ve özellikle yukarı ok'a basılı tutunca imgenin sürekli olarak dönmesi rahatsızlık verici, bi kere dönmesi daha iyi olur gibi geldi bana, çünkü hızlı kullanımda sorun oluyor.

Son olarak söyleyebileceğim süper olmuş

• merhaba,
    oyunu C dilinde, openGL grafik ve FMOD ses API'lerini kullanarak yazdık. Şu an %95'i tamamlanmış durumda fakat tamamlamadan önce başka sistemlerde nasıl çalıştığını tespit etmek istedik. oyunu yabancı forumlara da gönderdik bu yüzden şu anki beta versiyona sadece ingilizce dili dahil ettik. anladığım kadarıyla oyun sizin sistemlerinizde de sorunsuz çalışıyor. yukarı ok tuşu olayını da geliştireceğiz.

fikirlerinize teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesture

merhaba,
    oyunu C dilinde, openGL grafik ve FMOD ses API'lerini kullanarak yazdık. Şu an %95'i tamamlanmış durumda fakat tamamlamadan önce başka sistemlerde nasıl çalıştığını tespit etmek istedik. oyunu yabancı forumlara da gönderdik bu yüzden şu anki beta versiyona sadece ingilizce dili dahil ettik. anladığım kadarıyla oyun sizin sistemlerinizde de sorunsuz çalışıyor. yukarı ok tuşu olayını da geliştireceğiz.

fikirlerinize teşekkür ederim.
    evet oyun gerçekten iyi. bende de sorunsuz çalıştı. sistemim: amd1800 , gf4mx440 , 256MB ddr333 ram , xp pro , msi kt4v anakart.
    Tuş hassasiyetiyle ilgilenmenizi ben de öneririm, başarılarınızın devamını dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnny

evet oyun gerçekten iyi. bende de sorunsuz çalıştı. sistemim: amd1800 , gf4mx440 , 256MB ddr333 ram , xp pro , msi kt4v anakart.
    Tuş hassasiyetiyle ilgilenmenizi ben de öneririm, başarılarınızın devamını dilerim

Alıntıları Göster
    yannlızzzz neden ingilizceee
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiapus

Alıntıları Göster
    gerçekten çok güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiapus

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Kiapus

arkadaşım mesajı baştan sona okursan anlarsın. yabancı forumlara da göndermiş arkadaşlar, onlar da anlasınlar diye, ama tam sürümünde türkçe de olucakmış

• quote:

Orijinalden alıntı: johnny

quote:

Orjinalden alıntı: Kiapus

arkadaşım mesajı baştan sona okursan anlarsın. yabancı forumlara da göndermiş arkadaşlar, onlar da anlasınlar diye, ama tam sürümünde türkçe de olucakmış

Alıntıları Göster
    Patlasın abi bloklar olmuyo öle kuru kuru gaza getirsin oynayanları

• quote:

Orijinalden alıntı: silverhand

Patlasın abi bloklar olmuyo öle kuru kuru gaza getirsin oynayanları

Alıntıları Göster
    Türü ne bu oyunun? Screenshot falan koysanız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MORATORYUM

Alıntıları Göster
    sayfayı açamadım nedense anlamadım olayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MORATORYUM

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MORATORYUM

Tetris türü
  • quote:

Orijinalden alıntı: pew

quote:

Orjinalden alıntı: MORATORYUM

Tetris türü

Alıntıları Göster
    abi bi sayfayı açabilsem kendimile gurur duyacam ama sayfa açılmıyo nasıl bi sayfa acaba

• okey 1.5 versiyonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertan52

okey 1.5 versiyonu
    link down sanirim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.