Bir senelik emek sonucu ortaya çıkan oyunumuzun beta sürümünü sizlerin beğenisine sunuyorum. Oyunun müziklerini ben, programlama ve grafiklerini ise abim yaptı. Yaklaşık %95'i bitti. Beta sürümünü test edip bize feedback verirseniz çok sevinirim. Feedback'in yanında kullandığınız sistemi ve işletim sistemini de yazarsanız çok iyi olur. Umarım beğenirsiniz. Şimdilik İngilizce; fakat tam sürümünde Türkçe de olacak.
1. hemn turkce demosunu yayınlayın busefer ingilizler dili deiştirmek zorunda kalsın 2. blokların seklını deiştirirken yukarı butonu deilde ''A'' ''S'' gibi harf tusları olursa cokdaha iyi olur yada optionsa button config koyun herkes kafasına gore takılsın
3.goruntu gercekten hos fazla gözü yormuyor bikaç tanede patlama efektı felan koysanız biraz daha hos olur
1. hemn turkce demosunu yayınlayın busefer ingilizler dili deiştirmek zorunda kalsın 2. blokların seklını deiştirirken yukarı butonu deilde ''A'' ''S'' gibi harf tusları olursa cokdaha iyi olur yada optionsa button config koyun herkes kafasına gore takılsın
3.goruntu gercekten hos fazla gözü yormuyor bikaç tanede patlama efektı felan koysanız biraz daha hos olur
benim gorduklerim bukadar basarılar arkadaslar
Alıntıları Göster
açamadım
quote:
Orijinalden alıntı: guenen
açamadım
Alıntıları Göster
Download olmakta..
quote:
Orijinalden alıntı: fprox41
Download olmakta..
Alıntıları Göster
Çok muhteşem bi oyun yapmışsınız...
quote:
Orijinalden alıntı: guenen
açamadım
Alıntıları Göster
oyun bende çalıştı .cel 1.7 asus ati 9550 ,256 ram , xp ,asus anakart. fena değil ama 3 boyutlu bir şey bekliyordum, hayal kırıklığı yaşadım. inşallah daha güzel bir şeyler çıkarırsınız. bu arada bende aslında bu işleri öğrenmek istiyorum. hangi programla yaptınız , ne kadar zamanınızı aldı ve sistem olarak sizce bu işler için en uygunu nedir (amd ,intel , diğer bileienleride söyleyebilirmisiniz (ram ekran kartı vs..) ). kolay gelsin.
quote:
Orijinalden alıntı: ilhami
oyun bende çalıştı .cel 1.7 asus ati 9550 ,256 ram , xp ,asus anakart. fena değil ama 3 boyutlu bir şey bekliyordum, hayal kırıklığı yaşadım. inşallah daha güzel bir şeyler çıkarırsınız. bu arada bende aslında bu işleri öğrenmek istiyorum. hangi programla yaptınız , ne kadar zamanınızı aldı ve sistem olarak sizce bu işler için en uygunu nedir (amd ,intel , diğer bileienleride söyleyebilirmisiniz (ram ekran kartı vs..) ). kolay gelsin.
Alıntıları Göster
Oyun genel olarak güzel farklı bi misyon yüklemiş esinlendiğiniz oyuna Yalnız şunu belirtiyim tuş hassasiyetleri biraz fazla ve özellikle yukarı ok'a basılı tutunca imgenin sürekli olarak dönmesi rahatsızlık verici, bi kere dönmesi daha iyi olur gibi geldi bana, çünkü hızlı kullanımda sorun oluyor.
Son olarak söyleyebileceğim süper olmuş
merhaba, oyunu C dilinde, openGL grafik ve FMOD ses API'lerini kullanarak yazdık. Şu an %95'i tamamlanmış durumda fakat tamamlamadan önce başka sistemlerde nasıl çalıştığını tespit etmek istedik. oyunu yabancı forumlara da gönderdik bu yüzden şu anki beta versiyona sadece ingilizce dili dahil ettik. anladığım kadarıyla oyun sizin sistemlerinizde de sorunsuz çalışıyor. yukarı ok tuşu olayını da geliştireceğiz.
fikirlerinize teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: enesture
merhaba, oyunu C dilinde, openGL grafik ve FMOD ses API'lerini kullanarak yazdık. Şu an %95'i tamamlanmış durumda fakat tamamlamadan önce başka sistemlerde nasıl çalıştığını tespit etmek istedik. oyunu yabancı forumlara da gönderdik bu yüzden şu anki beta versiyona sadece ingilizce dili dahil ettik. anladığım kadarıyla oyun sizin sistemlerinizde de sorunsuz çalışıyor. yukarı ok tuşu olayını da geliştireceğiz.
fikirlerinize teşekkür ederim.
evet oyun gerçekten iyi. bende de sorunsuz çalıştı. sistemim: amd1800 , gf4mx440 , 256MB ddr333 ram , xp pro , msi kt4v anakart. Tuş hassasiyetiyle ilgilenmenizi ben de öneririm, başarılarınızın devamını dilerim
quote:
Orijinalden alıntı: johnny
evet oyun gerçekten iyi. bende de sorunsuz çalıştı. sistemim: amd1800 , gf4mx440 , 256MB ddr333 ram , xp pro , msi kt4v anakart. Tuş hassasiyetiyle ilgilenmenizi ben de öneririm, başarılarınızın devamını dilerim
Alıntıları Göster
yannlızzzz neden ingilizceee
quote:
Orijinalden alıntı: Kiapus
Alıntıları Göster
gerçekten çok güzel olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: Kiapus
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Kiapus
arkadaşım mesajı baştan sona okursan anlarsın. yabancı forumlara da göndermiş arkadaşlar, onlar da anlasınlar diye, ama tam sürümünde türkçe de olucakmış
quote:
Orijinalden alıntı: johnny
quote:
Orjinalden alıntı: Kiapus
arkadaşım mesajı baştan sona okursan anlarsın. yabancı forumlara da göndermiş arkadaşlar, onlar da anlasınlar diye, ama tam sürümünde türkçe de olucakmış
Alıntıları Göster
Patlasın abi bloklar olmuyo öle kuru kuru gaza getirsin oynayanları
quote:
Orijinalden alıntı: silverhand
Patlasın abi bloklar olmuyo öle kuru kuru gaza getirsin oynayanları
Alıntıları Göster
Türü ne bu oyunun? Screenshot falan koysanız?
quote:
Orijinalden alıntı: MORATORYUM
Alıntıları Göster
sayfayı açamadım nedense anlamadım olayı
quote:
Orijinalden alıntı: MORATORYUM
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: MORATORYUM
Tetris türü
quote:
Orijinalden alıntı: pew
quote:
Orjinalden alıntı: MORATORYUM
Tetris türü
Alıntıları Göster
abi bi sayfayı açabilsem kendimile gurur duyacam ama sayfa açılmıyo nasıl bi sayfa acaba