Bildirim
100 watt ve üstü ses sistemleri (4.1 ya da 5.1)
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
sen amfisiz 5.1 takım mı istiyorsun?yoksa multimedia 5.1 sistem mi?ne amaçla kullanacaksın?bütçen ne kadar?bunları yazarsan sana yardımcı olailiriz -
Bütçe sorun olmaz, ki aslında Z-5500 almayı planlıyordum fakat gerek çok büyük olması, gerekse apartman dairesinde yaşıyor olmam muhtemelen cihazın benim için uygun olmayacağı anlamına geliyor. Odam 15-20 metrekare anca var ve Z-5500 biraz tuzlu. Korktuğum o kadar para verip tadını çıkaramamak.
Multimedia ve amfisiz arasındaki farkı bilmiyorum ama ben kendi amfimle kullanmak istemiyorum alacağım sistemi. Yani kendinden amfili (multimediadan kastın budur belki) beni uğraştırmayacak, 5.1 ses kartıma takar takmaz çalıştırabileceğim bir cihaz istiyorum. X-530'un çok methedildiğini gördüm fakat 70 watt sanki az gibi geldi bana. Yüksek ses ve kaliteli ses istiyorum ben. Genel olarak müzik ve film için kullanacağım bilgisayarımda. -
quote:
Orjinalden alıntı: leet
Başlıktaki gibi bir cihaz arıyorum. Ayrıca merak ettiğim başka bir konu tüm ses sistemlerinin harici amfiye ihtiyacı olup olmadığı. Elimde 600 wattlık 4 kanallı Alpin bir amfi var fakat kendinden amfili bir cihaz bulabilirsem sanırım daha sağlıklı olur. Teşekkürler.
Aslında hepsi amfiye ihtiyaç duyarlar , ama bazıları full sistem olduğundan amfileri içlerindedir..Alpin amfinin 600 watt vericeğinden emin değilim..10 tanesini birleştirirsek.. -
Valla üzerinde 4x150 watt yazıyor onun yalancısıyım (: Örnek vermek gerekirse piyasadaki x4d, x-530, z-5500 gibi sistemler harici amfi ile mi çalışıyor yoksa kendinden amfili mi?
dipnot: Kısacası ben + - kablosu bağlamak, onlarca kabloyla uğraşmak istemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leet -- 19 Ağustos 2007; 20:17:02 > -
quote:
Valla üzerinde 4x150 watt yazıyor onun yalancısıyım (: Örnek vermek gerekirse piyasadaki x4d, x-530, z-5500 gibi sistemler harici amfi ile mi çalışıyor yoksa kendinden amfili mi?
dipnot: Kısacası ben + - kablosu bağlamak, onlarca kabloyla uğraşmak istemiyorum.
kendinden amfili..
4*150 watt yazıyorda hiç test ettin mi tek kanalda 150 watt verebileceğini max 4*25
verir.. -
Test etmedim valla da bu adamlar yalancı mı o zaman :D
Peki x4d nasıldır? Microlab firmasını pek duymadım o yüzden tereddüt ediyorum. X-530 da sanırım çok yüksek ses veremiyor, onu o yüzden eleyeceğim sanırım. Z-5500 ise aşırı kaçacak. Z-5500 ve X-530 arası birşey arıyorum yani :D -
crreative gigaworks yanlış yazmadım inş...ben sesini dinledim harikaydı 400 kürüs ytl...ona bbak
http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=19851 hocam 10 numara sistem 320 vt rms toplamımnda sub gücü=130 vt rms....ama buda fazla gelir dersen 2+1 lere bak -
Açıkçası o cihaza 400 küsür vereceğime 550ye falan 2. el bir Z-5500 alırım (: Şu an X4D'yi araştırıyorum, kullanan, x-530 ile karşılaştırabilecek olan var mı acaba? -
quote:
Açıkçası o cihaza 400 küsür vereceğime 550ye falan 2. el bir Z-5500 alırım (: Şu an X4D'yi araştırıyorum, kullanan, x-530 ile karşılaştırabilecek olan var mı acaba?
tabikii önerilen sistem iyidir ama benim kanaatim d500 daha tatlı ses verir
z5500 gelince oda kendi klasında bir fiyat performasn ürünüdür bu sistem ise onun akranı kesinlikle değil
x 530 ise onun çok gerisinde kalır x 530 bu iki sistemin çok daha altında yer alan bir sistem -
http://forum.donanimhaber.com/m_6717400/tm.htm mutlaka bak bu sisteme....uygun fiyatta alabilceğinin en iiisi lur... -
Dün sesi kökledim ve Teksas Katliamı'nı izledim.
Apartmanın alayı tatilde.
Geçin bunları.
Son seste pöflemeyen pörtlemeyen Creative set gösterin bana.
Creative setleri de severim o da ayrı konu.
Ama ayrı konu olarak kalsın. -
Ben karar verdim Z-5500 alacağım. Cihazın cazibesine kapıldım. 2. el garantili bir cihaz arıyorum şimdi, uygun fiyata bulursam kaçırmayacağım :D Gerisini apartman sakinleri düşünsün artık n'apayım. Zaten üst komşunu kızına kılım, her sabah bangır bangır İsmail YK ile uyanıyorum. Alayım Z-5500'ü ben ona göstereceğim yüksek sesli müzik nasıl dinlenirmiş. Her sabah Metallica, In Flames, Deftones, Good Charlotte ile uyandıracağım onu -
leet dostum almışken 1 kaç tane birden al z5500 bu pisayada bulmak zor. çok talep oluyor.
z5500 gibi performanslı bir sistem bulamassın. -
quote:
Orjinalden alıntı: tough_director
leet dostum almışken 1 kaç tane birden al z5500 bu pisayada bulmak zor. çok talep oluyor.
z5500 gibi performanslı bir sistem bulamassın.
oldu olcak 4 tane alsın -
z-5500 çok kaliteli bir sistem tavsiye ederim arkadaşım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X