Şimdi Ara

100 ytl'ye kadar telefon... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
9.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sony ericsson j serisine bakabilirsin güzel telefonlar
  • Konuyu hortlatan ve devamını getiren arkadaşları tebrik ediyorum.

Konu Mart ayına ait.
  • @ Occuplus

Helal.
    Kim bilir kaçıncı sayfadan aldın konuyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murselsevim -- 16 Haziran 2008; 22:14:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tayfa-140

@ Occuplus

Helal.
    Kim bilir kaçıncı sayfadan aldın konuyu.
  • dün teknosanın broşüründe gördüm 2 adet philips radyolu renkli ekran telefon 119 veya 149 ytl. yani 1 alana 1 bedava yapmışlar.
  • konu hala devan ediyor
  • etsin bir fikirde bana lazım belki neticeden o fiyatlarda bende birşey arıyorum
  • nokia 2630 tavsiye ediyorum babam bugün 133 ytl ye aldı kampanya varmış bir telefoncuda neyse kötüde olsa kameralı bt var 11 mb hafıza yine 3-4 tane mp3 alır 9.9 mm incecik güzel bir telefon tavsiye ederim
  • 99 liraya Sagem my401x aldım
    kamerası var vga gayette ıyı ınce ufak hafıf
    gorutusu cok sık polıfonık ve mp3 melodısı var...
    kızılotesı var bluetooth var
    sıfır garantılı gittigidiyordan 99 a aldım.

:)

urun bu:http://www.mobile-review.com/review/sagem-my401x.shtml

bulabılırsenız tavsıye ederım memnun kalırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McOrco -- 21 Haziran 2008; 10:27:31 >
  • nokia'nın o fiyata güzel telefonları var.Yada Samsung X210'da güzeldir.bataryası çok uzun süre kullanılıyor.
  • Nokia al ucuz da olsa sağlam olur
  • halamı :S konuyu alan telefonunu eskitti bile
  • daha telefonu almadı mı ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ZuMaZuM_

halamı :S konuyu alan telefonunu eskitti bile

adam yakında gelir tel eskidi hangi telefonu alayım diye

• bende 100 liraya bir telefon bakıyorum.o yüzden konu kapanmasınayrıca gece şovalyeside telefon arıyormuş.ama ben kararımı verdim.ya nokia1200 ya da samsung c260 olacak.Ne karar değil mişimdi bu ikisinden hangisini tavsiye edersiniz.c260'ı yakından tanıyorum çok iyi bir telefondur kendileri ama nokia hakkında en ufak bir fikrim bile yok.
  • kg275'e hiç girme. elimden çıkarana kadar ne çektim. iğrenç
    nokia'nın 1650 veya 2630 çok iyi. 1650 batarya konusunda iyi. 2630 ise çok kibar. karar senin. arada 40 lira var
  • ben hediye olarak alacağım.alacağım kişi 67 yaşında.Yani tuşları büyük ve ekranında yazan yazılarda büyk ve net olmalı.Malum o yaşlarda gözler zayıflıyor.o nedenle sıfır özellikli ama büyük tuşlu ve kaliteli bir telefon arıyorum.Nokia 1208 nasıldır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sungur 13

ben hediye olarak alacağım.alacağım kişi 67 yaşında.Yani tuşları büyük ve ekranında yazan yazılarda büyk ve net olmalı.Malum o yaşlarda gözler zayıflıyor.o nedenle sıfır özellikli ama büyük tuşlu ve kaliteli bir telefon arıyorum.Nokia 1208 nasıldır?

Olabilir,1650 veya 1680 de olabilir.
  • quote:

ben hediye olarak alacağım.alacağım kişi 67 yaşında.Yani tuşları büyük ve ekranında yazan yazılarda büyk ve net olmalı.Malum o yaşlarda gözler zayıflıyor.o nedenle sıfır özellikli ama büyük tuşlu ve kaliteli bir telefon arıyorum.Nokia 1208 nasıldır?

ozaman motorola f3 fıyat 75 ytl yazılar en buyuk olanı hatta gormesınde sorunu olanlar ıcın yazıları mesajları seslı okuma ozellıgı bıle var
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=16001&productId=telcepmotf3

• quote:

Orjinalden alıntı: McOrco

quote:

ozaman motorola f3 fıyat 75 ytl yazılar en buyuk olanı hatta gormesınde sorunu olanlar ıcın yazıları mesajları seslı okuma ozellıgı bıle var
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=16001&productId=telcepmotf3

yorumlarda menü bulunmadığı falan yazıyor 67 yaşındaki biri için kullanması zor olabilir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.