Şimdi Ara

100 ytl'ye kadar telefon...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
9.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçen hafta durup dururken telefonum bozuldu... Ne yazık ki şu an hiç param yok ama cep telefonu almak zorunda kaldım anlayacağınız...
    Bana en fazla 100 ytl'ye kadar telefon tavsiyelerinizde bulunur musunuz?
    Ben kendi araştırmalarımdan Lg Kg 275 ya da Lg Kg 270'i buldum. Bir de Philips'ten 192 die bir telefon var fiyat olarak bana uygun geldi... LG'nin modellerinde konuşurken karşı tarafının sesini duymada problem olduğunu okudum forumda doğru mudur? Başka tavsiyeleriniz nelerdir?

Bu arada 2. el telefon almak istemiyorum çünkü geçmişte dilim çok yandı 2. elden... Sıfır olsun temiz olsun mantığındayım...

Teşekkür ederim...

• dostum bence samsung m300 falan al yada dediğin gibi lg al fazlada kasma yani 100 lira vericen alt tarafı
  • Nokia 1650
    Nokia 5070
    Samsung B100
    Sony Ericsson K310
  • nokia...

lg servis sorunu çıkarabilir. batarya süresi de hiç iyi değil.
  • Zaten 100 TL lik tel. den irşey beklenmez.Alacaksan 100 TL altı en sağlam bence Nokia dır.
  • Nokia 1650
  • quote:

Orjinalden alıntı: __SpY__

Zaten 100 TL lik tel. den irşey beklenmez.Alacaksan 100 TL altı en sağlam bence Nokia dır.

çok doğru...

1650 alabilirsin
  • arkadaşlar öncelikle tüm tavsiyeleriniz için teşekkür ederim... Ama açıkçası nokianın düşük modellerinin tipi hiç hoşuma gitmiyor. Üstelik aynı özellikteki lg telefonun üstüne 40 ytl daha verip nokia almayı da mantıksız buldum açıkçası...
  • j120i güzel telefon radyosuda var şeklide güzel
     100 ytl'ye kadar telefon...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6B729B06B -- 15 Mart 2008; 17:35:36 >
  • Alo ve mesaj için Nokia 11 serisinden başka telefon düşünemiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: colpengueni

arkadaşlar öncelikle tüm tavsiyeleriniz için teşekkür ederim... Ama açıkçası nokianın düşük modellerinin tipi hiç hoşuma gitmiyor. Üstelik aynı özellikteki lg telefonun üstüne 40 ytl daha verip nokia almayı da mantıksız buldum açıkçası...

aynı özellikle dediğin lg'yle nokia arasında başta kalite farkı olmak üzere çok fark var aslında...
  • ericsson al derim j serisi
  • NOkia 1650 tavsiyedir
    1020mAh Bl 5C pili diğerlerinden onu ayrıyor ayrıca radyosuda var.
  • 100ytl'ye en iyi tercih nokia 1650 olur bence
  • 1200 aldım 63 lira 12 taksit çok memnunum.Önceki telefonum j230i beni yarı yolda bıraktı.Ayrıca yavaş işlemcisiyle beni çıldırtıyordu.
  • 1650
  • Teknosada 2310 89.90 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozalakanon -- 15 Haziran 2008; 2:40:23 >
  • samsung c260 tavsiye ederim.bu fiyata gayet şık ve istiridye kapaklı bir telefon.Bağlantı kalitesi çok iyi,kapak çok iyi,ve özellikleri gayet yeterli.Ajanda pek bulunmaz giriş seviyesi telefonlarda ama bu modelde ajanda da var
  • Bence 2.el ama temiz bir 6600 al.
  • Nokia'nın 11 serisini dayanıklılık açısından düşünülebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murselsevim -- 16 Haziran 2008; 20:37:15 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.