Şimdi Ara

100 ytl'ye kadar telefon...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
9.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçen hafta durup dururken telefonum bozuldu... Ne yazık ki şu an hiç param yok ama cep telefonu almak zorunda kaldım anlayacağınız...
    Bana en fazla 100 ytl'ye kadar telefon tavsiyelerinizde bulunur musunuz?
    Ben kendi araştırmalarımdan Lg Kg 275 ya da Lg Kg 270'i buldum. Bir de Philips'ten 192 die bir telefon var fiyat olarak bana uygun geldi... LG'nin modellerinde konuşurken karşı tarafının sesini duymada problem olduğunu okudum forumda doğru mudur? Başka tavsiyeleriniz nelerdir?

Bu arada 2. el telefon almak istemiyorum çünkü geçmişte dilim çok yandı 2. elden... Sıfır olsun temiz olsun mantığındayım...

Teşekkür ederim...

• dostum bence samsung m300 falan al yada dediğin gibi lg al fazlada kasma yani 100 lira vericen alt tarafı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedimi kestim

dostum bence samsung m300 falan al yada dediğin gibi lg al fazlada kasma yani 100 lira vericen alt tarafı
    Nokia 1650
    Nokia 5070
    Samsung B100
    Sony Ericsson K310
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bilge_

Nokia 1650
    Nokia 5070
    Samsung B100
    Sony Ericsson K310

Alıntıları Göster
    nokia...

lg servis sorunu çıkarabilir. batarya süresi de hiç iyi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coco76

nokia...

lg servis sorunu çıkarabilir. batarya süresi de hiç iyi değil.

Alıntıları Göster
    Zaten 100 TL lik tel. den irşey beklenmez.Alacaksan 100 TL altı en sağlam bence Nokia dır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __SpY__

Zaten 100 TL lik tel. den irşey beklenmez.Alacaksan 100 TL altı en sağlam bence Nokia dır.

Alıntıları Göster
    Nokia 1650
  • quote:

Orijinalden alıntı: __SpY__

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: __SpY__

çok doğru...

1650 alabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30.000 TL'ye telefon önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartallar_yalnız_uçar

quote:

Orjinalden alıntı: __SpY__

çok doğru...

1650 alabilirsin

Alıntıları Göster
    arkadaşlar öncelikle tüm tavsiyeleriniz için teşekkür ederim... Ama açıkçası nokianın düşük modellerinin tipi hiç hoşuma gitmiyor. Üstelik aynı özellikteki lg telefonun üstüne 40 ytl daha verip nokia almayı da mantıksız buldum açıkçası...

• quote:

Orijinalden alıntı: colpengueni

arkadaşlar öncelikle tüm tavsiyeleriniz için teşekkür ederim... Ama açıkçası nokianın düşük modellerinin tipi hiç hoşuma gitmiyor. Üstelik aynı özellikteki lg telefonun üstüne 40 ytl daha verip nokia almayı da mantıksız buldum açıkçası...

Alıntıları Göster
    j120i güzel telefon radyosuda var şeklide güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6B729B06B -- 15 Mart 2008; 17:35:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6B729B06B

j120i güzel telefon radyosuda var şeklide güzel

Alıntıları Göster
    Alo ve mesaj için Nokia 11 serisinden başka telefon düşünemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: colpengueni

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: colpengueni

aynı özellikle dediğin lg'yle nokia arasında başta kalite farkı olmak üzere çok fark var aslında...

• quote:

Orijinalden alıntı: kartallar_yalnız_uçar

quote:

Orjinalden alıntı: colpengueni

aynı özellikle dediğin lg'yle nokia arasında başta kalite farkı olmak üzere çok fark var aslında...

Alıntıları Göster
    ericsson al derim j serisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Alfa 155

ericsson al derim j serisi

Alıntıları Göster
    NOkia 1650 tavsiyedir
    1020mAh Bl 5C pili diğerlerinden onu ayrıyor ayrıca radyosuda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: occuplus

NOkia 1650 tavsiyedir
    1020mAh Bl 5C pili diğerlerinden onu ayrıyor ayrıca radyosuda var.

Alıntıları Göster
    100ytl'ye en iyi tercih nokia 1650 olur bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: BL@DE

100ytl'ye en iyi tercih nokia 1650 olur bence

Alıntıları Göster
    1200 aldım 63 lira 12 taksit çok memnunum.Önceki telefonum j230i beni yarı yolda bıraktı.Ayrıca yavaş işlemcisiyle beni çıldırtıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

1200 aldım 63 lira 12 taksit çok memnunum.Önceki telefonum j230i beni yarı yolda bıraktı.Ayrıca yavaş işlemcisiyle beni çıldırtıyordu.

Alıntıları Göster
    1650
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

1650

Alıntıları Göster
    Teknosada 2310 89.90 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozalakanon -- 15 Haziran 2008; 2:40:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozalakanon

Teknosada 2310 89.90 YTL

Alıntıları Göster
    samsung c260 tavsiye ederim.bu fiyata gayet şık ve istiridye kapaklı bir telefon.Bağlantı kalitesi çok iyi,kapak çok iyi,ve özellikleri gayet yeterli.Ajanda pek bulunmaz giriş seviyesi telefonlarda ama bu modelde ajanda da var

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0173FC748

samsung c260 tavsiye ederim.bu fiyata gayet şık ve istiridye kapaklı bir telefon.Bağlantı kalitesi çok iyi,kapak çok iyi,ve özellikleri gayet yeterli.Ajanda pek bulunmaz giriş seviyesi telefonlarda ama bu modelde ajanda da var

Alıntıları Göster
    Bence 2.el ama temiz bir 6600 al.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan.

Bence 2.el ama temiz bir 6600 al.

Alıntıları Göster
    Nokia'nın 11 serisini dayanıklılık açısından düşünülebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murselsevim -- 16 Haziran 2008; 20:37:15 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.