Şimdi Ara

1000-1100 TL arası Telefon Önerileriniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , 1000- ve max 1100 tl arası telefon almayı düşünüyorum (Samsung dışında) ...Şu an elimde ideos x5 var ve bana bazen sinir krizi geçirtiyor ..En sonunda duvara fırlatıcam o olacak :).

Telefonun sarjının uzun olması ayırt edici özellik benim için.Oyun oynamıyorum , genelde internette takılıyorum ve çeviri yapıyorum.Aynı şekilde Kamera çekimlerinin de iyi olması gerekli..

Gözüme giren telefon ise : Sony Xperia SP

Telefon seçimi o kadar ince ki , ileride sorun yaşamak istemiyorum...

Sizler de önerilerinizi yazarsanız , çok memnun olurum.Hepinize saygılar...

• O paraya en saglamı en guzelı bataryası en ıyısı xperia sp.nexus dıyen çıkar sımdı,gunde ıkı kere sarj edersın haberin olsun
  • tav2612 kullanıcısına yanıt
    :) . Nexus'u da araştırıyorum...İşlemci hızı daha yüksek olduğundan , daha fazla enerji harcayacaktır diye düşünüyorum.Pil gücü : 2100 mAh.

Ideos x5'imi her gün şarja koyuyorum..1 gün bile gitmiyor , sözde garantiden değişmişti 1 ay önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LusH

:) . Nexus'u da araştırıyorum...İşlemci hızı daha yüksek olduğundan , daha fazla enerji harcayacaktır diye düşünüyorum.Pil gücü : 2100 mAh.

Ideos x5'imi her gün şarja koyuyorum..1 gün bile gitmiyor , sözde garantiden değişmişti 1 ay önce.
    xperia sp
  • quote:

Nexus dusunce pert olur yanında sarj aletı ıle gezersın,alırsan ılerıde bu yazdıklarımı acar okursun yınede sen bılirsin
  • quote:

Eskı bır nexus kullanıcısı olarak kesınlıkle sp,sarjı,saglam olması donanımı f,p olarakta ıdeal olması ve 4.4 guncelleme gelecek olması artıları,nexus ıse ıkı gb ram ve guncelleme hemen almıs olması guzel,bence sp daha cazıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: grndy80

quote:

Eskı bır nexus kullanıcısı olarak kesınlıkle sp,sarjı,saglam olması donanımı f,p olarakta ıdeal olması ve 4.4 guncelleme gelecek olması artıları,nexus ıse ıkı gb ram ve guncelleme hemen almıs olması guzel,bence sp daha cazıp

Alıntıları Göster
    Hocam bende araştırdım yakında telefon alacağım için o nexus'da düşündüm fakat batarya ve hafıza yüzünden vazgeçtim sp alıcam birde ekranı IPS olsa hiç düşünmeden alınacak telefonlardan

• quote:

Orijinalden alıntı: ozn96

Hocam bende araştırdım yakında telefon alacağım için o nexus'da düşündüm fakat batarya ve hafıza yüzünden vazgeçtim sp alıcam birde ekranı IPS olsa hiç düşünmeden alınacak telefonlardan

Alıntıları Göster
    nexus çok güzel bir cihaz saf android, stabil. Ama batarya sorunu var. bence xperia sp..

samsung hariç demişsin ama note 2 için ne düşünürsün?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tom Hagen

nexus çok güzel bir cihaz saf android, stabil. Ama batarya sorunu var. bence xperia sp..

Bu gidişle SP alıcam gibi ya da biraz daha bekleyip g2 alabilirim..Acele etmemek lazım..Samsung benden uzak dursun :)) , birdaha almam.

Çok teşekkür ederim yardımlarınız için.
  • quote:

quote:

Bu gidişle SP alıcam gibi ya da biraz daha bekleyip g2 alabilirim..Acele etmemek lazım..Samsung benden uzak dursun :)) , birdaha almam.

g2 ne kadar samsungdan sağlam olsada bana oyuncak telefon gibi geldi. ama gerek donsnımı gerekse sağlam pili güzel duruyor.
    bende yakın zamanda bir telefon alacağım.
    xperia sp, note2, nexus4 arasında gidip geliyorum

bu arada aralık sonu,ocak başı gibi nexus5 Türkiyeye gelecek sanırım bekleyebilirsiniz..

• quote:

quote:

Xperıa sp 1000 cok ıyı,5 aydır kullanıyorum bugun paramı ıade etsınler yıne gıder aynı gun sp alırım
  • Bencede Sp
  • quote:

Orijinalden alıntı: General.

Bencede Sp
    xperıa sp
  • quote:

Orijinalden alıntı: jerome34

xperıa sp

Alıntıları Göster
    ama sp nin kamerası vasat ekran kalitesi de vasat ön kamerası ise tam bir facia note2 daha iyi
  • Neden samsung benden uzak dursun dedin çok merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Neden samsung benden uzak dursun dedin çok merak ettim

Kardeşimin s3 mini si arızalandı 2.ayında...Servis , telefonun içine edip yolladı resmen.

Ayrıca samsung laptop kullanıyorum , bataryası öldü ve aşırı ısınma problemi var...Soğudum firmadan.

quote:

quote:

quote:

g2 ne kadar samsungdan sağlam olsada bana oyuncak telefon gibi geldi. ama gerek donsnımı gerekse sağlam pili güzel duruyor.
    bende yakın zamanda bir telefon alacağım.
    xperia sp, note2, nexus4 arasında gidip geliyorum

bu arada aralık sonu,ocak başı gibi nexus5 Türkiyeye gelecek sanırım bekleyebilirsiniz..

g2 nin yere düşme testlerini ben de izledim , koruyucu kılıflar var 50 tl ye...Sadece ekran yüz üstü düşerse gider , diğer türlü gerçekten koruyor..Kamera-pil açısından mükemmel..

Nexus5 hakkında pek fikrim yok açıkcası

Herkese desteği için tekrar teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LusH -- 8 Aralık 2013; 2:12:27 >

• LusH L kullanıcısına yanıt
    Anladım kardeşim haklısın ben de pek sevmem samsungu ama sen çok karşı çıkınca merak ettim
  • sony xperia sp
  • quote:

Orijinalden alıntı: low

sony xperia sp
    LG G2 siparişi verdim , hayırlısı olur inşallah :))).Herkese çok teşekkürler...
  • quote:

LG G2 siparişi verdim , hayırlısı olur inşallah :))).Herkese çok teşekkürler...

hayırlısı olsun,ıyı gunlerde kullan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.