Şimdi Ara

1000-1100 tl civarı telefon alacak olsanız...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar.Öncelikle iyi akşamlar dilerim.
    Şimdi benim aşağı yukarı 1000 civarı bir bütçem var.Ve bu para ne kadar az gibi görünse de benim gibi bir öğrenci için yüksek bir meblağ.Yani açıkçası elimdeki parayla alabileceğim en iyi malı almak istiyorum.
    Şu anda ben XPERİA NEO V kullanıcısıyım.Ama açıkçası kasma sorunuyla,donma sorunuyla,ısınma sorunuyla,ram ve önbellek yetersizliği sorunu yüzünden daha henüz 1.5 sene bile olmamamsına rağmen illallah etmiş durumdayım açıkçası.
    Peki aklında ne var derseniz;Aklımda 2 tane telefon öne çıkmış durumda.Birisi samsung galaxy note 2 diğeri de galaxy s4 active.Gerek şu ekranın ikiye bölünebilme özelliğiyle olsun,gerek sağlamlıklarıyla,gerek ramleriylr beni çok cezbettiler.Hatta sırf bunların yüzünden 800 900 tl olacak olan
    bütçemi babamdan para yardımı alarak 1100 tlye kadar çıkardım.Yani şimdi açıkçası benim genel olarak bir telefondan istediğim şunlar;

Kasmaması,
    Donmaması,
    Isınmaması,
    Dokunmatik sağlamlığı,
    sağlamlığı,
    Flash desteği,
    Sorunsuzluğu.
    mümkünse kamerası 8 civarı olmalı en azından.
    Ve diğğer istenebilecek şeyleri az çok siz de tahmin edersiniz.

Şimdi bu istekler ve bütçe doğrultusunda aşağı yukarı bu fiyatlarda alınabilecek benzer özelliklerde telefon var mıdır başka?
    Bu iki telefondan birini seçecek olsanız,siz hangisini seçerdiniz?
    Bu iki telefonun birbirinden farkları,artıları,eksileri nelerdir?
    Ayrıca da aklımda olan bir kaç telefon daha var,bana önerilen.
    Yani açıkçası bana değerlendirme yaparak yardımda bulunabileceğiniz telefonlar aşağıdaki listedekiler.(Ve tabi sizin de önerecekleriniz varsa sonuna kadar açığım önerilere)

1-Samsung Galaxy Note 2
    2-Samsung S4 Active
    3-Piranha Grande 16GB
    4-Casper Via V 4
    5-Piranha Zen

Not:Bundan önce gerek admin,gerekse diğer arkadaşlar tarafından açılmış bu telefonlarla alakalı bütün konuları(Hatta diğer siteler dahil) okudum.

Not 2:Biliyorum verdiğim örneklerin arasında fiyat farkları var fakat değerlendirirken fikir almak isteediğimi unutmayın.Yani hepsini sıralayın bana kalite olarak.

Umarım çok şey istemiyorumdur.Şimdiden cevaplarınız ve yardımlarınız için teşekkür ederim.
    İyi günler,geceler olsun..

• Paralelde o butceye denk getirebilirsen G2..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orda yazdığın telefonların hiçbirini alma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Paralelde o butceye denk getirebilirsen G2..

Hocam naptın sen yaaaa!Şu an varya note 2 ye falan duyduğum saygı falan bitti beaa!Sağlam bi indirim vs olan bi site olsada fiyatı 1.100 civarı olsa keşke.Yahu ne telefon be!Vallaha eğer alırsam g2ciler kulübüne davet beklerim.
    Ayrıca eksileri var mı sence bunun_Bana sanki multi window uygulamaları kısıtlıymış gibi geldi.Çünkü note 2 de bi sınırdan bahsedilmiyorken bunda böyle bi durum var sanırım?
    Bana biraz daha yardımcı ol.Ama sanırım babamdan 200 300 zaten yoldum.Sıra annemde.bi 200 de ondan alacağım sanırım! = ) Yorumlara devam lütfen.Muhtemelen perşembe günü son gün olacak.O gün verecem siparişi.O güne kadar bana yardım edebilen herkesden rica ediyorum yardımlarını.
    Ayrıca şu ana kadar yardımcı olan dostlara da çok teşekkürler.Ama keşke hiçbirini alma diyen kardeşim biraz daha yardımcı olup açıklama yapsaydın!Malum 'Hiçbirini alma!' çok kapalı oldu be!Mesela tamam almayalım onları da senin önerin nedir?Hangisi yani? = )

• L.R.Adriano L kullanıcısına yanıt
    G2 icin zorlamaya deger bence

• Lumia 925i tarif etmişşin

• G2 derim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Orda dediklerinin hepsini teker teker tokatlar.Piranha geç çin malı elinde patlar.S4 Active G2'nin yanında konuşamaz keza Note 2'de öyle.

G2 Artıları:
    İşlemci olarak yüzde 45 civarı daha iyi performans alırsın.Note 2'de dandik bir işlemci varken G2'de sd 800 var.
    13 mp kamerası var note 2'de 8 mp kamera var.
    1080x1920 çözünürlük varken 720x1280 çözünürlük var çok net bir fark.
    424-267 pixel açık ara fark var.
    G2 çok daha hafif tasarımlı.
    Daha iyi batarya süresi var.
    Ips ekranı var.

Note 2 artıları:
    Sd card girişi var.32 Gb modelini alırsan sorun bile değil.

Flash desteği maalesef ikisindede yok.Bu flash sadece internetten video izlemek için yarar.Bunuda Mozilla Firefox tarayıcı indirip kurabilirsin ama sadece Firefox'da oluyor.Çok önemli değil yani flash desteği

Fiyat olarak 32 Gb modelihttp://www.n11.com/lg-d802-g2-32-gb-P22987841 1200 Tl+111 TL Bonus
    16 Gb modelihttp://www.n11.com/lg-d802-g2-16-gb-ekran-koruyucu-hediye-P16907576 1156 Tl+111 Bonus.

Soruların olursa yine yardımcı olmaya çalışırım.

• Bütçeyi ayarla,G2 al derim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.