ARKADAŞLAR 1000 - 1100 TL YE ( ekr kartı + kampanya varsa 1150 de olur ) laptop / notebook lazım
yukarıdaki 2 adet ürün buldum, son model ekr kartları + İ3 / İ5 hakkında özellikle kendi içindeki ürün yelpazesinin performansını bilmiyorum,
yardım , öneriler için tşk ler
MediaMarkt'ta packardbell i3-380+gt540'lı model 1149 lira.Bence değerlendirin.
epica ya katılıyorum onun seçtiği notebook seninkilerden daha iyi hem ekran kartı hemde işlemcisi o fiyata o özellikler çok iyi bir gidip araştır istersen mediamarktan.
quote:
Orijinalden alıntı: bladeline
epica ya katılıyorum onun seçtiği notebook seninkilerden daha iyi hem ekran kartı hemde işlemcisi o fiyata o özellikler çok iyi bir gidip araştır istersen mediamarktan.
ben iyi kötü demedim
kkartı ile - taksit avantajı ile, malum ŞUBAT nedeni ile bu hafta içi iyi bir ürün bakıyorum , bunlar gözüme çarptı dedim
güzel demek yerine , hangi konusu neden iyi yazarsan sevinirim , tşk ler
ram 4 gb lıkmış ve sanırım DDR3 bu güzel ayrıca DELL markası olması,
ancak pacedball i bugün aldım , bu DELL in EKRAN KARTI mı iyi , PB in ki mi?
dell in açıklaması Ekran Kartı Ati Mobility Radeon Ekran Kartı Hafızası 1GB Paylaşımsız Grafik Belleği Grafik İşlemcisi HD 5650
hocam dell'in ekran kartı daha iyi, yine de güzel seçim hayırlı olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: kittyhunter
hocam dell'in ekran kartı daha iyi, yine de güzel seçim hayırlı olsun.
tşk ler, 10 taksit avantajını kullandık birde acil lazımdı , yani bu firma nerede / işleyişi naıl bilemem ama kısmet artık. ULTRA bir şey aramıyorduk bunla işimiz olacak inşallah.
DELL içinde bu başlığa bakan , başka bir üye alır - faydalanır kanısındayım