Şimdi Ara

ACİL - 2500 TL YE MONİTÖR DAHİL - İ7 & İ5 TERCİH

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ACİL - 2500 TL YE MONİTÖR DAHİL - İ7 & İ5 TERCİH

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar Merhaba
    Önümüzdeki hafta sonu 2500 TL ye sistem toplamayı düşünüyorum fakat parça ve donanımlarla ilgili hiçbir fikrim yok , ve sistem iyileştirme konusunda da bir bilgim yok maalesef .
    Kaldı ki kimi ark inventus diyor kimisi vatan diyor kimisi eksen diyor hangisi daha iyi diye bir türlü karar veremiyorum oradaki elemanlara ne derece kardeş gel bana 2500 tl ye sistem yap desem güvenilir o da tartışılır sizdem ricam bana yard olun lütfen . tşkler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 12 Aralık 2015; 16:44:37 >

• muhammet_ka kullanıcısına yanıt
    Intel Core i5 4460 3.2 GHz 6MB 1150p
    MSI B85M-E45 DDR3 1600MHz
    Corsair 8GB 1600Mhz DDR3 CL10
    Gigabyte GTX950OC-2GD 2GB 128Bit GDDR5 16X
    Corsair Builder VS 450W 80+
    Deep Cool Tesseract BF Mid Kasa Siyah
    Kingston HyperX Fury 120 GB SSD Disk

bu şekilde 2100 tl gibi bir rakama geliyor. 400 tl ye de güzel bir monitör bakarsın.
  • Intel Core i3 6100 İşlemci
    msi H110M Pro VD 1151 Soket Anakart
    Kingston HyperX Fury 8 GB 2x4 2666 Mhz CL15 Ram
    Sapphire R9 380 Nitro Dual-X OC 4 GB 256 Bit Ekran kartı
    WD Blue 1 TB 7200 RPM Harddisk
    Deep Cool Tesseract BF Kasa
    Zalman ZM600-LX 600W Psu
    Dell 21.5 E2214H Full HD Led Monitör
    sinerji.gen.tr den alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 860K -- 12 Aralık 2015; 18:57:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşünülebilir;
  • Çok tşk ederim ark tavsiyelerinizi değerlendiricem , bu sistem için ne düşünüyorsunuz peki dediğim gibi pek anlamam fakat şu şekilde bir sıralama yaptım kendime ..

• quote:

Orijinalden alıntı: muhammet_ka

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar Merhaba
    Önümüzdeki hafta sonu 2500 TL ye sistem toplamayı düşünüyorum fakat parça ve donanımlarla ilgili hiçbir fikrim yok , ve sistem iyileştirme konusunda da bir bilgim yok maalesef .
    Kaldı ki kimi ark inventus diyor kimisi vatan diyor kimisi eksen diyor hangisi daha iyi diye bir türlü karar veremiyorum oradaki elemanlara ne derece kardeş gel bana 2500 tl ye sistem yap desem güvenilir o da tartışılır sizdem ricam bana yard olun lütfen . tşkler .

bakabilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: halloven

quote:

Arkadaşlar Merhaba

bakabilirsiniz

Hocam Mrb

Sinerji güvenilir mi fiyatları gerçekten makul gibi .

• Ya da şu sistem için ne düşünüyorsunuz ark ..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: halloven

quote:

Arkadaşlar Merhaba

bakabilirsiniz

Hocam Mrb

Sinerji güvenilir mi fiyatları gerçekten makul gibi .

forum dan birçok kişi sistem toplattı kötü yoruma rastlamadım..

• Arkadaşlar sinerjiden topladıgım sistem için geri dönüş istiyorum yardımcı olur musunuz lütfen ctesi pc almayı düşünüyorum son rütuşları yapalım lütfen ark
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcalpha

Hocam tşk ederim sistem gayet güzel şu sistem için yorumun nedir peki yorumun ve değerlendirmen benim için çok önemli ..

• Son topladığım sistem için fikri olan ark var mı aramızda konfigrasyon da sıkıntı var mı varsa neler çıkarılıp ney eklenebilir , vallahi çok yoruldum sıkıntı stres yapmaktan kolay değil 3000 tl 4000 tl bunca emeği yatırıyorsun teknolojiye haliyle önemsiyoruz eminim ki sizde benim gibi düşünüyorsunuz tşkler ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet_ka -- 17 Aralık 2015; 10:40:28 >
    işlemci ve anakartın yanlış pin değerinde. anakart 1151, işlemci 1150. bence işlemcini i5 6000 serisi yap.

Ekleme:

Bütçeni bir tık daha arttırabilirsen bu sistemi almanı tavsiye ederim. son teknoloji işlemci ve anakart içerir ileride güncellemeye daha yatkın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Mentor -- 17 Aralık 2015; 11:46:18 >
  • oyun amaçlı topluyorsan skylake + r7 370 yerine fx 8300 + r9 380 i aynı fiyata alman daha mantıklı bence, ekran kartı işlemciden daha fazla fark yaratmakta. birkaç yıl sonra işlemci + anakartı değiştirebilirsin yetmezse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

işlemci ve anakartın yanlış pin değerinde. anakart 1151, işlemci 1150. bence işlemcini i5 6000 serisi yap.

Ekleme:

Bütçeni bir tık daha arttırabilirsen bu sistemi almanı tavsiye ederim. son teknoloji işlemci ve anakart içerir ileride güncellemeye daha yatkın

Kardeşim senden birsey rica etsem son olarak şu konfigrasyon için ne düşünüyorsun tşkler kafayı yemek üzereyim ..

• arkadaşlar birde birşeyi merak ediyorum ekran kartı yeterli mi acaba yeterli ise monitör çıkışı ve ekran kartı çıkışı arasında bir çakışma yok değil mi ..
    Kardeş selam, son resimdeki sistem iyi fakat ram de 16gb biraz fazla onu 2x4 veya tek 8 koysan ilerde günceller yükseltirsin ama şuan tüm oyunlarda yada işlemlerde 8 yeterli
  • @seRda_soFt

Hımm evt haklısın galiba ilgine tşk ederim kardeşim power için ne düşünüyorsun hocam yada ekran kartı için ..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.