Şimdi Ara

1000 - 1200 $ arası Tavsiyenizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba birtane notbook almaya kara verdim ama etrafta okadar çok marka ve çeşit varki bir türlü kara veremedim. datron ve acer arasında kaldım ve amd tabanlı düşünüyorum ama sizin tavsiyenize göre tamamen değiştire bilirim lütfen bu konuda kulanıcıların fikirlerini bekliyorum.....

Alıcağım fiyat 1000 - 1200 $ arası olacak

• datron alma ne alırsan al benden bukadar
  • acer 5033 http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=LSATAS5032XTXH

veya

hemen hemen aynı ayarda pbell. in modeli var ama acer a göre nasıldır bilemiyorum

PACKARD BELL R0876 http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=21.206.013

bana aynı gibi geldi pbell in ekranı 15,4 ama hdd 50gb
    acer ise 14,1 ama 80 gb artık gerisini arkadaşlar yardımcı olur.

ben 5033 alıcaktım acil bilgisayar almam gerekiyodu ama alamadım , arkadaşınkine el koydum bu sıralar almayı düşünüyordum bu seferde dolar yaptı yapıcağını bilmiom walla nolcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badboy8717 -- 12 Mayıs 2006; 12:33:49 >

• bilmiyorum daha iyimodellerçıktı mı ama,asus a6v var bende .sorunsuz ve iyi birmakine...
  • o fiyata acer 3005 lere bak derim
  • 3005 in sis chipseti ile
    5033 ün ati chipseti bence fiyatlar hemen hemen aynı iken eğer 15,4 ekran sorun değilse 3005 mantıklı gelmiyor bana

aslında PACKARD BELL R0876 aklımı çeliyo zaten ramlarım hazır 1 gb(2*512) 80 gb WD 5400 hdd takarsam packard bell tam istediğim gibi oluyor siz ne dersiniz? (elimde boşta 2,5" hdd kutusu var laptopdaki 50 gb lık olanı kutuya, makineyede 80 lik 5400)

yani 5033 mü mantıklı, packard bell mi, bu zamana kadar bana 5033 mantıklı geliyordu ama packard bell in bu modelini görünce ciddi olarak onu düşünmeye başladım (almışken 15,4 olsun düşüncesindeyim) zaten packard bell ile ilgili iyi yorumlarıda okumuştum kasa ve ekran kalitesi gibi... bu modeli kullanan varsa yorumlarını yazarsa seviniriz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badboy8717 -- 12 Mayıs 2006; 13:58:46 >
  • ayrıca genel olarak acer lara göre packard bell notebookların wireless çekimi nasıl fikri olan varmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pb lerin servis olayını da gözden geçir bence çok fazla iyi değil sanırım. makineleri hem dizüstü hemde masaüstünde al beni diyo hemde abğıra bağıra ama nedense ben serviste sorun çıkar gibi bir his var içimde.
  • acer 3005 o fiyat aralığında en iyisi
  • ben 3005 i eski çalıştığım bir firmadan aldım denedim 3005 , 5003, 5033 normal kullanımda diğerlerine göre ısınma problemi olmayan 5033 tü. diğerlerine o yüzden yaklaşmak istemiyorum fiyattada açılmak istemiyorum napıcaz bilmioz.
  • acer 3005 düşünebilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.