Şimdi Ara

1000- 1200 lira arası notebook tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu miktarın üzerine çıkacagımı pek zannetmiyorum .amacım çok üstün sistem isteyen oyunlar degil ama illaki oyunları oynayabilecegim bir alet en azından pes 2010 bc2 falan orta ayarda iyi çalıştırabilen..

http://www.pcdepo.com/asp/product/75676/LENOVO-G560A-59033776-i3-330-3G320G-15-6DOS-512VGA

bu sitede buldum bunu dostlar .acaba site ve alet hakkındaki bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz muhtemelen bunu alacagım. ekran kartı pek cazip durmuyor ama çokta abartılı bişey istemiyorum zaten.

• kardes cihaz hakkinda pek bi bilgim yok ama en azindan sunlari soyliyeyim benim pc G550 islemci p7450 ramler ve onbellek ilglendgin cihazla ayni ekran kartim sanirim seninkinin alt modellerinden g210m bu bilgisayarla pes 2010u high ayarlarda sorunsuz oynuyorum yani sen daha ii performans alirsin
  • sağol dostum bende kimsenin bir fikri yok sanıyordum. bütçemin elverdiği en iyi lap top bu sanırım birde en ucuz fiatı nerde bulabilirim. ve başka bi alternatifiniz olursa cevaplarınızı bekleyeceğim. ilgilerinize teşekkürler.

(Asıl profilim bu buarada)
  • Kardeşim fazla degil eğer nakit alıcaksan 50 lira daha koy , Asus n61ja jx119r al , performans fiyat %100 diyorum sana.
  • 1400 e çıkartabilceksen bütçeni carrefourdan samsung r580 al derim 12 ay taksitle
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenleafffff

Kardeşim fazla degil eğer nakit alıcaksan 50 lira daha koy , Asus n61ja jx119r al , performans fiyat %100 diyorum sana.

kardeşim araştırdım hakikaten çok cazip duruyor. yalnız çözünürlük biraz kötü galiba ekran büyük oldugu için. bide sadece taksitli alma imkanım var ona görede galiba 100 lira daha eklemek gerekiyor . şimdi kafam karıştı farklı yorumlarıda degerlendirecegim . ilgilendiginiz için teşekkürler..
  • söylediğiniz samsung ve asus için en iyi fiatı nerden bulabilirm, birçok serisi var çünkü? hangisi aaba. bende 1200 liralık oyun oynayabileceğim laptop arıyorum arkadaş gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.