Şimdi Ara

1000-1300 telefon onerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar yeni telefon almanarefesindeyim sizlerinde gorus ve yardiminizi almak istedim. Oncelikle isletim sistemi farketmez , cok oyun oynarim ,internette gezmeyi severim ,stabillik istiyorum birada ,multimedya ve mesajlasmayi severim yani yururken bile kullanabilecegim bir telefon olmasi lazim , ffacebook twitir uygulammalarini cok net bir sekilde kullanmak istiyorum , kafamda luia920 ve lg optimus g var ama ,lumiada oyun oynayamam cok ,optimus g ise guven vermiyor lg cok kotu ola rak aniliyor sahsen. pek bilgim yok degerli arkadaslarimm sizlerin onerilerini alabilirmiyim acaba sididenn tesekkur ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• WindowsPhone nin ilerleyişi karısık bu aralar alınmaz gibi.

Lg Optimus G Alabilirsiniz Lg çok kötü olarak neden anlaşılsın gayet güzel telefon

Bende Optimus G pro alacağım yakında
  • Xperia sp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇaĞLaR..

Xperia sp

Xperia sp cok hosunma gidiyoda o ekrandqki tuslar ve kronik hatalar kafami karistriyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • xperıa sp..oncelıkle sarjı cok ustun ve oyun oynarım demıssın bu cok fayda saglar,oyunlarda cok akıcı ve kasası cok saglam,lg den se bencede cok mantıklı.eskı bır nexus sahıbı olarak bende sp ye gectım sarj aletını tasımıyorum super bır olay yoksa lg de akasmustu sarja takıyordum mecburen,sony kalıtesı memnun eder seni.
  • Xperia SP

• Kesinlikle optimug g gerek 2 gb ram gerek stabilliği ile sp nin onunde sp de iyi ama bir optimus g değil 1gb ram az gelir androide

• Xperia sp oldukca ıyı ve kalıtelı sıkıntı yok cok cok memnunum tavsıye ederım.

• Kesinlikle xperia sp

• Xperia sphızlı saglam ve karızma telefon

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.