Şimdi Ara

1000-1300 Tl arası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bütçe belli arkadaşlar ilk düşündüğüm xiaomi mi5 idi ama telefonun bend testlerini görünce soğudum açıkcası sonra sonynin xa modeline baktım dış görünüşü çok hoş ama karar veremedim napsam netsem diye sizinde önerileriniz varsa bi yardımcı olursanız sevinirim.

• Arkadaşım merhaba. Eğer bütçenizi 150 tl arttırabilirseniz Samsung C7 tavsiye ederim. İthalatçı garantili olması dışında bir handikabı yok. Ayrıca Huawei Mate S i de inceleyin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mvpeko -- 13 Ocak 2017; 22:7:6 >
  • Hocam mate s ve p9 lite bu 2 modelde baya hoşuma gitti mi5 in malzeme kalitesi vasat benim aldığım telefonu min. 2 sene kullanmam lazım
  • lenovo moto g4 plus'ı bir incele derim.
  • Kullanım şeklinize göre değişir durum Mate s tasarım olarak çok çok iyi bir cihaz lakin donanım olarak biraz zayıf bence günlük kullanımda sıkıntı olmaz gerçi oyun manyağı değilseniz sıkıntı yaratacak bir cihaz değil bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mvpeko

Arkadaşım merhaba. Eğer bütçenizi 150 tl arttırabilirseniz Samsung C7 tavsiye ederim. İthalatçı garantili olması dışında bir handikabı yok. Ayrıca Huawei Mate S i de inceleyin derim

Samsung J710 mu C5 mi hocam ?
  • hocam oyun manyağı değilim oynarsam 1-2 tane oyun oynarım genelde internette gezerim fotoğrafta fazla çekilmem ama kamerasının tatminkar olmasını beklerim. Tasarım olarak şık olmasını beklerim o yüzden mate S modelini biraz araştırayım +1 eywallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.