Şimdi Ara

1000-1300 TL CİVARI HANGİ ANKASTRE SET?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum.

• esty yi düşünebilirsin silverline üretimidir kullanmadım ama silverline'nin üretip servis hizmeti sunduğu bir ankastre mutlaka simfer/luxell serilerinden daha mantıklı olacaktır en azından 1200-1300 aralığında cam set satın almış olacaksın.
  • Merhaba
    Bosch Fırsat Set 2 paketi olarak geçen HBN301E2T-PBP6C5B80-DWP64CC50T fiyat olarak 1399TL en boş model bu tabi.
    Beko Süper Fırsat Paket 2 olarak geçen AFE21000I-AOMG64160-ADP61420I fiyat olarak 1359TL biraz zorlarsanız Bosch ankastre seti 1350TL ye, Beko ankatre setini ise 1300TL ye rahat alırsınız.O da sizin pazarlık gücünüze kalmış.
    Saygılar İyi Forumlar.
  • Arçelik in ve vestel in 1100 TL lik ankastre setlerinden birini alsam pişman olur muyum? Vestel de 5 yıl garanti kampanyası var şu an.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1100 tl ödeyip Basic diye nitelendirilen standart inox kaplamalı bir ankastre set almak bence mantıklı değil. 1000 tl üzerine çıkıyorsanız cam set almanız gerekir diye düşünürüm şahsen. Beko ve Bosch ankastre setler paylaşılmış siz de arçelik-vestel demişsiniz. Bunlar basic settir Teka da alsanız basic set için ödeyeceğiniz rakam bunlara yakın olur. Şahsen Teka Comfort 1 serisi 1200-1300 tl ye satılırken arçelik-vestel-bosch-beko ya 1300 verip aynı özelliklerde bir set satın almazdım.

Tavsiyem Esty idi. Silverline üretimi ve güvencesi sebebiyle. Ama inox standart ankastre set görüntüsü sizin beklentilerinizi karşılayacaksa Teka'yı almanı öneririm. O da olmazsa servis güvencesi sebebiyle Arçelik-Vestel-Beko üçlüsünden birini.
  • Vestel aldım 5 yıl garantili

• quote:

Orijinalden alıntı: kapisiz

Vestel aldım 5 yıl garantili

Hangi modeli aldınız? Memnun musunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.