Şimdi Ara

1000-1500 arası telefon tavsiyesi kafam karışık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gm5 hakkında ısınma sorunu lenovo vibe p1 hakkında ram yetersiz donuyor falan diyen var. Reeder huawei xiaomi de çok fazla güven vermiyor. g4 hakkında da kronik sorunlu olduğu ifade ediliyor. htc one a9 a da mırın kırın edeni gördüm hem bütçemi de aşıyor asus hakkında da intelin çekilmesi soru işareti.
    Yani böyle çok oyun oynayan 7/24 telefon da takılan biri değilim. Arada face twitter insta youtube takılcak arada müzik dinlicek yazışıp telefonla konuşacak biriyim oyun oynayayım da aynı anda 10 uygulamadan da istifade edeyim tarzında biri değilim. Kolay kolay kasmayacak donmayacak ısınmayacak şarjı uzun giden normal kullanıma en az 2 sene gidecek bir telefon istiyorum. Lenovo vibe p1 aklıma çok yatıyor fiyatı da uygun kullananlar da memnun ama mırın kırın edenler olunca şüphede kalıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum
    Bu arada telefonsuz durumdayım en kısa sürede edinmem lazım

• Forumda konusuda mevcut Lenovo K5 Note telefonu araştırabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • akıncı12 A kullanıcısına yanıt
    Reeder p10s tüm seçeneklerden daha iyi su anda f/p ürünü fiyatı eğer trt vergisi uygulanmadıysa 1500 dü hemen al derim incele marka takıntın olmasın telefon aşırı sağlam bu fiyata alacağın en sağlam telefondur YouTubeda incelemeleri vardır izle teknoloji mağazalarında kendin incele lg kesinlikle alma çok pişman olursun gm 5 plusta değişik sorunlar var benim önerim belirttim gerisi sana kalmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • effect68 kullanıcısına yanıt
    p1 den farkı benim gördüğüm ram i 3 gb ama pili p1 e kıyasla daha zayıf ama alınabilir düşünebilirim
  • ByMustafa59 kullanıcısına yanıt
    hocam olabilir cidden çok güzel ama reeder ne biliyim sinmedi bir türlü sırf marka
  • quote:

Orijinalden alıntı: akıncı12

hocam olabilir cidden çok güzel ama reeder ne biliyim sinmedi bir türlü sırf marka

Hocam bu dönemde teknolojiye marka olarak bakmak yanlış örneklersek snapdragon 810 kullandı diyorum tamamen sallama mesela zte marka bir telefonda snapdragon kullanıyor işlemciyi dışardan toplama malzemeler zaten birleştirme işleri kendilerinde o yüzden çok takılma derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.