Şimdi Ara

1000-1500 lira aralığında laptop önerisi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öneride bulunacaklara şimdiden teşekkürler.üniversiteye gidicem eli yüzü düzgün bi bilgisayara ihtiyacım var.Mühendislik okuyacağım için programları sorunsuzca çalıştırabilen birden çok işlemi aynı anda yapabilen bi bilgisayar almam gerek. Oyun bilgisayarı olmasına gerek yok.dizi ,film izleyeyim yeter.Bilgisayardan pek anlamam kazık yemek istemiyorum. önümdeki 5 sene sorunsuzca beni idare edebilecek pc lazım.Netbook da alabilirm ama ekranı çok küçük geldi..

• mühendislik okuyacaksan çizim dersin olacak. o yüzden netbook alma. kanser olursun. tabi kazandığın okulda bilgisayarlı çizim dersi var mı bilemem (autocad, keycreator vs)

sadece çizim de değil. yeri gelecek excel tablolarıyla boğuşacaksın. kod yazacaksın, inceleyeceksin. mesleki programları kullanacaksın falan. o yüzden netbook yalan olur. ekranı büyükçe bir şey al.
  • teşekkürler. hangi mühendislik olduğunu belirtmemişim onuda belirteyim inşaat mühendisliği.netbook u şu yüzden düşündüm uzun süre şarjı dayanıyor olması hafif olması beni çeken tarafları.elimdeki paraya da iyi bir bilgisayar çıkar mı acaba? o kadar çok model var ki .
  • ben de inşaat mühendisiyim. bitirme projesinin bi kısmını netbookta yapmıştım. eziyet gibiydi. 1500 tl'ye oldukça iyi laptop bulabilirsin. zaten kullanacağın programlar çok öyle ahım şahım özellikler istemiyor. oyun ve performans manyağı değilsen bence bir teknoloji mağazasına git. ekranını bizzat sen incele. kafana uygun bir model al.

• quote:

Orijinalden alıntı: kalenhourna

ben de inşaat mühendisiyim. bitirme projesinin bi kısmını netbookta yapmıştım. eziyet gibiydi. 1500 tl'ye oldukça iyi laptop bulabilirsin. zaten kullanacağın programlar çok öyle ahım şahım özellikler istemiyor. oyun ve performans manyağı değilsen bence bir teknoloji mağazasına git. ekranını bizzat sen incele. kafana uygun bir model al.

ekranını incelemekten kastınız nedir? ölü piksel falan mı? yoksa boyut olarak mı? bu arada tavsiyelerinizi dikate alıcam teşekkürler..
  • piksel açısından değil aslında söylemek istediğim. parlaklığını falan gör, gözünün rahat edeceğini düşündüğün bir şey al bence. sonuçta uzun süreler o ekrana bakacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalenhourna

piksel açısından değil aslında söylemek istediğim. parlaklığını falan gör, gözünün rahat edeceğini düşündüğün bir şey al bence. sonuçta uzun süreler o ekrana bakacaksın.

anladım.Uzun süreler bakacağımdan kaliteli bişey istiyorum. Model tavsiyesinde bulunabilir misiniz?

• http://www.pcdepo.com/asus-k52jt-sx172d-notebook-urun5107.html

bu pc nasıldır arkadaşlar amaç internet film office tarzı programlar ısınma falan proglemi olmasın yeter oyun oynanması önemli değil....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kel_bakkal

http://www.pcdepo.com/asus-k52jt-sx172d-notebook-urun5107.html

bu pc nasıldır arkadaşlar amaç internet film office tarzı programlar ısınma falan proglemi olmasın yeter oyun oynanması önemli değil....

aynen dostum benim aradığım tarzda bi pc arıyosun ama ben pek anlamıyorum pcden.fiyat bazında uygunmuş düşünmek gerekir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uamert93 -- 11 Eylül 2011; 16:42:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.