Şimdi Ara

1000-1500 TL ARASI F/P TELEFONU ARIYORUM - ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
3
Favori
1.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam tam f/p ürünü sağlamlık desen aynı performansta alırsan hiçbir şekilde üzülmezsin ürünü teknoloji mağazalarında incele istersen anlarsın zaten fiyata hem kalite hem performans daha ne olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankal

quote:

Orijinalden alıntı: ByMustafa59

Reeder p10s

Hocam bu tlfnu geçenlerde maç izlerken arkadaşın elinde gördüm az çok inceledim fena değil gibi seninde şimdi yorumunu gördüm size sormak istedim . Sizce nasıl merak ettim .

Vatanda elemanın birisi çıkardı koydu önüne alacaksan bunu al diye.Android telefonlarda elime aldığım en güzel ve en ince zarif telefonlardandı. Ama elamana ben bunu araştırmadan alamam deyip bırakmıştım.

Zenfone 3 ü gördükden sonra bekle derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre654

quote:

quote:

Reeder p10s

Hocam bu tlfnu geçenlerde maç izlerken arkadaşın elinde gördüm az çok inceledim fena değil gibi seninde şimdi yorumunu gördüm size sormak istedim . Sizce nasıl merak ettim .

Vatanda elemanın birisi çıkardı koydu önüne alacaksan bunu al diye.Android telefonlarda elime aldığım en güzel ve en ince zarif telefonlardandı. Ama elamana ben bunu araştırmadan alamam deyip bırakmıştım.

Ewet hocam o arkadaşda vatan bilgisayara samsung j3 almaya gitmiş sonra eleman o tlfnu gösterince onu almış . Aynı senin hesap

• quote:

Hocam tam f/p ürünü sağlamlık desen aynı performansta alırsan hiçbir şekilde üzülmezsin ürünü teknoloji mağazalarında incele istersen anlarsın zaten fiyata hem kalite hem performans daha ne olsun

Hakikaten hocam ilk başta bu nasıl tlfn dedim . İnceledikce hoşuma gitti şasırdım valla hakikaten başarılı yapmışlar kim üretiyor hocam yerli üretici mi yoksa gm usulü mü?
  • O konuda cok bilgim yok yanlış cevap vermiş olmuyum netten bakarsan daha iyi olur ama yılın su ana kadar piyasada bulunan en iyi f/p ürünü bundan sonra cıkanlar için bir şey söylemek için erken ben kesinlikle alın derim

• Mi5'ten daha iyi bir F/P cihazı bulamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *cimcime*

arkadaşımda g4 var gayette memnun, kronik sorun falan hiç bir sorun olmadı onda. teknoloji birazda şans işi, bence o fiyata alınabilecek en iyi telefon.

G4'deki sorunlar şans işinin baya bir ötesinde. Ben tam 4 kişiye aldırdım, aldırdığım zaman piyasadaki en sorunsuz cihazdı. Şuan benle birlikte 5 kişide bootloop sorunu oldu. Tabi onlar vatan, teknosa gibi mağazalardan aldıkları için cihazlarına değişim yapıldı ben paralel ithalat aldığım için 3 aydır gm 4g ileyim. THH kararı geçen hafta lehime olarak sonuçlandı şuan eğer sorun yaşamayacağımı bilsem gider yine G4 alırım ama sorun yaşayacağıma da emin gibiyim
  • Gm5 plus
  • Mi5

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emre654

quote:

quote:

Reeder p10s

Ewet hocam o arkadaşda vatan bilgisayara samsung j3 almaya gitmiş sonra eleman o tlfnu gösterince onu almış . Aynı senin hesap

vatan çalışanları o telefonu satınca komisyon alıyor galiba kim gelse çıkarıp o telefonu masaya vuruyorlar

• SAMSUNG A5 2016 ALDIM BEN ARKADAŞLAR TASARIMI ÇOK HOŞUMA GİTTİ HIZLI ŞARJI ÇOK BAŞARILI 2,5D EKRANI İSE MÜKEMMEL
  • 5.5" en iyi F/P telefonu samsung j7 2016 3 gb ram 1080p modeli

Türkiye garantili olan modeli malesef 2 gb ram 720p olarak geliyor fakat

Delta garantili 3 gb ram 3300 batarya Fhd ekran Metal kasa 64 bit işlemcili telefonu 1100 tl ya alabilirsiniz Kamerası filanda oldukça iyi selfi kamerasında bile flash var.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.