Lütfen reeder -xiaomi gibi markalar olmasın daha bilindik kullanışlı telefonlar olursa sevinirim.
Note 4
quote:
Orijinalden alıntı: Crazy Goat
Note 4
Abi note 4 yazıyorsunuz da şuan piyasa en düşük note 4 1700-1800 tl ben max 1500 verebilirm.
quote:
Orijinalden alıntı: kingefe511
Abi note 4 yazıyorsunuz da şuan piyasa en düşük note 4 1700-1800 tl ben max 1500 verebilirm.
Alıntıları Göster
bende o fiyatlara honor 7 düşünüyorum.
Note 4 ben de dusunuyorum ama heryerde sebeke sorunu oldugu yaziyor vazgectim.
quote:
Orijinalden alıntı: dirty_harry
Note 4 ben de dusunuyorum ama heryerde sebeke sorunu oldugu yaziyor vazgectim.
2 aydır arıyorum hala karar veremedim evet beyler G4 almak istiyorum ama şu sorunları beni caydırıyor ne diyorsunuz ?
quote:
Orijinalden alıntı: matrix999
2 aydır arıyorum hala karar veremedim evet beyler G4 almak istiyorum ama şu sorunları beni caydırıyor ne diyorsunuz ?
Alıntıları Göster
AYNEN KARDEŞİM BENDE YAKLAŞIK 2 AYDIR TELEFON ARIYORUM ÇOK KARARSIZ KALDIM
Zenfone 3 bekleyebilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: per se
Zenfone 3 bekleyebilirsiniz
kasim 2015ten beri sony z5 compact kullanicisiyim, cok memnunum, ben aldigim zaman 1900 liraydi cunku cikar cikmaz almistim, o gunden bugune tek sorunum kilif bulmada biraz sikinti oldu cunku ciktigi hafta aldigimdan herkes geldi gelecek derken ilk once kilifsiz sonra da seffaf kilifla kullandim, kapakli kiliflari vardi ama onlari da ben istemedim, onun disinda kutusunda cikan jelatin koruyucuyu bile hala kullanmama ragmen ekraninda cizik falan hic olmadi. ben tercih etme sebebim bundan onceki sony telefonumu yine sorunsuz bir sekilde 5 sene kullanmis olmamdi, kucuk ve kasmayan android telefon istiyordum, tam beklentilerimi karsiladi. isinma sorunu var fakat isindigi icin telefon calismayi durdurmuyor. hafizasi yuksek oldugundan dolayi benimkinde belki yuztane uygulama var, fakat tik demedi simdiye kadar, tavsiye ederim valla.
Vibe p1 öneririm şarzı bitmesin dersen sony m5 ve htc one a9 var kameraları müthiş
Saçma sapan markalar almayin hocam sırf icinde 3 gb ram var diye o telefonlara para verilmez htc one a9 al bak keyfine
Mi5 yazilmamais note4 falan var ilginc öneriler
Asus ZF3 bekleyin bence ben bekliyorum. Siz bilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Lucas84
Asus ZF3 bekleyin bence ben bekliyorum. Siz bilirsiniz.
arkadaşımda g4 var gayette memnun, kronik sorun falan hiç bir sorun olmadı onda. teknoloji birazda şans işi, bence o fiyata alınabilecek en iyi telefon.
quote:
Orijinalden alıntı: *cimcime*
arkadaşımda g4 var gayette memnun, kronik sorun falan hiç bir sorun olmadı onda. teknoloji birazda şans işi, bence o fiyata alınabilecek en iyi telefon.
Alıntıları Göster
Xiaomi Mi5,Reeder p10s,HTC A9
quote:
Orijinalden alıntı: ByMustafa59
Reeder p10s
Hocam bu tlfnu geçenlerde maç izlerken arkadaşın elinde gördüm az çok inceledim fena değil gibi seninde şimdi yorumunu gördüm size sormak istedim . Sizce nasıl merak ettim .