Yaklaşık 6 yıldır Xiaomi Note 6 pro kullanıyorum. Telefon epey hantallaşmaya başladı ve eskidi sanırım. O yüzden değiştirmeyi düşünmeye başladım. Fiyat performans ve uzun yıllar beni götürebilecek maksimum 10.000-15.000 TL ' lik telefon tavsiyeleriniz varsa paylaşabilirseniz çok sevinirim. Oyun oynamak için kullanmayacağım. Şimdiden teşekkürer. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 3 Şubat 2025; 19:21:11 > |
10-15 Bin TL'ye F/P Telefon Önerisi

-
-
Up
-
öncelikle çıkabiliyorsanız 17bine poco x7 alın geçin derim uzun yıllar götürür üzmeyecek bir cihaz. illa 10-15 arası kesin diyorsanız
bu 4 telefonu inceleyin derim o bütçede üzmeyecek cihazlar. tavsiye etmesem de samsungu da ekledim çünkü bazen marka takıntısı olabiliyor ama günümüz standartlarına göre şarj hızı vs. çok yavaş ama standart samsung deneyimi işinizi görür. nothing de farklı tasarım deneyim vs. isterseniz. note 13 pro işlemcisi biraz zayıf ama tasarımı ve güncelliği açısından güzel. şahsi önerim ise note 12 pro plus şarj hızı bataryası vs. üzmez orta üst düzeyde çok iyi cihaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodofran -- 3 Şubat 2025; 20:9:25 >
-
Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Note 12 pro plus epey iyi gibi duruyor. 12.900 TL ye buldum alacağım sanırım.
www.hepsiburada.com
Redmi Note 12 Pro+ 5g 8gb Ram 256 GB Mavi (Türkiye Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/redmi-note-12-pro-5g-8gb-ram-256-gb-mavi-turkiye-garantili-p-HBCV00007A31VL?magaza=SMK%20B%c4%b0L%c4%b0%c5%9e%c4%b0M&utm_source=pc&utm_medium=epey&wt_pc=epey -
Bütçeyi biraz arttırıp Honor 200 almaya karar verdim.
-
Aldınızmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok doğru seçim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X