Şimdi Ara

10-15 Bin TL'ye F/P Telefon Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
2
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 6 yıldır Xiaomi Note 6 pro kullanıyorum. Telefon epey hantallaşmaya başladı ve eskidi sanırım. O yüzden değiştirmeyi düşünmeye başladım. Fiyat performans ve uzun yıllar beni götürebilecek maksimum 10.000-15.000 TL ' lik telefon tavsiyeleriniz varsa paylaşabilirseniz çok sevinirim. Oyun oynamak için kullanmayacağım. Şimdiden teşekkürer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 3 Şubat 2025; 19:21:11 >

• Up

• öncelikle çıkabiliyorsanız 17bine poco x7 alın geçin derim uzun yıllar götürür üzmeyecek bir cihaz. illa 10-15 arası kesin diyorsanız

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/790253-820902-917862-917882/nothing-phone-1_redmi-note-12-pro-plus_redmi-note-13-pro-4g_samsung-galaxy-a35/

bu 4 telefonu inceleyin derim o bütçede üzmeyecek cihazlar. tavsiye etmesem de samsungu da ekledim çünkü bazen marka takıntısı olabiliyor ama günümüz standartlarına göre şarj hızı vs. çok yavaş ama standart samsung deneyimi işinizi görür. nothing de farklı tasarım deneyim vs. isterseniz. note 13 pro işlemcisi biraz zayıf ama tasarımı ve güncelliği açısından güzel. şahsi önerim ise note 12 pro plus şarj hızı bataryası vs. üzmez orta üst düzeyde çok iyi cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodofran -- 3 Şubat 2025; 20:9:25 >

• dodofran D kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Note 12 pro plus epey iyi gibi duruyor. 12.900 TL ye buldum alacağım sanırım.

• Bütçeyi biraz arttırıp Honor 200 almaya karar verdim.

• Kassady kullanıcısına yanıt

Aldınızmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cayadüsensinek kullanıcısına yanıt

Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    10-12 bin TL telefon önerisi
    geçen yıl açıldı
    1.200 tl ye araç tavsiyesi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kassady kullanıcısına yanıt
    Çok doğru seçim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.