Şimdi Ara

1000 1500 TL ARASI PC İÇİN SES SİSTEMİ ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar bu fiyat aralığında kurulabicek en iyi ses sistemi hakkında yorumlarınızı bekliyorum.Kafam felaket karıştı dolayısıyla değerli üstadların fikirlerine başvurmanın doğru olacağını düşündüm ve bu konuyu açtım.

Öncelikle belirtmek istiyorum benim için en önemli konu müzik kalitesi.Çok yüksek seslerde bass ve tizlerde dolgunluk arıyorum.Adeta yeri gögü yıkmalı fikirlerinizi bu doğrultuda yöneltirseniz sevinirim.

Gerekirse bütçeyi artırabilirim.İstediğim sonucu almamda yardımcı olacak tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Ayrıca konu açtığım yerle alakalı bir hata yapmışsam şimdiden yönetici arkadaşlardan özür diliyorum.

• logictech z5500 işini gorur abi ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömerözeren

logictech z5500 işini gorur abi ;)

Müzik diyor arkadaş bass olarak z5500 tamam ama tiz olarak değil bence giriş seviyesi bi hi-fi kurabilirsin belki o konuda bilgim yok ama müzik için multimedia sistemleri tavsiye etmem pek
  • Bose Companion 3-5 yada Jamo i300 müzik dinlemek için en iyi 2 sistem
    Bass'lar dolgun ve zengin, mid ve tizlerde çok iyi
  • Onkyo ht5200
  • quote:

Orijinalden alıntı: TCyheb

Arkadaşlar yorumlarınıza teşekkür ederim ama bu söylediğiniz sistemler çocuk oyuncağı.
    Bir defa toplam r.m.s 250 w altına düşmemeli yorumlarınızı bu yönde yaparsanız sevinirim.

iyi de zaten arkadaslarin önerdigi tüm sistemlerin toplam rms ort. 500w
  • Bose Acoustimass 5 + amfi. Eğer bu işlere meraklıyım, okurum, araştırırım, mağazaları tek tek gezer setleri dinlerim derseniz de Hi-Fi bir set toplamanızı öneririm. Yalnız ne alırsanız alın, bu fiyatlara alacağınız setle sakın mp3 dinlemeyi düşünmeyin.
  • onkyo ht5200 harici amfili bir settir.Rms seste önemli olay değildir onkyo gibi markalar rms değerlerine bakmadan alacağınız setler üretir ses yüksekliği sorun olmaz.Ses yüksekliği önemli ise alın yüksek wattlı kalitesiz bir araba amfisi adaptör ve hoparlörlerle açın ama kalite burada değil.
  • Benden tawsiye 1 tane jbl 1000 wat yada 1200 wat bass 1 2000 wat anfi 2 çift 85 lik yada
    2 çift mid bass bağla sen o zaman gör tesisatı benim ewdeki öyle =)
  • müzik için alıyorsan z5500den uzak dur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.