Bildirim
1000-1500 tl arsında kamerada öne çıkmış telefon tavsiyeleriniz?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
M5, g4, Z5 ve s6 fiyat aralığınıza uygun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
G4 İçin olumsuz çok yorum okudum ilk aklımda olan telefondu ama kamerada oldukça iyi bunda çoğunluk hemfikir siz ne düşünüyorsunuz söyledikleriniz arasından sıralama yapacak olursanız 2 yıl kadar idare etsin istiyorum çok sık değiştirmiyorum telefonu şuanki telefonum lumia 920 3 yıl kullandım hala çok sağlam mağaza konusunda sıkıntılı vaatler gerçekleştirilmedi maalesefundefinedundefined
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .olivia. -- 9 Temmuz 2016; 1:20:16 >
Arkadaşlar şimdi baktım honor 7 ve lenovo vibe p1 de onerilen telefonlar arasındaydı kamerası hakkında bilginiz var mı?
Lg g4ün kamera dışında pek bir artısı yok şu üstte saydıklarımıza ve bana göre.şahsen tasarımı da kaba geliyor bana.
Vibe p1 in kamerası iyi değil.
Honor 7 hakkında olumlu yorumlar çoğunlukta ama çevremde kullanan olmadığı için şahsi fikrim yok.
Batarya önemli değil ise s6 tavsiye ederim.
Batarya önemli ise Z5 veya z5compact
c4 kullanıorum oldukca memnunum abuk sabuk sıkıntı yasamadım ama butce varsa g4 yada m5 almak cok cok daha mantıklı ve ılerıye donuk olur -
quote:
Orijinalden alıntı: Crauls
c4 kullanıorum oldukca memnunum abuk sabuk sıkıntı yasamadım ama butce varsa g4 yada m5 almak cok cok daha mantıklı ve ılerıye donuk olur
M5 düşündüm ama çokça şikayet okudum neye inanacagimi sasirdim acikcasi.. C5 de aklimda ama m5 daha f/p acisindan önde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hsrt0101
Lg g4ün kamera dışında pek bir artısı yok şu üstte saydıklarımıza ve bana göre.şahsen tasarımı da kaba geliyor bana.
Vibe p1 in kamerası iyi değil.
Honor 7 hakkında olumlu yorumlar çoğunlukta ama çevremde kullanan olmadığı için şahsi fikrim yok.
Batarya önemli değil ise s6 tavsiye ederim.
Batarya önemli ise Z5 veya z5compact
Fiyat biraz asiyor beni z5 için.. M5 yada c5 hakkinda fikrimiz var mi peki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- 4k 60 fps video çeken telefonlar
- internetten telefon alınır mı
- yaşlılar için akıllı telefon tavsiyesi
- kaçak telefonun orjinal olduğunu nasıl anlarız
- telegramda video izleme
- device health services nedir
- xiaomi whatsapp sorunu
- telefon tavsiyesi 2024
- secure folder nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X