Bildirim
1500 TL'ye Samsung A5 2016 alacağım, diyeceğiniz bir şey var mı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
benim de bütçe aynı. a5 ve 5s arasında kaldim, takip.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cileklivanilya
benim de bütçe aynı. a5 ve 5s arasında kaldim, takip.
5S eski bi telefon hocam.Güncellik bence dikkate alınabelecek bi unsur.1300 falan verip 5Slacağınaza 1000 verin GM5 Plus alın.Ben A5 derim kesin olarak, ama başka telefonları da merak ediyorum.Çok telefonu inceledim ama alternatif çok olunca seçmek de bi o kadar zor oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eüzerixinintegrali -- 30 Ağustos 2016; 18:38:50 > -
htc one a9 da 1400 tl ye dusunce a5 2016 için rakip oldu. -
Güncellik çok dert değilse kesinlikle note 4 derim ama sıfır kapalı kutu s6 bulursanız onu alin o paralara orta seviyedense amiral iyidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1600'e kesinlikle Note 4 almanızı tavsiye ederim. A7 olsa belki ama a5'e bu para çok çok fazla.
Eğer parelel düşünürseniz delta garantili s6 edge yi n11 den çek+puan ile 1670 tl civarına alabilirsiniz.
Note 4 veya htc one a9 al
-
Samsung Galaxy Note 4 veya General Mobile 5 Plus alın. Biliyorum fiyat farkı çok fazla bu ikisinin arasında ama benim dediğim şey sadece sizin ihtiyaçlarınızı karşılayacak olanı almanız.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
A7 (2016) veya note 4 -
a7 2016 efsane bi telefon her konuda tam f/p
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X